Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Telly/Digi TV SK

Digi TV Akce

Na jejich stránkách http://cz.digi.tv/ je banner o 3 měsíčním promo zdarma. Je to minimálně zajímavé. Navíc se teď prezentují jako 130 Kč na 1 TV. Myslím, že končit se nechystají.

Vantage HD7100TS, HDD WD My Book 500GB, Strong SG2100, Diablo 2.3,Skylink, Digi TV, Freesat. Díky za každý nový HD program.

alda10
Registrace: 9/2006
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 29
Odpověď v diskusním vlákně

widmar

"Kdo má dobře vyladěnou Digi, tak má slušnou nabídku jak v ceně, tak v programech."

:))) :))) :))) :))) :)))

Pitomec
Registrace: 9/2011

RE: Digi TV Akce

Taky mám DIGI TV od začátku a jen jednou výměna kondenzátorů a to bylo řečí kolem a ted vše šlape jak má . Řekl bych že u DIGI TV některých programů je lepší kvalita než u Skylinku SD . To jsem si myslel , že se závada vyskytuje jen u HUMAXU u DIGI TV , ale jak tak čtu tak to postihuje i jiný dražší přímače u jiných společností ale nenadává se na to - zajímaví .
Jinak mám i Skylink Multi ( měl i HD , HBO atd. a zrušil ) více zatím nechci ne z finančních důvodů to není problém , ale kromě eurosportu HD tam nic není pro mne zajímavého na koukání - stále opakují to samé , ale stále se vracím rád na DIGI TV . Jak píše Kvasnák jen kvůli programům a nekoukám na kvalitu . Co jsou mi platný HD programi, jak jsem to viděl u kamaráda , když mu to blblo a neměl z toho nic a to má půl roku satelit .

standa111
Registrace: 11/2009

Já mám přijímač 20 roků a nic mě neblbne

Dreambox Two,parabola 100 cm,motor SG 2100,TV Sony OLED XR55A83K,Skylink Kombi+,Netflix

Antoš
Registrace: 8/2007

nie kazdy je taky narocny divak, ako poniektori tu, a preto im digi staci

mjamriska
Registrace: 4/2003
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 29

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra