Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

Al Jazeera sport

Mám zájem o kartu Al Jazeera sport,ale slyšel jsem,že u
většich obrazovek(mám uhlopříčku 82cm)obraz má tendenci
kostkovat.Víte někdo o tom více?Poraďte prosím.

pifl
Registrace: 4/2010
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 43
Odpověď v diskusním vlákně

RE:Al Jazeera sport

mat,co je to zač Digialb?Je to sportovní kanál?Kde se dá chytit?Ptám se hodně,promiňte mi to.

pifl

Halo mat

Co je to zač Digialb?To je sportovní kanál?Kde se dá chytit? Trochu moc otázek,že.Promiňte mi to.

pifl

RE: Al Jazeera sport

16°E...nem,franc,tal,španiel,poháre...atd,/použi Google.../

Vu+ZERO4k,STAB HH100, par.Famaval 80, LnB-IBUTWIN, NORDIX-koax, LEDTVSONY, LEDTVHITACHI4k,NEO QLED Samsung TV 65",SKYWORTH ITV/...X98 ITV,

mat
Registrace: 1/2006
Galerie: mat

Halo mat

Díky za informaci,DigitAlb Supersport1 je albánský kanál,ale vysílá na Eutelu a tam já nedosáhnu.

pifl

RE:Al Jazeera spor- peo pifl

Kdo má větší úhlopříčku tak ,,Arabáči" - nejsou moc pohlední, co se týká obrazu, ale mě to nevadí mám 102 cm. Je lepší se poohlédnout po lepším, jako je Cyfra, Sky IT, kde jsou HD. Pokud ti to nevadí tak Ti ,,Arabáči". To záleží na tom čemu každý dává přednost. mě to tak nevadí, italskou a španělskou ligu sleduji jen zřídka - spíše Bundesligu či Premier League
na to mám Sky Deutschland to je parádní obraz v HD. Al Jazzeru jsem si pořídil kvůli ostatním ligám, ale abych se přiznal moc to nesleduji kvůli času, ale teď je na internetu hromadu přenosů ve vysokém bitrate takže není vůbec žádný problém něco zhlédnout, jak hokej či fotbal.
U té Al Jazeery byl problém s aktivací tam to dlouho trvá a člověk je pak z toho na mrtvicu a potom je také dobrá Blue Dragon Card.

viking
Registrace: 9/2005

Halo viking

Máte ty arabáče alespoň jako Sport1,2 či Eurosport2 bundesliga na Cs linku?Děkuji.

pifl

Al Jazeera sport..

Vím,že v tomto má Hery pravdu,já jsem se podle jeho rady zařídil.. A fotbálky sleduji asi takto, Cyfra + ,TRT HD,
39°E Bulsat ,Nova sport HD,CT4,STV,..a další ,není to opravdu složité..dobrý ARGUS od OJ ,..možná ,že ještě testnu Sky Italy ,ale preferuji co jede v HD,..
Vivat Tottenham

R^ R^ :ogre: :))) :))) :bigeyes: :bigeyes: :razz: :razz: R^

710nav
Registrace: 10/2006

710nav,k TRT HD a Bulsatu neznám přístup.Dosáhnu jen na obě Astry a HotBird.Sky Italy se dají pořídit snad jen v Itálii. :((

pifl

kup si prijimac scorpion hd801 a mas tam vsechno co potrebujes vcetne cyfry, sky italy, sky uk, sky deutschland, tring s celou pl a take arabace ajs, usetris penize za karty

rj45
Registrace: 6/2007

rj45,ke sky italy a sky deutschland je problematický a komplikovaný přístup,nevím jak k nim.A sky uk a tring vůbec neznám. :((

pifl

proc by byl problematicky , staci jeden server s kartami v nejake exoticke zemi

rj45
Registrace: 6/2007

rj45

:laughing: :laughing: ten chudák z toho bude mít v hlavě blázinec.

Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero, 3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,

hery
Registrace: 5/2007

Je pravdou,že jsem z toho trochu jelen,nevím jak mám hledat v nějaké exotické zemi sky itália či sky deutschland.Na druhou stranu je každá informace dobrá. ;)

pifl

pifl

Jestli bys chtěl mít příjem HD za hubičku,vyprdni se na
SD přístroje,protože tu mám skladiště různých přístrojů,které jsem testoval, dám Ti klidně za hubičku/symbolickou cenu řekněme max. do 1.000,kč třeba OK funkční VANTAGE 7100S HD,
nebo Fergusona 8800 HD,a uvidíš ty rozdíly v kvalitě příjmu,třeba i ORF HD,nebo ARD a ZDF HD. :8)

Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero, 3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,

hery

hery

Jsi hodný,ale děkuji mám Argus vip2 v HD režimu.Chytám anglickou a německou ligu(obě v SD)Chtěl bych LM a EL.Proto ta Al Jazeera kde je k tomu italská,španělská a francouzká liga.Přijimač na HD mám,ale kanály jsou vesměs v SD. :)

pifl

pifl

Jestli máš ARGUS VIP 2,tak by to nemusel být takový problém,ten přístroj umí hodně mám ho odzkoušený a pak to chce ten pravý server,který dohodneš a máš vše!!! :8) R^a myslím,že cena by byla menší než karta Arabská na sport,a navíc bys ty Araba tam měl asi taky.
Tak,že teď už záleží jen na Tvém přístupu a umění vše dohnat do finále.Tvůj přístroj to umí. R^

hery

hery

V tom je můj problém.Jsem laik a nevím si s tím rady.Kdyby jsi byl ochotný a měl čas mi napsat na mail ještě lepší by byl Skype.Můj mail je pifl42@seznam.cz.Když nebudeš chtít pochopím to.

pifl

Pohledej na konkurenčním foru patřičnou sekci a nejdeš vše potřebné - hlavně musíš mít možnost platit přes paypal....a jutro můžeš koukat R^

decmen
Registrace: 2/2008
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 43

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra