![]() |
|
LED TV na stěnuRád bych se zeptal, zda má někdo zkušenosti s montáží TV na stěnu, kde je satalitní výstup + zásuvka umístěna ve výší montované TV. Nevím jaký držák přesně koupit, protože mám strach aby se satelitní kabel + kabel do zásuvky za TV vešli. Zase se mi nechce kupovat držák, který bude od stěny 4cm, když už jsem si koupil "placatou" TV :) Prosím o radu. Držák co mám vyhlídlí, tak má šíří 13mm. :lookaround: |
Syphoon
Registrace: 1/2012 Příspěvků: 2 |
![]() |
|
RE: LED TV na stěnuDej si na zásuvku úhlové Fko..Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
RE: LED TV na stěnuSe síťovou šňůrou podle druhu koncovky..dvoukolíková tam nacpat půjde..Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
RE: LED TV na stěnuTo by šlo, ale i tak si myslím, že to neprojde přes zásuvku. Teďka jsem to měřil a je tam cca 3cm na kabel. Každopádně díky :) |
Syphoon
Registrace: 1/2012 Příspěvků: 2 |
![]() |
|
RE: LED TV na stěnuvysekaj stenu.vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 7 489 |
![]() |
|
RE: LED TV na stěnuJe celkem pravdepodobne, ze bude problem i s napajenim.To je ale jen spekulace - ruzne Tv jsou ruzne resene. Nektere maji vstupy svisle, jine ve vybrani... O zadnem univerzalnim reseni nevim. Improvizace dle situace. |
Bloud
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 398 |
![]() |
|
RE: LED TV na stěnuPřesně tak, před koupí držáku je třeba se na svou placatou TV aspoň podívat..Ty "ultra" placaté mají vesměs vše zespod a přes redukce, tam se takové umístění snad předpokládá.. Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
a co tu4mm LG oled,kde to může mít konektory,to se asi tapetuje R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 402 |
![]() |
|
RE: LED TV na stěnu...a pred nedávnom sa tu niekto značke LG vysmieval, že je to výrobca chladničiek, pritom velebil Panasonic a po narážke, že to je výrobca holiacich strojčekov bolo zle... Rv :laughing: |
brga
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 1 199 |
![]() |
|
@pierrepetr...dnes je už vštko bezdrôtové - aj udice na ryby, aj napájanie od strýčka Nicolu Teslu isto leží niekde v šuflíku a čaká na speňaženie... |
brga
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 1 199 |
![]() |
|
RE: LED TV na stěnuPocitej i s tim,ze nektere TV maji promyslene umisten slot CI vzadu uprostred,k tomu taky zvol drzak (aby jsi CAM s kartou mohl pripadne pohodlne mechanicky managovat a nesundavat TV:). |
hdpe
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 4 402 |
![]() |
|
Uvítal bych jiný typ držáku,spočívající ve dvou elegantních nohách, které by prostě a jednoduše stály na zemi a ve výšce by z důvodu balance byly pouze lehce uchycené na stěnu, stěna by tak nenesla váhu TV. Nohy by současně sloužily jako prostor pro přívodní šňůry a kabely. Nohy by mohly být z leštěného hliníku, profilu, případně i umělé hmoty. Tento typ držáku by se dal postavit i za obývací stěnu, ta přece nikdy není těsně na zdi. V obývací stěně by se vynechalo okno pro TV a zázrak je na světě.I samostatná TV na zdi by vypadala elegantně s tímto stojanem. A furt nic.... Každá složitá věc se skládá ze série jednoduchých věcí.
|
samorost
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 412 |
![]() |
|
RE: LED TV na stěnuTak neni problem dat TV na nejaky kvalitni drzak na stenu, se kterym jde snadno manipulovat tak aby se dalo dozadu kdykoliv dostat a kryt kabelu si z lesteneho hliniku nechat za par stovek vyrobit. |
Mikek
Registrace: 7/2011 Příspěvků: 822 |
![]() |
|
RE: LED TV na stěnuKdyž jdu kupovat Tv kterou chci pověsit na stěnu si nejdřív zkontroluju vývody ,aby směřovali bud do boku nebo dolů..nikdy ne dozadu !!!A mrknu taky kolik váží,aby mi to nespadlo i se stěnou...Na kabely jsem viděl zajímavou lištu v Datartu,klasická lišta na malé hmoždínky a kryt je udělán do oblouku..moc hezky to vypadá,je to v bílé barvě s možností přebarvit stejnou barvou s pozadím.. |
Cucerak
Registrace: 3/2008 Příspěvků: 388 |
![]() |
|
![]() |