Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

Mascom 2600HDIRCI

Vlastním satelitní přijímač MC2600HDIRCI, firmware L007.
Pokud si zarezervuji nějaký pořad k nahrání, tak se přijimač "probudí" z pohotovostního režimu a nahraje ho, ale už se nevrátí zpět do pohotovostního režimu, nýbrž zůstane ve stejném stavu, jako když docházelo k nahrávce (na display svítí číslo nahrávaného kanálu). Jde o vadu přístroje nebo o "vlastnost", kterou trpí více přijímačů a vyřeší to (doufejme) nový firmware?

roman63
Registrace: 1/2012
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Mascom 2600HDIRCI

Napsat na Mascom ,pokud je to chyba a zdali se chystá opravný soft pro tento sat ,pokud se dobře pamatuju tak poslední soft je pár měsícu starý,ale mužu se mýlit.

http://www.mascom.cz/_kontakty.htm

Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200

habr
Registrace: 4/2006

U Homecasta 3200 CIIR to funguje na 008 firmwaru OK.
A protože to jsou shodné přístroje jak HW, tak i SW, tak s 008 je PVR ON nahrávání a off OK. :)

Hezké dny, nerušený a funkční příjem bez výpadků :-)

Delta1
Registrace: 6/2007

Do Mascomu jsem poslal email už ráno, ale zatím nemám od nich odpověď. Počkám na stanovisko Mascomu a pak se uvidí.

roman63

RE:Mascom 2600HDIRCI

To je to nejlepší,cos mohl udělat,už jsem se sám taky na ně přes mail obracel,jen vydrž,mám s nimi moc dobré zkušenosti,určitě se ti ozvou a poradí,jsou velice ochotní a vstřícní,jistě tě nenechají ve štichu.Ať se ti daří ;)

fesoj
Registrace: 6/2008

Zatím se mi ještě neozvali, nicméně jsem na netu zjistil, že tento problém má více majitelů tohoto přístoje, takže doufám, že to nový firmware vyřeší. Uvidíme, kdy nový firmware bude k dispozici... :lookaround:

roman63

Ahoj, přemýšlím o koupi sat. přijímače a Mascom je jeden z těch o kterých uvažuji MC2000HD. Chci se zeptat jak funguje nahrávání na externí disk, jsou nějaké problémy kromě v uvedeného v předchozích příspěvcích. Jaký druh externího HDD používáte ?

mil
Registrace: 12/2003

Před chvílí proběhl automatický update firmwaru na verzi L008 :)))

Jdu to testnout... :8)

2 mil:
Já používám flashku Verbatim 32GB.

roman63

MC2000HD

Já mám 32g flash a bohatě stačí. Kupovat hadr je zbytečné a hlavně by musel mít své extérní napájení.

ivosek1
Registrace: 2/2011

Zdá se, že to s novým firmwarem už maká korektně. :)))
Jako další změnu s novým firmwarem vidím v tom, že flaska musí být naformátována na FS exFAT (aka FAT64).

roman63

Roman63: kdes sehnal firmware verzi L008 , když oficiálně byla zatím vydána verze L007 , o žádný jiný jsem se nikde nedočetl, a jestli existuje,co je na ni lepšího oproti původní?

fesoj

Firmware L008 je od pátku cca od 22:00 ke stažení přes družici. Informovali mě o tom v pátek pozdě večer z tech. podpory Masconu emailem.
Změny: viz. výše a zbytek bude asi napsán v pondělí na webu Mascomu.

roman63

RE:Mascom 2600HDIRCI

Díky za info,tak přeci se Ti ozvali,hlavně,že Ti to už funguje,taky se na to kouknu , jestli to bude vylepšení a jak moc velký,tak jsem zvědav ;) .

fesoj

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra