Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Telly/Digi TV SK

DigiTV-nové programy

V letáku mají uvedeny programy Film Box a Film Europe.
DigiTV na 3 měsíce zdarma (únor,březen,duben)
pro prvních 3 000 nových zákazníků registrovaných během února.

dasenka
Registrace: 11/2011
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 32
Odpověď v diskusním vlákně

RE: DigiTV-nové programy

pro hery
Ano to máš pravdu pokud to někoho zajímá a bude se dívat Angl.ligu na SKY ITAL,nebo na CYFRA + ,SKY Deutch,Platformu HD RUSKO atd , ale pak i Skylink v HD je jedna velká mazanice podle toho .
Já třeba na tyto stanice nekoukám , ani se za nima nehoním . Není tam pro mne naco se dívat , ale kamarád má část těchto programů , obraz fak dobrý. R^

standa111
Registrace: 11/2009

Plakat zde

http://cz.digi.tv/documents/Nove_DIGI_plakat_A4-strana1_2.pdf

Hollys
Registrace: 3/2009

Leták Digi

Další leták Digi máte tu:
http://cz.digi.tv/documents/promo_March.pdf

Skylink + O2TV

kvasnak
Registrace: 3/2009

Kdo chce přijít o své kamarády, ať je zaregistruje k Digi. :laughing:

Dreamsky HD6 Duo, parabola Maximum E85 Multifocus (23,5°E; 19,2°E; 13,0°E;1,0°W)

wladys
Registrace: 2/2009

moc bych se tu veřejně nerozšiřoval z vás kdo montoval DIGI TV .Jsem proti nim packalům alergický . Dělal to každý do má díru do prd....,zedník amatéři atd. , skovávali se za 1 technika desítky packalů a taky to vypadalo , Paraboly padali ze zdi , nešly někdy hned programy nebo jen část programů a mechanici který to montovali radši odjeli atd a ještě si brali 2x peníze za jednu práci . Jednou za práci základní ne nadstandard nezákonně bez papíru od lidí kterým to montovali třeba singl 700-2000 kč a podruhé za tu samou práci od DIGI TV myslím 700 kč ( časem se zpožděným , ale zákazníka to nezajímá ) . Dobrý výdělek za 1 hod nekvalitní práce u někoho když to sečtu . Pak lidi volali svoje mechaniky , známí atd . a aby to dali dohromady , aspoň paraboly držely na zdi atd . Já ji mám DIGI TV od začátku a nebyl s většími výpadky nikdy problém , při horšení počasí na stejné úrovni jako Skylink ale montáž mám vlastní a parabolu TAKY SVOJI 90 KOVOSAT středovou na DIGI TV . .Mám obě společnosti a mohu posoudit. Takoví mechanici VYDŘIDUCHOVÉ , kdyby dělaly cokoliv i montáž Skylinku tak jim to chodit nebude.
Někdy je lepší se koukat na DIGI TV třeba na AXN ,AXN CE , Universal Channel , Zone Reality , Discovery World , Discovery Travel & Living atd. než na nekoukatelné placené některé SD programy a HD nezajímaví balíček ze kterého tak 2-3 programy jsou kvalitní a dobrý . Preferuji český mluvené programy . Škoda , že Film Europe Channel je s titulky , ale je to věc názoru .

standa111
Registrace: 11/2009

Amen :lookaround:

Dreamsky HD6 Duo, parabola Maximum E85 Multifocus (23,5°E; 19,2°E; 13,0°E;1,0°W)

wladys
Registrace: 2/2009

Filmbox a Film Europe

tak prý ty nový kanály mají být zařazený do konce února což je zítra,to se asi nestíhá,taky jsem koukal,že z programové nabídky na oficiálních stránkách Digi Tv zmizli všechny slovenské kanály,nejsou ani na tom novém letáku,pokud mi je seberou tak jdu ke konkurenci,to by mě fakt naštvali.Nevíte o tom někdo něco?

carlos87
Registrace: 2/2008
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 32

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra