Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Skylink: Po přeladění rozjedeme výměnu karet CSL

Zdravím, nemáte někdo nějaké kuloární zprávy o tom, jaká budou lákadla pro CSlinkáře k přechodu na Skylink?

ESPOSITO
Registrace: 9/2010
Stránka: 1 [ 2 ] 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 75
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Skylink: Po přeladění rozjedeme výměnu kar...

feri33: Bohužel vyjádření je jedna věc a nějakej právně vymahatelnej závazek věc druhá :-/

Pitomec
Registrace: 9/2011

pan Glisnik dobře prodal a jeho směr již není sat,ale Top Fun..,, :)))

Alvin
Registrace: 3/2008

kvasnak

Jak to, že nejde o kapacitu? Je jasné, že se jeden sport2 vypne. A dost pochybuju, že to bude mpeg2 verze. vpnou to co zabírá na transponderu více místa. ;)

Dreamsky HD6 Duo, parabola Maximum E85 Multifocus (23,5°E; 19,2°E; 13,0°E;1,0°W)

wladys
Registrace: 2/2009

Pan Glisník chce jenom peníze prvně všeci budeme ladit a potom měnit karty co mám těm zákazníkúm říkat??Už je to na blázna většího (nevhodné slovo)a tam dosadit nemohli at už táhne do (nevhodné slovo)e mám ho plný zuby jenom samé problémy,začnu zákazníkúm dávat číslo na infolinku,protože už mě ten maraton s telefonama sere. :fuming:

pit178
Registrace: 11/2007

Pitomec

Ty si klidně čekej na co chceš, ale pak se tady nerozčiluj, že si budeš muset kupovat nový příjmač až ti místo ICE (pro)dají irdeto, kterou tvůj CW příjmač už nezkousne. A s tím cpaním peněz do něčího chřtánu už jsi opravdu trapný. Zkus teď zase něco jiného. ;)

Dreamsky HD6 Duo, parabola Maximum E85 Multifocus (23,5°E; 19,2°E; 13,0°E;1,0°W)

wladys

oprava Kvašňák

samozřejmě, že tam mělo být mpeg4... ;)

wladys

pit178

Doporučuju ti montovat zákazníkům DIGI. Tam se už dobré 4 roky nic zásadního nemění a karty pokud se nepletu došly poštou. ;)

wladys

wladys

Já tě pochopil, ale ještě to nějakou dobu pojede, tak proč neudělat něco pro klienty ;)

Skylink + O2TV

kvasnak
Registrace: 3/2009

wladys

Jo, a s kartami Digi se nepleteš, došli poštou zdarma pro klienta.

Skylink + O2TV

kvasnak

tak digi ani náhodou tím už jsem si prošel

pit178

S tím slovem zdarma bych byl velmi opatrný.... ;) :) Pokud vím, tak má stále Digi nějaký ten měsiční poplatek.

wladys

pit178

Neboj, Digi je pro samoinstalaci, to zvládne skoro každý bez odborníka :)

Skylink + O2TV

kvasnak

kvasnak

taky proto to asi tak vypadá.

pit178

pit178

Třeba já si na vlastní instalaci nestěžuji, montér nejsem ;)

Skylink + O2TV

kvasnak

A teď vážně

Jen mne mrzí, že jsem před lety zvolil silnoproud, neboť dnes vím, že po několika montážích satelitů známým, by byl tento obor slaboproudu mým oblíbeným :((

Skylink + O2TV

kvasnak

wladys

Nějak se ti všechno motá v hlavě a ani nevíš na koho vlastně reaguješ :)))

Pitomec
Registrace: 9/2011

to kvasnak

Pokud vím, tak ICE je karta providera Skylink, který vypne Cryptoworks koncem roku. Co asi bude Tvoje ICE karta dekodovat, když crw už nebude? No přeci Irdeto ne? Myslím, že po novém roce budou schopny dekodovat crw pouze karty CSlink Cryptoworks. Nebo se pletu?

migr
Registrace: 7/2007

migr

Pokud vypnou Cryptoworks, avšak se to má týkat pouze placené nabídky a jestli jsem to dobře pochopil, bude karta ICE dekódovat samotné Irdeto u placených programů. Pokud by tomu tak nebylo, to by byl malér a nejen u mě.

Skylink + O2TV

kvasnak

Glisníka nechají nový majitelé udělat černou práci a potom se elegantně zbaví,co taky s tak profláknutým chlapem a profesiálním lhářem.

hrnek

panové ted vede jen skylink

není co řešit panové :)

difik

moj nazor ved ked chceju si udržat zakaznika tak nech vymenia karty bez poplatkov .Ved ja som už za kartu raz zaplatil.Tu pišete že vymena 24€, kredit 100€ pripísaný na zákaznícky účet ale ved každy nepotrebuje ich platene kanaly pre sklerotikov čo opakuju stale dookola.Tak a kde je garancia že o par rokov nebudu meniť za nejake ine karty?Zas budem platiť?Ide len o prachy vyždimať čo sa da a dovidenia.škoda že nebyvam pri hraniciach z českom už davno by som sa na ich karty s prepačenim vy...l.Vela ludi na Slovensku kupuju Skilink alebo Cslink len kvoli českym tv programom :fuming:

sulik
Registrace: 12/2011

add.1 nemenit...ak zapnu regiony ...sm nahrani bez cslink kariet na cechov/slovakov regnutych a naco nam je duplicita 2 ice karty v jednom prijimaci?

add.2 ak uz chcu menit karty potom nech povedia abonentom cslinku ci pridu o programy ktore teraz maju moznost prijimat ale o ne vymenou za skylink karty pridu: axn , axn scifi, universal channel. spectrum v sd a film+ atd....!!!

skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky

tulen
Registrace: 9/2009

migr

další tutmák samozejme sa mýliš až moc aj po vypnutý cry ice karta bude dekodovat v cry sito už zapíš za uši

🇸🇰

Jupi
Registrace: 5/2007

Vydrzat do unora, 02.2012, potom piste reakcie :)))

Dreambox 800HDSE, Golden Media 9080HD, Golden Interstar 870, emme esse 100 offset Al, Visiosat Big-Bisat 4 ms plast, inverto 0.2dB Twin 2x, alps 0,2dB 5x, DG 380S usals, Skylink, Astra 23.5E, 0.8W, 5W 28,2E 13E 7E

zdenoq
Registrace: 9/2010

zdenoq a na co mame cakat? Vsak ten saso zo skylinku sa uz vyjadril, ze maju v dennom plane c 2 vypinat cw na premiovych :)

feri33
Registrace: 8/2007
Stránka: 1 [ 2 ] 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 75

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra