Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Telly/Digi TV SK

Digi TV Akce

Na jejich stránkách http://cz.digi.tv/ je banner o 3 měsíčním promo zdarma. Je to minimálně zajímavé. Navíc se teď prezentují jako 130 Kč na 1 TV. Myslím, že končit se nechystají.

Vantage HD7100TS, HDD WD My Book 500GB, Strong SG2100, Diablo 2.3,Skylink, Digi TV, Freesat. Díky za každý nový HD program.

alda10
Registrace: 9/2006
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 29
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Digi TV Akce

Proč by měli končit, když jim z nás tečou korunky :)))

Skylink + O2TV

kvasnak
Registrace: 3/2009

Vím, že se opakuji, ale AnalTV na těch jejich šrotech ani zadarmo...

Žádejme kvalitu, ne kvantitu.

PetrT
Registrace: 10/2007

Nebýt PL, tak už jim utekli snad úplně všichni. Možná kromě pokrevních snědých bratrů, kterým rozdávají zařízení na počkání a ze kterých nikdy nevypadne ani kačka.

Pitomec
Registrace: 9/2011

RE-Pitomec

Nebýt Digi Sport(ang.liga)tak už jsou dávno v KOPRU.Já sám jsem za poslední 1/2 rok demontoval Digi TV asi 12 lidem.A ti přecházeli na Skylink s HD přijímači.Když viděli ten obraz po Digi TV tak jim lezly oči z důlků.A to byla většina důchodců,kteří už nechtěli platit paušály 260Kč za měsíc.Když jsem jim spočítal kolik peněz zaplatili Digi,tak zírali.

Baron
Registrace: 2/2005
Galerie: Baron

To jsou jen vaše nadnesené žvásty. Spoustě lidem SD stačí a s Digi je spokojeno. Co se týče přijímačů, mám Digi od samého počátku, co přišli k nám a dosud jsem nereklamoval ani jeden ze dvou přijímačů :)))

Skylink + O2TV

kvasnak

aaaa

velmi zajímavé zápasy

http://***.cz

*** reklama
Text zeditoval moderátor redakce. Datum editace: 27.01.2012, 15:46.33

cote
Registrace: 11/2011

tak znám lidi, kteří nevidí rozdíl v obrazu mezi digi a DVB-T a tím pádem jim nabídka programů za 260 kaček na 2 tv přijde jako výhodná a jsou spokojeni. Inu proč ne. :8) Taky sem postřehl, že kvalitu digi kritizují takový lidé, co stahujou různé filmové novinky kolikrát v horší kvalitě než je digi a jsou spokojeni že to mají dřív než je to v kině. :laughing:

Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý

eemil
Registrace: 12/2006

@kvasnak

Spokojeni jsou,třeba v Brně na Cejlu :laughing:.Stačí se rozhlédnout :)))

O2Tv,VU+ Zero,Hliník 85cm IBU Twin 19.2E+23.5E Panasonic TH 42PX80.

Saták1
Registrace: 7/2008

aj na lunik9 sú spokojní z digi :laughing:

🇸🇰

Jupi
Registrace: 5/2007

Baron

Předpokládám,že ti lidé přecházeli na neplacenou nabídku SD od Skylinku nebo i třeba na Multi.To teda zas tak moc nezírali ne?V případě Multi teda ani náhodou.V neplacené nabidce při momentální kvalitě obrazu až na velmi malé vyjímky také nevidím duvod k velkému zírání na kvalitu.A to nejsem příznivec DIGI ani náhodou a SD vysílání také moc nemusím ;)

hobo
Registrace: 1/2007

@hobo

Tak tak všichni haní digi mam cs tak velký rozdíl v sd nevidím a ten digi sport(u kámoše) je v daleko lepší kvalitě než hromada braků v cs linku toť můj názor ;P

Skylink//1,9°+4,8°+13°+16°+19.2°+23,5°+28,2°+39°+42°+0,8°w//Octagon SX88/ Homatics Box HD

jackino
Registrace: 1/2009
Galerie: jackino

Kdo pomlouvá DIGI ?

Jsou to jasně zaplacení lidé, kteří zde dělají reklamu Skylinku a Cs linku. Kdo má dobře vyladěnou Digi, tak má slušnou nabídku jak v ceně, tak v programech.A žádné obrazové patoky to nejsou ! Digi se zde nespravedlivě špiní.

widmar

widmar
a tý čo hádžu špinu na skylink tak jeto naopak čo ;)

🇸🇰

Jupi

Přesně tak, povětšinou totiž koukám jen na 20HD programů Skylinku, SD jen vyjímečně, nejvíc snad Retro, které u Digi není a přiznávám se bez mučení, že od Skylinku jsem královsky placen. Občasným časopisem.

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

kde jste vzali Digi na jednu tv za 130 na mesic?? na webu je jen o tech 3 mesicich for free

martin09
Registrace: 11/2008

widmar

Hele kamaráde,mám celé DIGI TV/komplet včetně Maďarů,Rumunu,Jugoslávců a samozřejmě vše od CS a SK programů/Chodí vše jak hodinky švýcarské,ale když se chci podívat třeba na na nějaké české programy např.AXN,nebo AXN Crime atd. tak radší volím ASTRA 23,5 E/protože AXN Crime a scifi v CS jazyce,a obraz o třídu lepší./a nebo když už jsem na družici Thor, tak radší tyto programy na UPC,tam ta kvalita je o poznání lepší!!!!!
Tak,že DIGI tv jen pro lidi,kteří jsou spokojení i když jim prší na hlavu :laughing: :laughing:a nebo mají vysoko do žlabu.

Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero, 3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,

hery

widmar

Mám dojem, že jsi to vystihl přesně. Mě zajímá nabídka programů a nepotřebuji nějakej extra obrázek. To co mi chybí v Digi, si doplňuji v Multi na Skylinku.

Skylink + O2TV

kvasnak

A takejto spoločnosti predal Slovenský futbalový zväz práva na slovenskú ligu a reprezentáciu :( Nie že by som bol strašne zvedavý na tú biedu, ale derby zápasy by som si pozrel

satoshi
Registrace: 12/2007

kvasnak

Když máš Skylink a cs link komplet,nepotřebuješ vůbec DIGI tv,
Jak jsem již uvedl AXN crime a scifi třeba na DIGI tv nejsou česky,To by mě moje ženská zabila:
Ta umí anglicky,nebo rumunsky možná je papat,spát ato je vše.
Proto je lepší ASTRA23,5E kde i Cinemax jede CS jazyce,což není vždy ani na UPC.

Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero, 3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,

hery

Každý produkt si najde své kupce. Skylink mám kvůli sledování celoplošných tv stanic. Na zbytek mám DIGI TV a stačí mi. U Skylinku mi chybí v MULTI Travel a Discovery World.

PPP111

satoshi

tak tak já musim kukat trnavu na hustom tv
snad sa fotbal sr vráti aspon na sport tv kdeje hokej by bolo fajn

🇸🇰

Jupi

App. V našem městě je stále ještě pouze analogová nabídka UPC a nedávno jsem byl kamarádce ladit televizi a nestačil jsem se divit, v jaké obrazové "kvalitě" některé programy vysílají. A to nemluvím o přemrštěné ceně za těch pár programů.

PPP111

Jupi

Aj ja pozerávam na huste, len tam je ten problém že aj ked mám dobrý net, na derby je nalogovaných veľa ludí a seká to. By ma zaujimalo kolko a komu dali do vacku ked im predali prava.

satoshi
Registrace: 12/2007

hery

To beru. Já začal s UPC, to byli zloději. Tak jsem si vzal Digi a poté dostal partnera. Doma jsou všichni spokojeni, těm nabídka stačí. Mně bohužel ne. Věděl jsem, že se u Digi některých programů nedočkám, pořídil si pro sebe Skylink a Multi. Jen mi chybí Sport 2 v MPEG-2 :lookaround:

Skylink + O2TV

kvasnak

martin09

Druhý přístroj za stejný paušál=130Kč ;)

hobo
Registrace: 1/2007
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 29

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra