Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

Práva PL pro Nova sport

Do kdy má koupená práva Digisport? I když s tím moc nepočítám, že by se objevila EN Premier legaue na Nova Sport.

Digi Tv top platforma

satmana
Registrace: 10/2009
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 32
Odpověď v diskusním vlákně

hobo

Česká televize má ze satelitu rozhodně lepší obraz než v DVBT,zbytek nesleduji ani na satu

AmikoAlien8900/GM Unibox 2

bigj
Registrace: 1/2009

bigj

No tak to bejvávalo,ale už to nějaký čas neplatí.Já tam pamatuji pomalu kvalitu DVD.Momentálně je podle mě obraz programu CT horší než v DVB-T.Je to smutné,ale je to tak.V případě Skylinku je obraz horší,v případě UPC je nesrovnatelně horší.

hobo
Registrace: 1/2007

RE: Práva PL pro Nova sport

S čT v upc souhlasím , s tím prvním ne :))) každý máme asi jiný oči

AmikoAlien8900/GM Unibox 2

bigj
Registrace: 1/2009

bigj

Třeba jo to je možné,ale zdaleka nejsem sám kdo už na to přišel a tvrdí to samé co já. ;)

hobo
Registrace: 1/2007

Vcera jsem byl u sestrenky a prijima kabelovku UPC v analogu.Na CT1 jsem si vsiml obcasneho kratkodobeho jemneho rozkostickovani v obraze.V tu chvili me bylo jasne,ze signal je prebiran ze satelitu,kde se projevuje ten samy problem na tp 12525/v.At zije kvalita.Jsem zvedav jestli se kvalita CTcek opet zlepsi po prepojeni na Astru3B a bude zase na velmi dobre urovni. :)

HYPER
Registrace: 11/2010

HYPER, takový idealista nejsem. Já si myslím že to časem ještě zhorší.

HiFiOK
Registrace: 12/2006

jackino: :))) aky sef prosim ta, obycajny uzivatel, ale ine som chcel, bol som omrknut iTV Tower :8) .... parada, sice strazna sluzba ma slusne vyhodila, ze fotky vnutri robit nemozem, tak som to dal spoza okna, maju krasnu stenu s logami "Welcome to..."

polulin: no mojim prispevkom som ani tak nechcel napisat, ze Sky to nedava v sobotu, ako skor to, ze predsa len grecka Nova je expensive jako (nevhodné slovo), a Canal+France tiez nepatri k najlacnejsim v EU :8)

nech sa dari, ahoj ;) (alfasex/UK)

Vzdát se je horší než být poslední.

alfasex
Registrace: 8/2006
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 32

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra