Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

Nejde mi připojit sat.přijímač Dreambox

Ahoj,po nahrání softu,jsem normálně připojil Drem na internet,ale když jsem chtěl upravit obsah TCommanderem ,tak mi to hlásí konflikt ip adresy a nepřipojí se.Mám to nastavené,jak před tím ,kdy to šlo.Mám dvě karty,jedna na internet,druhá jen na ten Drem.Comám na ni dát za ip aby to šlo.Ta Drem karta má napsáno neznámá síť.Tak že je v síti,jak tu síť zrušit?Mám W7.Dík za pomoc. :bomb:

hborivoj
Registrace: 1/2012
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Nejde mi připojit sat.přijímač Dreambox

http://www.ab-forum.info/viewforum.php?f=32

skus to tu...

Igor
Registrace: 1/2006

IP adresu muzes dat jakoukoliv a az ji nastavis tak musis zakazat DHCP a mas po problemu.Nejlepsi dat na vsech pristrojich pokud mas domaci sit ip adresy na pevno jinak ti to muze navzajem kolidovat. R^

bistro
Registrace: 9/2009

No fajn,bistro -dhcp je zakázané,teď mi napiš co mám napsat na kartu,když na Dremu je IP 192.168.1.2,,type-LAN,,Nameserver192.168.1.1,,gateway 192.168.1.1,,Netmask 255.255.255.0 Dík.
Igore,díval jsem se na odkaz,nenašel jsem nic,dík.

hborivoj

Ozvi sa mi na AB-fórume cez SS aj kontakt na Skype a poriešime to,OK?Nech sa darí.

DM-800 SE-DM-500SD-Golden Interstár-UNI-BOX-9060-Motor DIGIPOVER-SG-2100S,parabola Gibertini 100cm,točím kam chcem a kopa iných šuntov.

vladoholu
Registrace: 6/2009

Ozvi sa mi na AB-fórume cez SS aj kontakt na Skype a poriešime to,OK?Nech sa darí.Som tam pod nickom"vladoucho"

DM-800 SE-DM-500SD-Golden Interstár-UNI-BOX-9060-Motor DIGIPOVER-SG-2100S,parabola Gibertini 100cm,točím kam chcem a kopa iných šuntov.

vladoholu
Registrace: 6/2009

Vladoholu+ostatní co měli zájem,hledal jsem a našel a zprovoznil tu bestyjy!Tady je to http://www.bastleni.eu/vypocetni-technika/59-propojeni
Díky všem.

hborivoj

RE: Nejde mi připojit sat.přijímač Dreambox

Nepises aky DM.. moze to byt aj sietovka.. (vyschnute kontiky..)

Torodial-90,all Enigma2 devices for a good watch TV :)

fesacik
Registrace: 6/2008

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra