Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Technika

Rozdíl v modulech?

Jaký je rozdíl když je na modulu Technisat napsáno TECHNICRYPT Nebo TECHNICAM.Oba jsou cryptoworks.Chci koupit tak se ptám.dík za info.

tomek
Registrace: 1/2006
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 31
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Rozdíl v modulech?

Aha, už to vidím, Technisat Isio. Ten jsem s ním fakt nezkusil. Ale už ani nebudu, protože se k tomuto jeho chování přiznáváš sám.
Zkus i jiné moduly a uvidíš jak se má přijímač chovat.

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

Ved som to sem napisal celkom zrozumitelne :-) Technisat Isio S1 a karty Skylink Ice + Next. Ide to uplne ok, ziaden restart, nahravanie dvoch hd programov naraz, pip je ok, prepinanie ok, fw 1.23

HornetF18
Registrace: 10/2011

Jak už napsal Pitomec, za jeho cenu je jedinou výhodou pouze dual decrypt. To, že v něm mohou být provozovány všechny tři typy českých karet mi nic nepřidá, to zvládají i uničtečky.

A toto jsi nenapsal?
hlasky len po zapnuti a niekedy (malo) pri prepinani.
To ti nevadí? To je jako normální? Samozřejmě je můžeš vypnout, ale tato náhodná nepravidelná dlouhá prodleva se tím nijak nezkrátí.
Mě to někdo prodat, tak mu ho někam zastrčím..

Přečti si i toto, je to přímo ze stránek výrobce:

Vzhledem k tomu, že na trhu jsou již jen Irdeto karty, přicházíme s dlouho očekávanou změnou : Přijímače MC2000HD USBPVR jsou nově osazovány SKYLINK READY CI+ moduly, tedy certifikovanými moduly pro aktuální karty Skylink Irdeto, Skylink Irdeto ICE (Výměna) a CS Link Irdeto. Změnou modulu z CI na CI+Skylink Ready reagujeme na zvýšenou poptávku odběratelů a konečných zákazníků po produktech s certifikací Skylink Ready, což je logickým výsledkem významné podpory, které se Skylink Ready produktům dostává v inzercích a informačních materiálech obou operátorů.

By mě zajímalo, proč byla tato změna tak "dlouho očekávaná".
Samozřejmě zdůvodnit to "ready značkou" se přímo nabízí..

Ale hlavně, že jsi s ním spokojen. Nechci ti šlapat po štěstí.

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

CA modul Mascom používam vo Ferdovi HF8900 s FW 1.23 a jediný problém, ktorý som zaznamenal, že pri zapnutí prijímača dlhšie trvá kým sa naštartuje. Potom už prepína SD do 2s a HD do 3,5s - Odmerané stopkami ;) Bez hlášok... Pri kúpe s FW 1.20 je optimálne nastavený a práve aktualizáciou na 1.23 sa toto nastavenie rozladí. Preto ho treba znovu doladiť. Robil som to postupom pokus - omyl, ale nakoniec som ho optimálne nastavil. Nedalo mi však, aby som nevyskúšal ho donútiť k oznamovacím hláškam. Stalo sa tak, až keď som dal do UNI čítačky ďalšiu kartu a pridal tiež CA modul EUROCAM Cryptoworks s kartou. Až potom sa doba prepnutia predĺžila pri SD na 3s a HD dokonca na 6s. To sa už hláška musela objaviť,aj sa objavila, pretože ako prvú čítal Ferda kartu v UNI čítačke, až potom CA moduly. Pri vytiahnutí EUROCAMU sa hláška ešte objavila pri HD programoch. No po vytiahnutí karty aj z UNI, bolo všetko už zase bez hlášok. ;)
Nesmie sa tiež zabúdať, že rôzne moduly sa správajú rozdielne pri každom type prijímača.

DM9204K Dual FBC DVB-S2X Multistream+2xDVB-S2X+DVB-T2/C,DM9004K Dual DVB-S2X Multistream,ARMTBS2910+TBS5925USB,Datacomp Arion i7 Turbo 5,4GHz,RAM 64 GB,SSD 2TB+TBS6903X Dual DVB-S2X Prof,Fuba DAA110A IBU Twin,DG380S = 60°E-34,5°W,Fuba DAA850 4xIBU Twin.

Maneto
Registrace: 9/2010
Galerie: Maneto

tak to bych

takové zařízení rovnou hodil do popelnice,HD i SD přepínám do 1s max. R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

Mascom

Uz som asi 20 ludom poslal FW 1.20. Da sa to tam nahodit so starym NB s PCMCIA. To bol najlepsi FW s CW a ICE kartami. Na Irdeto uz treba 1.23. Nemci mi to najprv nechceli poslat, ze to bol vraj vadny FW. Ale mne ako jediny chodil najlepsie.
Co sa tyka rychlosti prepinania, nie je od veci zoradit si kanaly podla TP. Prepinanie v ramci jedneho streamu ide vzdy sviznejsie.

dunaj
Registrace: 8/2009
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 31

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra