Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Příjem satelitů

27,5°W Intelsat 907

27,5°W Intelsat 907 tak toto je zajímavé.
BBC Package on Intelsat 907 (27.5°W) 27.5W 11495 V 44100 9/10 DVB-S2/QPSK
Biss key: AA AA BB 0F BB CC CC 53 R^ :lookaround:

(: Nevím, jestli to tu už někdy někdo psal, ale moc děkuji všem, kteří svými schopnostmi umí udělat radost druhým, bez ohledu na ztrátu svého času :)

marco37
Registrace: 7/2008
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 31
Odpověď v diskusním vlákně

re:intelsat 907

digidik,nemusel si sa namáhať vysvetľovaním pojmov, toto všetko som už vedel pred napísaním príspevku.Práve preto, že som scanovanie robil presne podľa daného postupu a bez výsledku som písal príspevok.Znovu opakujem, ked zadám potrebné informácie do vyhľadávacej tabuľky na vyhľadanie tv programov, nenájde mi nič, ked dám vyhľadávanie rádií, tak nájde i tv programy ale zaradí ich medzi rádia.Ked zadám all nasníma to isté ako ked zadám vyhľadávanie rádií.Signál mám pritom pomerne silný sila 75%kvalita85%.Už to vyzerá tak,že mi nefunguje sat.prístroj.Inak si to neviem vysvetliť.Pretože som skutočne všetky možné varianty, ktoré prístroj a mne dostupné informácie umožnujú vyčerpal.

pavokuk
Registrace: 12/2009

RE: 27,5°W Intelsat 907

Ved si to prekontrolujte v editore a dopíšte ,opravte čo treba. u mňa to po preskenovaní vyzeralo takto:
http://www.ulozisko.sk/obrazky/481158/Editor.JPG
PCR ,APID,VPID treba dopísať ,nahodiť kľúč a ide sa... :8)
Hodne zdaru...

Biedne forum, riešia sa tu samé blbosti ,len nie satelitná problematika,v kazdom vlákne sprostosti,hádky a trápne fotky uja ibuprofena. Dokial tu redakcia nezakročí ,o čom pochybujem, tak neprispievam .Dodatok: po čase vidím, že to ide ku dnu, tak Zbohom.

marval450
Registrace: 1/2010

Majitelia ARIV funguje to niekomu? Mne tento transponder nenaskenuje, keď išli tieto kanaly voľne tak bolo všetko v poriadku. Pozeral som v editore a PIDy a PCR sú ako v Kingofsat.

pdurica
Registrace: 10/2009

Viem menit toto

BBC ONE SID,Video Pid,Audio pid1,2a3 a PCR pid
Konkretne mam na BBC One Sid-4164 Video pid -101 Audio pid 1-102 Audio pid 2 -106 Audio pid 3 -0 a PCR pid je 101
Je to tak spravne ? Bez obrazu Amiko 8000
Dik

Ylva
Registrace: 1/2006

Skúšal som Arivu,na tej to nejde... :-/ možno by to išlo na CCW.
Asi to nezvládne každý prijímač,mne to ide na F15...

Biedne forum, riešia sa tu samé blbosti ,len nie satelitná problematika,v kazdom vlákne sprostosti,hádky a trápne fotky uja ibuprofena. Dokial tu redakcia nezakročí ,o čom pochybujem, tak neprispievam .Dodatok: po čase vidím, že to ide ku dnu, tak Zbohom.

marval450
Registrace: 1/2010

prijmac nesmie kontrolovat PMT , pretoze PMT je cryptovane a prijmac potom z neho nevie vyhodnotit video-audio pidy

TBS5925 , Coolstream Zee2 , Dreambox 7020HD , WaveFrontier T90 , Gibertiny OP100 90E~50W

EnoSat
Registrace: 1/2006
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 31

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra