![]() |
|
Eurosport-problém se zvukemZdarec, čím je to, že mi na Eurosportu jde zvuk dopředu. Dá se to zpravit?Díky nevim.. :/
|
sawe
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 532 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 26 | |
![]() |
|
RE: Eurosport-problém se zvukemAnglická a většinou i holandská stopa jsou vždy v pořádku, dělá to jen na české. Většinou u záznamů, ale někdy i u přímých přenosů (zřídka). Zajímavé je, že když byl problém na Eurosportu HD (normálně sleduju jen HD) a juknul jsem jednou i na SD, tak tam to bylo v pořádku.Asi před rokem jsem psal redakci, jen se vymlouvali na problémy ve spojení s centrálou. Televize, která tohle neumí za dlouhé měsíce vyřešit, je pěkně amatérská. Pište jim taky, ať vědí, že nám to není jedno, jejich adresa je: redakce@eurosport.cz. A když se to nebude hýbat, asi bude třeba napsat někam výš, protože jestli jsou redaktoři a technici patlalové, kterým je to jedno, vedení stanice to třeba tak úplně jedno nebude. |
mik9
Registrace: 1/2011 Příspěvků: 300 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 26 | |
![]() |
|
![]() |