Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

Humax 5100S-Firmware

Skusenosti-stiahol som fw 1.01.08 podporuje to yov tube,lan-topfun.tv,wiky tv,picaso zaťial bezproblémové triedenie kanálov. :))

kakajan
Registrace: 5/2009
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 29
Odpověď v diskusním vlákně

re kakajan

že by to konečně bylo ok? peosím tě odkaz naq stažení softu, moc dík, pomohl by si mě s časem

goran
Registrace: 2/2006

RE: Humax 5100S-Firmware

https://www.parabola.cz/forum/topic-68395/

doky
Registrace: 1/2007

RE:kakajan

Ahoj prosím Tě odkud si ztahnul ten fw.1.01.08 na Humax 5100S.Nemohu to nikde najít.

pkmetik
Registrace: 12/2011

Humax 5100S-Fw

Stiahol som to Tv.dig.cz.

kakajan

RE:kakajan

Píše mě to server nenalezen.

pkmetik
Registrace: 12/2011

Humax 5100S-Fw

Ale však ten odkaz od doky je v poriadku. Je to samozrejme odkaz na odkaz, ale funguje to - teraz som to skúšal. Mňa by skôr zaujímalo, či sa už nebudú odmazávať skôr naladené programy. Prosím Vás kto to odskúšate, dajte tu vedieť, či je to v poriadku. Už dávnejšie som chcel vymeniť môj starší prijímač za tento, ale odrádzal ma ten nešťastný firmvér. Ináč po hardvérovej stránke je to výborný stroj.

Frank11
Registrace: 2/2009

A co obraz v SD a HD.

HYPER
Registrace: 11/2010

Což o to, programy se už nerozhazují, ale stále neumí setting :((

Hezké dny, nerušený a funkční příjem bez výpadků :-)

Delta1
Registrace: 6/2007

Ten setting by sa dal prežiť, len aby to nemazalo pri ďalšom vyhľadávaní pôvodné programy.

Frank11

Frank11

Nedal by se moc přežít z pohledu prodejce, který se stará o zákazníky a přelaďuje jim přístroje. Neboť při ručním ladění a třídění třebas cca xxx přístrojů totální očistec Rv

Delta1

Pre : Delta1

Máš pravdu. Z tohto dôvodu by to bolo pre starostlivého predajcu neúnosné, aby každý prijímač prelaďoval osobitne.
Pre skúsenejších užívateľov však setting na tento konkrétny prístroj asi veľký význam nemá. Zatiaľ som (aspoň ja) nenašiel na internete setting na celú viditeľnú obežnú dráhu ako to bolo napr. pri Humax 5500.

Frank11

Delta1

co sa tyka hromadneho preladovania zakaznikom, nie som predajca, obcas idem niekomu preladit, ale kazdy si chce stanice ulozit po svojom, hlavne starsi ludia, teba akceptuju, ked im povies, ze nebudu mat tak ako oni chcu ?

mjamriska
Registrace: 4/2003

"Tak ako oni to chců", tak to také mají, neboť jsou zvyklí na to, jak stanice měli po montáži, mám setting podle toho, jak to preferují, což je hlavně: 1=ČT1,2=ČT2,3=Nova,4=Prima.....bezplatný základ a hitem je u důchodců- STILL TV s dechovkama :)
Jinak si zvyknou, dle přiloženého seznamu, který zároveň dostanou, aby věděli, kde co najdou :O

Delta1

firmware testuji od soboty a vše konečně šlape jak má,...až na ten setting no.

Qitek
Registrace: 4/2010

zeby bol zase favoritom No.1 ?

mjamriska
Registrace: 4/2003

RE:Humax 5100S

Mjamriska-dufam že bude tým favoritom.Od pondelka všetko v poriadku,že to bude dufajme aj naďalej! :)

kakajan

Pre : Qitek and mjamriska

Skúšali ste aj pri väčšom množstve uložených kanálov vyhľadať a doplniť nejaké ďalšie ? Neodmazúva to niektoré predtým uložené ? A ešte stále trvá štartovanie okolo minúty ? Nahrávky sa dúfam stále ukladajú rozkódované.

Frank11

Sorry za omyl.

Otázky boli smerované na Qitek a kakajan.

Frank11

Mám otázku. Pokiaľ mám ešte fw 1.00.02, môžem nahrať priamo tento nový fw, alebo mám najprv nahrať predošlé a ísť postupne až po tento?

Cecil
Registrace: 8/2007

vždy můžeš

ten,co poslední a nemusíš jít "vzestupně".Prostě když máš starší firmware,můžeš tam prsknout poslední bez ohledu nato,kolik jich bylo mezitím...

_________________________ Vím,že nic nevím _________________________

jamess96
Registrace: 11/2005

pre : jamess96

Tak neviem či to bola dobrá rada. V súboroch zo stránky K.O.S.C.O.M-u sa práveže píše o postupnom (vzostupnom) inovovaní softvéru, ak je tam ten starší. Možno to funguje aj skokom, ale chlapci snáď vedia, prečo to tak píšu.

Frank11

pokud to je =ofiko=

firmware,nikdy mi to neudělalo problém (ale nutno dodat že u jiných STB) .. Pokud to ale je v text dodatku od "výrobce" firmware,beru zpět a díky za upozornění... Tedˇ už je fakt možné vše !!!

_________________________ Vím,že nic nevím _________________________

jamess96
Registrace: 11/2005

Neládujte to tam! Je to test verse. Následující versi do přijímače z OTA nedostanete, resp. s velkými problémy. Atd.

RAFI007, proč to pouštíš ven?

Zip
Registrace: 1/2006

@Zip

a v čem je problém? Sw je funkční a kdo se chce vrátit zpátky, tak má postup popsaný.Sw není nějaká test verze pro testovací přijímač, který je na to určený, ale verze určená do přijímačů na trhu. Otestoval jsem ji, udělal postupy, odzkoušel možnost návratu k předchozím verzím.Ukaž, kde mám chybu, která by poškodila nějak uživatele přijímače.Pokud se nepletu, tak veškeré dosavadní problémy způsobil Humax a SkyLink se zbrklým zaváděním TopFuj. Jen (nevhodné slovo)y může napadnout pustit OTA bez testu.Mně trvalo cca 20min, než jsem zjistil,kde je chyba a na druhý den pustil ven sw pro opravu přijímačů.Ale můžu tě ujistit, že s veřejnou podporou Humaxe končím a teď přenechávám starání se o uživatele těchto přijímačů na tobě (pokud máš zájem), mne živí jiné SkyLink přijímače.
;)

RAFI007
Registrace: 1/2006

Pre : Zip

Ako vieš, že nasledujúcu verziu softu z OTA bude problém dostať do prijímača ? A ako vieš, že bude ďalšia verzia ?

Pre : RAFI007.

Prosím Ťa, pri dodatočnom vyhľadávaní kanálov to už neodmazáva predtým uložené ? Ďakujem za odpoveď.

Frank11
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 29

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra