Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Vypadok TP 12109?

Ide Vam prephaty transponder? U mna ziadny signal. Zacalo to stvorcekmi a vcul tma. Tipol by som este na tento maly oblacik:
http://imeteo.sk/iradar.php
Myslim, ze menej je niekedy viac...

dunaj
Registrace: 8/2009
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 40
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Vypadok TP 12109?

mne nejde nic, ani 23, ani 19, ani 13 ani 0,8
z okna som nejako potrieskal po parabole, trochu snehu spadlo, ale signal stale ziaden
a kedze nemam chut vyliezt von a pozriet sa, ci tam sneh je alebo nie je, tak to kaslem... len na LNBcka vidim, ze su ciste, takze budto je sneh vo vnutornej casti E85, alebo je nejaka kozmicka lod medzi parabolou a druzicami
kaslem ja na to :crying:

emkac
Registrace: 8/2008

Ja tak isto NULA na E85-ke, posledna odyslala na 23 joj-ka a spolu s 28-kou.

ivovi
Registrace: 1/2006

Aktualizujem stav dalsich ludi ktory mi volali co sa deje...
Trnava Skylink vypadky, kocky, sekanie a ziadny signal, DIGI TV bezproblemov ...
PARADOX nemyslite ?
Markiza a ine slovenske programy vypadavaju z oboch satelitov Astra rovnako .Markiza HD je totalne bez signalu -

MaTToS
Registrace: 11/2010

To je pocasie okrem toho TP co je v nadpise temy ide vsetko a mam pomerne maly lavor a este nastaveny na 19E.Takze lokalne podmienky alebo na(nevhodné slovo) nastavene...........kedze je vonku ako je skor to prve... :O :O

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

S nastavenim to nema nic spolocne, skusal som teraz s parabolou hybat po 1 stupni cez manualne nastavovanie motora a 12110 je v BA mrtve kompletne cele a uz vyse dvoch hodin .

MaTToS
Registrace: 11/2010

tak pozeram, ze digi mi ide "lepsie" ako vsetko ostatne.... je to strasne rozkockovane, nepozeratelne... ale lepsie ako ziaden signal pre UPC a Skylink...
a este raz som presiel zvysne druzice, tak chytam nieco z 13 a 19.... 23 a 0,8 su viacmenej mrtve.... ale vinim z toho aj nie spickovo naladenu parabolu, to priznavam... na druhej strane je sok, ze digi ide a upc nie, lebo to som mal vzdy signalovo lepsie

emkac

v tejto chvili digi pozeratelne, bez stvorcekovania, upc a sky/cs-link ziaden signal - BA okolie

emkac

jo až

se zima zeptá,co jsi dělal v létě,celé odpoledne až do teď mám zapnutou novu HD,žádný výpadek jsem nezaznamenal ani nikdo z mých zákazníků,pravda asi šest telefonátů bylo,ale pouze téma eurosport2 R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

zimní sms

Oběžník: Ahoj, pokud někomu nefunguje satelitní signál, tak mi laskavě nevolejte, vemte si košťátko a odmeťte si sníh z paraboly a příslušných LNB, s pozdravem

Při vkládání CAMů, flešky nebo připojení kabelu RS232 do stroje, musí být vždy vypnutý. To samé platí i při jejich odejmutí. Předejdete tak zbytečným starostem.

Babui
Registrace: 1/2006

nad Trnavou satelitna tma

nič nejde 23,5; 19,2 .......

Dundee
Registrace: 3/2009

Dundee

upřímnou soustrast,o nic nepřicházíš R^ :laughing: R^

pierrepetr

Babui

ani není třeba,tyto instrukce dostal každý zákazník hned při montáži,nikdo nevolá,všem to jede R^ :laughing: R^

pierrepetr

No neda mi to, ale casto tu pisete o E85 a mne uz taky uplne vse vypadlo, mam ji na strese uz tri roky a takovy vypadek se mi jeste nestal.. Za(nevhodné slovo)na snehem urcite nebude, protoze v Prostejove nam jen prsi, jedine ze by to tam nejak namrzalo, ale spis to vidim na ten skaredej mrak nad nama.. :-(

Mirectec
Registrace: 12/2007

počkejte

do zimy ,spadnou R^ :laughing: R^

pierrepetr

Uz se to zacina probirat :) Snad stihnu Benesovou s Azarenkou :))

Mirectec
Registrace: 12/2007
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 40

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra