![]() |
|
Feguson Ariva 100e - prepinani programuDobrý den všem :-),mám Arivu 100e a při přepínání pomocí šipek nahoru/dolů se mně vynechávají nekodované programy v seznamu.Příklad 1 - čt1, 2- čt 24, 3 - čt4 a skáče to při přepínání z první pozice na třetí. FW poslední, 2x factory default. Nové proskenování. Karta Skylink ICE.Prosím, nevíte někdo co s tím? Na diskuzních fórech jsem se již díval a strýčka googla jsem taky použil a nikde nic... Díky všem. |
tyca
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 3 |
![]() |
|
RE: Feguson Ariva 100e - prepinani programumuze to byt v menu povolena nejaka funkce pro zobrazeni jen kodovanych programu, muze to byt DO (zkus prepnout na prednim panelu sipkama jak se to chova) |
milanm
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 771 |
![]() |
|
RE: Feguson Ariva 100e - prepinani programuPro tyca :Je to v Menu/Nastavení systému/Ostatní/Způsob náhledu kanálů - tam si vyber Všechny... ;) 47PFL5603D, VU+ DUO, Ariva 202E
|
Děda Petr
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 1 309 |
![]() |
|
RE: Feguson Ariva 100e - prepinani programuDíky moc za radu, odpoledne to vyzkouším... |
tyca
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 3 |
![]() |
|
RE: Feguson Ariva 100e - prepinani programuCo to, že se u někoho ukazuje ten xichtík vedle jména????? :O :zombie: :bigeyes: :ogre: :scared:Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
![]() |
|
![]() |