![]() |
|
Pochvala CT24za spomienku vyrocia "rozdelenia".No aj tak sa to da nazvat aj ked to bolo skor rozbitie pre par libernych demagogov.Som len zvedavy ako budu slovenske media o tom referovat.Hlavne aj v CT som zvedavy ci sa budu vyjadrovat len zastancovia alebo daju slovo aj odporcom,ked uz mame hen tu onu demokraciu....... ;) Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: Pochvala CT24Hmm a proč děkuješ na serveru o satelitních přijímačích?Tak napiš poděkování na redakci ct24 !! Jako bych já tady děkoval pekařství Valenta že má dobré rohlíky. |
pat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 3 108 Galerie: pat |
![]() |
|
RE: Pochvala CT24Lebo som sa o tom tu dozvedel v aktualitach,clanok o rohlikoch som necital. ;)Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE: Pochvala CT24kdyz jsou tu clanky i o televiznim vysilani, tak proc by o tom nemohla byt diskuse ve foru? |
dakri
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 499 |
![]() |
|
RE: Pochvala CT24no tak to je jiná ;)to já pak děkuju Polsatu že se rozšíří o BBC HD a AXN HD a také děkuju TV Polaru že bude vysílat v Multiplexu 3.. ;) |
pat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 3 108 Galerie: pat |
![]() |
|
RE: Pochvala CT24tak Polaru můžeš děkovat pod článkem, kde jsou otevřeny komentáře :-) |
dakri
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 499 |
![]() |
|
pochvalaTak i já musím poděkovat SKY Italia za přidání nových HD programů a freesatu za připravovaný sportovní HD kanál i s Premier league.Ten Freesat je ale neoficiální informace,ovšem z oficiálních kruhů... |
garrrry
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 1 254 |
![]() |
|
RE: Pochvala CT24A na nic se mne neptejte,víc v současné chvíli nevím... R^ |
garrrry
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 1 254 |
![]() |
|
RE: Pochvala CT24garrryjako pokus ovtip dobrý :laughing: 🇸🇰
|
Jupi
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 17 338 |
![]() |
|
já děkuji zarozdělení,nemám nic proti bratrům slovákům,ale každé spojení stojí za H:O:V:N:O:,SSSR i EUROzóna R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 402 |
![]() |
|
@liquere"...skor rozbitie pre par libernych demagogov..."WTF? "libernych" :bigeyes: |
brga
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 1 199 |
![]() |
|
RE: Pochvala CT24liberalnych ponahlal som sa alebo len preklep,bolo davno :)))Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE: Pochvala CT24Nechapem preco vsetci dakujete,ja som udelil "rad zlate varecky" a vy vsetci dakujete,za co?Musite chvalit! :O :lookaround:Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE: Pochvala CT24Osobně je mi to líto/rozdělení/,jako horník mám na Slovensku hodně kamarádů,politicky to byla nutnost,což je holý fakt !!!Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 3 916 |
![]() |
|
co bolo, bolopreco sa vracat k takymto temam? Lidia, ktori vtedy zili uz skoro vymreli, treba sa pozerat dopredu, aj ked rozdelenim csfr obe krajiny velmi vela stratili. |
majky
Registrace: 1/2012 Příspěvků: 202 |
![]() |
|
majkyclovece ty kde zijes,u vas za 20 rokov vsetci vymieraju?Praveze nie su tu a stale oblbuju ludi.... :laughing:Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
![]() |