![]() |
|
Výběr dvou SAT přijímačů k jedné CS link kartěDobrý den,momentálně používám sd přijímač Gogen s kartou CS link. Satelitní programy z karty CS link bych chtěl ale sledovat ještě na další televizi, proto uvažuji o nahrazení tohoto přijímače za 2 nové pokud možno se sdílením mezi sebou na jednu stávající CS link kartu. Cenový limit je zhruba 8000,- Kč. Co by jste mi doporučili? Koukal jsem na IPBOX 9900 HD + IPBOX 55 HD nebo něco jiného? Díky |
bob99
Registrace: 9/2007 Příspěvků: 2 |
![]() |
|
Ano, chodí to dobřeale CS link a HD nejde moc dohromady. Zkus se podívat na Skylink.HD kanálů má mnohem více. Ono to ZA ČAS asi bude jedno, protože dnes oba poskytovatelé mají jednoho majitele. Chceš-li doporučení nyní, jednoznačně Skylink. |
bob.r
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 907 |
![]() |
|
RE: Výběr dvou SAT přijímačů k jedné CS link k...Taková nasdílená Prima family s Bravou taky nevypadá vůbec zle R^Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
a je tozadarmo R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 402 |
![]() |
|
RE: Výběr dvou SAT přijímačů k jedné CS link k...CS link a HD nejde dohromady z technických důvodů nebo tím že je míň programů než u Skylinku? Kartu mám CS link a novou si pořizovat nechci.Spíš by mě zajímal výběr příjímačů... |
bob99
Registrace: 9/2007 Příspěvků: 2 |
![]() |
|
bob99Prelistuj si historiu, napriklad tu:https://www.parabola.cz/forum/topic-68027/ :8) |
Peep
Registrace: 10/2010 Příspěvků: 604 |
![]() |
|
![]() |