![]() |
|
pc-pomoc zvukje tu dakto kto mi moze pomoct ohladom pc viem ze toto forum nie je na to ale uz som v koncoch potrebujem nainstalovat zvukove zariadenie do pc nemam ho tam a neviem si poradit ak je tu dobra dusa tak nech mi da vediet na k.matko11@gmail.com a bola bi ochotna mi to urobit cez Teamvewier dakujem1xParabola 100x90 LBN Inverto HDTV DVB-S2 compliant , Cryptobox 800 UHD, motor H-H 2100, Tv Samsung UE50nu7022k
|
st800
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 249 |
![]() |
|
RE: pc-pomoc zvukTrocha to popis o co ide,mas separatne kartu alebo na zakl. doske alebo su dokupoval ?Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: pc-pomoc zvukja sem tak dobra dusa ze se ti na to vyserem R^dvb-s, dvb-t, wifi, it;
|
bob85
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 904 |
![]() |
|
st800stiahni si aida 64,tam zistis aku mas dosku,podla toho pojdes na stranku vyrobcu a s tade si stiahnes co potrebujes,ja som si takto instaloval ovladace do pc,ked som ho formatoval a daval na novo win tak mu chybali ovladace na net,zvuk,podla tohto som to zrobil a jede krasne R^Azbox Premium HD+ 2xDVBS2 FC05,Opensat9900 Hd Pvr,Azbox usb720,Gibertini 110x105cm 90e-45w,IBU twin 0,2db,SG 2100BS usals,Patriot 64GB Xporter Magnum USB Flash Drive,LCD samsung LE32B450c4,Skylink ICE
|
wwwe
Registrace: 5/2009 Příspěvků: 4 814 |
![]() |
|
RE: pc-pomoc zvukJake aida co aida,kto nevie co ma v bednicke nech si kupi zehlicku.Jedine ze to kupil od niekoho kto to tiez nevedel ale je vela moznosti ako sa k tomu dopracovat,lenze ked sa neozve tak co s nim.Ono vobec poslednu dobu pribudaju ludia co sa opytaju a potom ani "bu" nepovedia.Ale to je asi o IQ?!Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE: pc-pomoc zvukmno ja som kupoval starsi pc z bazaru a poviem ti ze som neriesil dalej,bol tam na prd win,daval som moj new,ale po instalacii mi nesiel net,zvuk-chybali ovladace,pomocou aida 64 som si zistil ktore veci potrebujem a stiahol od vyrobcu atedka pc pocuva na chlp ;)Azbox Premium HD+ 2xDVBS2 FC05,Opensat9900 Hd Pvr,Azbox usb720,Gibertini 110x105cm 90e-45w,IBU twin 0,2db,SG 2100BS usals,Patriot 64GB Xporter Magnum USB Flash Drive,LCD samsung LE32B450c4,Skylink ICE
|
wwwe
Registrace: 5/2009 Příspěvků: 4 814 |
![]() |
|
RE: pc-pomoc zvukVed v poriadku,to co si zistil tak ako pises sa da zistit roznymi sposobmi.Samozrejme u starsich je vzdy riziko ze treba vselico ozivit.Ale zaklad je vediet kde hladat a co hladat,ked uz viec vyrobcu dosky pripadne celeho pc ak je znackove vzdy sa ovladace daju zohnat.Ja som poukazoval na to ,ze ked raz nevies co mas ako to chces hladat???Aj mne raz jeden odpovedal na otazku aky ma pocitac "ze taky sedy" no co mu nato povedat.... Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE: pc-pomoc zvukdakujem za odkazy a pokusim sa to porobit a mam pc zdruhej ruky tak ani neviem co vsetko tu je a kartu tu nemam mam len zakladnu dosku1xParabola 100x90 LBN Inverto HDTV DVB-S2 compliant , Cryptobox 800 UHD, motor H-H 2100, Tv Samsung UE50nu7022k
|
st800
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 249 |
![]() |
|
RE: pc-pomoc zvukNo tak to daj niekomu kto sa vyzna.Co si chcel vlastne ozivit?Pises zvukove zariadenie a potom ze kartu nemas?!Mozes mat zvukovku priamo na doske.Ako som uz pisal najskor zisti co mas a potom hladaj.Opacne to bude pracne! ;)Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
![]() |