![]() |
|
Prima Family HDnevíte někdo, zda počítá Skyling s rošířením o Family HD? |
zoufalec
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 16 |
![]() |
|
RE: Prima Family HDto je nějaká nová platforma ten skyling? :)))Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
![]() |
|
RE: Prima Family HDskyling nie , ale towercom ano.vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 7 489 |
![]() |
|
RE: Prima Family HDPsal jsem ohledně toho na Skylink a napsaly že v nejbližší době ne,Cslink měl exkluzivitu na rok(březen 2012)Ale šef Primy řekl že pokud má SKY/Cslink stejného majitele nic nebrání tomu aby byla na obou kartách,že si na to musí sednout a jednat. Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200
|
habr
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 7 106 |
![]() |
|
RE: Prima Family HDtak to sa ešte načakáš , kým ten bude sedieť.vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 7 489 |
![]() |
|
RE: Prima Family HDno jo, ale cslink měl exklizivitu na primu, ale ta přece už od 1.1 neexistuje, protože prima family je přece novej kanál :lookaround: :laughing:Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
![]() |
|
RE: Prima Family HDA proč nemá cslink markizu HD a to exkluzivitu skylink nemá podle mě na to pěkně kašlou :-)FUBA DAA 850 28.2E, 23.5E, 19,2E, 13E | VU+ SOLO 4K, VU+ ZERO, Sky+ HD Amstrad DRX890 | Sky UK, SkyLink
|
killors
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 1 605 |
![]() |
|
RE: Prima Family HDPrima Family vůbec není v HD, nechápu co tady furt kdo hledá za nesmysly :lookaround: |
Pitomec
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 2 522 |
![]() |
|
killorsprotože cslink neplánuje zařazovat hd, naopak zvažuje že hd časem vyřadí úplně.... :lookaround:Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
![]() |
|
Pitomecjasně, byl to od cslinku takovej zoufalej pokus mít něco co nemá skylink, bohužel si vybrali zrovna primu, která není schopna nabídnout nativního hd ani v omezeném množství... :laughing: Primu hd by měli přesunout na skylink a nahradit ji třeba tím barrandovem hd, kterej je na nativní hd připravenej.Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
![]() |
|
Pitomec,já to neřekl,ale tvůj nick to potvrzuje,pokud máš obě primy naladěny a zrak ti slouží,jistě pozoruješ,která je obrazově lepší HD ne HD R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 402 |
![]() |
|
RE: Prima Family HDPrima family HD ve Skylinku nebude, šéfové jednají o zařazení Prima family 3D. Pro diváky se tím nic nezmění, tak jako dosud půjde pouze o SD vysílání... Někteří si jen budou muset přeladit přijímač... :laughing: ;)Žádejme kvalitu, ne kvantitu.
|
PetrT
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 2 639 |
![]() |
|
RE: Prima Family HDmožná by jsme měli ten nový Kanál znovu doplatit Cslinku :laughing:AmikoAlien8900/GM Unibox 2
|
bigj
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 2 626 |
![]() |
|
Prima Family HDa proč by tento "kanál" měl být v HD? Ten brak co vysílá a ty zprávy nebo diskuze v neděli před polednem a jejich "kulisy" řadí Primu k nejpodřadnějším televizím na našem trhu.Takže pro mne je to zbytečný kanál,natož aby ještě zabíral kapacitu pro HD.Takže NE. |
Piller
Registrace: 8/2003 Příspěvků: 455 |
![]() |
|
RE: Prima Family HDpierrepetr: Můj nick pasuje na ty, kterým stačí jenom nápis HD a už si chrochtají blahem, co je to za kvalitu, i kdyby to bylo ve skutečnosti naskenovaný z VHS :))) |
Pitomec
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 2 522 |
![]() |
|
![]() |