![]() |
|
Práva PL pro Nova sportDo kdy má koupená práva Digisport? I když s tím moc nepočítám, že by se objevila EN Premier legaue na Nova Sport.Digi Tv top platforma
|
satmana
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 1 698 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 32 | |
![]() |
|
hoboČeská televize má ze satelitu rozhodně lepší obraz než v DVBT,zbytek nesleduji ani na satuAmikoAlien8900/GM Unibox 2
|
bigj
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 2 626 |
![]() |
|
bigjNo tak to bejvávalo,ale už to nějaký čas neplatí.Já tam pamatuji pomalu kvalitu DVD.Momentálně je podle mě obraz programu CT horší než v DVB-T.Je to smutné,ale je to tak.V případě Skylinku je obraz horší,v případě UPC je nesrovnatelně horší. |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 460 |
![]() |
|
RE: Práva PL pro Nova sportS čT v upc souhlasím , s tím prvním ne :))) každý máme asi jiný očiAmikoAlien8900/GM Unibox 2
|
bigj
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 2 626 |
![]() |
|
bigjTřeba jo to je možné,ale zdaleka nejsem sám kdo už na to přišel a tvrdí to samé co já. ;) |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 460 |
![]() |
|
RE: Práva PL pro Nova sportVcera jsem byl u sestrenky a prijima kabelovku UPC v analogu.Na CT1 jsem si vsiml obcasneho kratkodobeho jemneho rozkostickovani v obraze.V tu chvili me bylo jasne,ze signal je prebiran ze satelitu,kde se projevuje ten samy problem na tp 12525/v.At zije kvalita.Jsem zvedav jestli se kvalita CTcek opet zlepsi po prepojeni na Astru3B a bude zase na velmi dobre urovni. :) |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 679 |
![]() |
|
RE: Práva PL pro Nova sportHYPER, takový idealista nejsem. Já si myslím že to časem ještě zhorší. |
HiFiOK
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 951 |
![]() |
|
RE: Práva PL pro Nova sportjackino: :))) aky sef prosim ta, obycajny uzivatel, ale ine som chcel, bol som omrknut iTV Tower :8) .... parada, sice strazna sluzba ma slusne vyhodila, ze fotky vnutri robit nemozem, tak som to dal spoza okna, maju krasnu stenu s logami "Welcome to..."polulin: no mojim prispevkom som ani tak nechcel napisat, ze Sky to nedava v sobotu, ako skor to, ze predsa len grecka Nova je expensive jako (nevhodné slovo), a Canal+France tiez nepatri k najlacnejsim v EU :8) nech sa dari, ahoj ;) (alfasex/UK) Vzdát se je horší než být poslední.
|
alfasex
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 4 085 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 32 | |
![]() |
|
![]() |