Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Filmbox a Filmbox plus nová pozice

Filmbox a Filmbox plus již mají přívlastek na novým TP 12070.
Jěště nehrají, ale dají se už naladit!

Hezké dny, nerušený a funkční příjem bez výpadků :-)

Delta1
Registrace: 6/2007
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 30
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Filmbox a Filmbox plus nová pozice

ok ale už počkám na 1.2 už sa to blíži ;)

🇸🇰

Jupi
Registrace: 5/2007

Prima Cool

Teď jsem koukal Prima Cool na 11876 je zakodovaná.Karta Skylink ICE.

pavelmo
Registrace: 6/2011

pavel

prima cool ide na 12.070H R^

🇸🇰

Jupi

pavelmo

Mám taky kartu Skylink ICE a na 11876 Prima Cool jede.

Skylink + O2TV

kvasnak
Registrace: 3/2009

Skylink ICE

Když to tady čtu,tak z toho děláte čoro moro.
Naskenuji nové frekvence,hodím do favoritních skupin,staré vymažu a je hotovo,víc než 10 min. to nedá,tak proč tady stále prudíte!!! :8)
Přes Pc do přístroje to je ještě rychlejší!!! a hotovo.
Chce to klídek!!!! R^

Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero, 3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,

hery

@hery

Vynasnažím se tě zbavit optimismu.. ;)

Dobry panočku, nevite proč mi na tym satelitu piše skoro u každego programu přelad? Ja paničko, bo ty programy musite přeladit jinak vám po 1.2. přestanou hrát. Aha a myšliče, že by jo to uměla? Bo stary to zkušou, ale nic še mu nepodařilo a ešče mi vymazou tylko programu! Nevím paničko, v některých přijímačích je to jednodušší, v některých složitější. Aha a vy byšče mi to poradžil zrobič? Ja paničko mohu vám to udělat, stačí donést váš přijímač a pokud jste u nás nekoupila, raději i s ovladačem. Telefon. Panočku, nievjyče jakoše ta krabička u tego televizora odpojuje? Ja paničko, potáhnete za všechny kabely a odšroubováním i ten koaxiál.. Dobry panočku, jo to tu přinesla radši aji s tymi fšeckimi kabelami, možym to tu u vas nechat, jo by se zašla nakupič a potym se pro to přišla.
Koukám na ten přijímač, krásný černý strong 6502, ještě nádhernější ladění a editace, ještě štěstí že tam nechali kartu ať ji nemusím hádat a paní dokonce nezapomněla ani ovladač i když zrovna na ten střep náhradní mám.
Dobry panočku už to moče? Mám i nemám paní, protože z vašeho nastavení diseq už nelze poznat které družice vůbec přijímáte. Nevíte kolik máte na vaší parabole konvertorů? A co to ten konektor je? Ukážu nový z výlohy. Aha tak to jo nievjym, počkejče jo zavolam starymu. Stary, nievjyš ile mamy na tym satelitu konektoru? A co to ten konektor je? Taki male pudlo tam na polu, podživej še tam. Jedyn! Dobre, čau. Tak mame tylko jedyn. A není to náhodou monoblok? Přijímali jste předtím třeba nějaké poláky? Jo nievjym, kdysi asi ja, ale to už nam dluho niegraje. A co třeba německý eurosport? Ja, panočku to tam niemuši byč, bo stary by še furt džival na sport a jo by potym niemogla na pošte pro čiebie. Dobře, nemusím vám ho tam dávat, jen se snažím ten přijímač nastavit, aby vám hrály aspoň ty české a slovenské programy. Aha, tak zkušče to jako. Nastavuji 23,5 vstup 2, přece jen pravděpodobnost je vyšší a paní uklidňuju, že pokud to zapojí dobře, určitě jí to hrát bude, kdyžtak jí poradím na telefonu..
Panočku niegraje!
A zapojili jste všechno tak jak bylo předtím? Ja panočku, my nievjymy do kierego dač tyn bioly dlugi kabel. Paní zapojte do toho, u kterého je napsáno IN..Dobre zkušimy. Panočku niegraje! A svítí vám něco na displayi? Ja 298! Tak tam máte programy z placené nabídky, přepněte na čt1, zmáčknete jedničku! Dobre zkušimy! Panočku niegraje! Aha a když zmáčknete OK, vidíte seznam programů? NI! Tak nejspíš nemáte..

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

..přepnuto na scart vstup televize, dali jste ten černý kabel do zásuvky u které je napsáno TV? Podživam še! Ni u tego jest napsane VCR! Tak ten kabel přehoďte. Ja super graje, dzenkuje panočku, vy šče som taki ochotny!!
A panočku nievjyče čemu musimy vymjenit kartu do satelita? Stary to čital v tym časopisu! Pry do konce roka nám skončí! Paní výměna je nepovinná, do vašeho přijímače není důvod, nebojte se karta vám nevypne, je to určené hlavně pro majitele nových přijímačů, jestli si někdy předplácíte nějaké programy, tak to můžete udělat při jednom, výměna vás pak vyjde zdarma. Aha, tak dzenkuje moc, taki šče som ochotny!! Dovidzenia!

No a teď si to ještě párkrát denně zopakuj, cca měsíc než dojde řada na všechny a vzhůru do druhého pololetí na čétéčka! :))

Text zeditoval moderátor Tomik535. Datum editace: 28.01.2012, 21:14.41

Tomik535

delta

ted jsem to zkoušel a nic nového tam nevidím...

asi to bylo jen krátkodobé.

On Air!

Saxon
Galerie: Saxon

delta

viz snímek v Uploadu.

On Air!

Saxon

Tomik535

Zlatá slova.Těchto pacientů mám nespočet.Kdy pro mě banální věc, kterou leze vyřešit po telefonu po 10-15 min. vzdám a raději tam jedu,protože se nelze s klientem domluvit ani po telefonu i přes to,že je člověk navádí krok po kroku. :laughing: :laughing: :laughing:

Nepijte vodu!!! Souloží v ní ryby ! PS: a srát též nechodí na břeh.

lachtan
Registrace: 7/2007

Když zrovna není 10 přijímačů na stole, tak si panička může samozřejmě počkat, zvlášť když máš setting připravený na flešce nebo v pc..
Zapisuji diseq, Paničko a vy používáte ty vaše favoritní seznamy? Jaki farytni seznamy?? Ukazuji jak má ve svém letitém openu 8 favoritních seznamů, v každém 2/3 programů nehraje..Ni, to my tak niepřepinamy! Používáte tedy tento seznam vše? Asi ja. Dobře, valím setting z PC, ukazuju co je nového..Panočku tam na 429 měl stary taki fajny zagraničny program, šlo by tež go tam dač teraz? Jak se jmenoval? No jo teraz nievjym, to mjelo taki dlugi nazev..víte co? Teď tam máte všechny programy aktuální ze všech tří vašich přijímaných družic, tak ho doma pohledejte a zapište si ho, kdyby jste to neuměli, tak vám ho příště hodím kam budete chtít.. ;)

Tomik535

Tomik535,lachtan

Tak to Vás lituji,to bych asi na své nervy nevydržel!!! :laughing: :laughing:
Musíte si Vaše ovečky lépe vyučit,že se nebojí do toho menu vlézt,nastavení,ruční ladění programů,upravit TP,uložit a vyskenovat a je to OK.
Kdo toto nepochopí tak už nevím,a pak sem píšou jak ovce před stříháním!!!!! :8)

Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero, 3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,

hery

@hery, takhle to nemůžeš brát, jsou to lidské bytosti a není to jejich koníčkem, umí zase třeba vařit, stříhat vlasy nebo operovat srdce a pak se chtějí jen spolehlivě koukat..
Podobně jako i zde.

Tomik535

Tomik535

Mám zde perfekt doktora,který umí operovat klouby,mám tu podnikatelé kteří jsou ve svém oboru jedničky ,ale když si s ním sednu na 1/4 hodiny,ukážu to,on si vezme do ruky ovladač a zkusí to,tak takové problémy už nemám.
Dám mu 1/4 až půl hodiny s tím,že mu to fyzicky ukážu a pak nemám problémy,i obyčejný člověk se vizuelně vše za půl hodiny naučí když chce,to mám vyzkoušené!!

hery

Samozřejmě ale za půl roku zapomene, protože to nepotřebuje a žádné změny či nové tp nesleduje. Je jistě velká skupina, které se podaří dostat do ladění a mají štěstí, že kvůli novému TP zaškrtli NIT..a přitom si celý setting a nastavení přijímače nerozdrbat..popřípadě se to podaří sousedovi.. ;)

Panočku nievjyče čemu mam na tej televizi taki dlugi hlavy? Předtym jo nieviděla kousek na boku a to mi nievadžilo, ale teraz to jest gorši..stary zkušil to spravič a teraz furt mam dole a navrchu čorne pruhi..

Patálie se vstupy TV versus hdmi/scart raději ani nepřipomínám.. :)

Tomik535

Tomik535

Nebudem se o tom více byvit,vím,že máš asi různé lidi,kteří jsou asi jak hovoříš.
Já jsem pouze amatér mě živí jiná práce,tak mám čas při slivovičce a kafíčku mu vše ,a řádně vysvětlit a ukázat.
Navíc jsou to lidi s kterými pracuji,že za půl roku,nebo za rok jsou v tom oboru i jako amatéři dobří,protože od prvního dne co si ten satelit pořídili se tomu z neznámých důvodů snaží věnovat na 100%,vidí to třeba u mě,to je jejich motor!!!Vidí u mě co se dá vše kolem sat.příjmu dělat. :8)

hery

:))) :razz:

Tomik535

Tomik535

Tomiku, pečlivě jsem přečet, moc jsi mne pobavil, hlavně v tom nářečí (Olomouc? Severní Morava?)
Už dnes přišlo na Tvá slova, co se jeden předčasně hrabal s laděním Arguse, k tomu má starý krám TV na scart, který si při tom "ladění" povytáhl,
a když po 2 dnech laborování u mne reklamoval a začal, že "ladil" a nic nehraje....
tak trvalo půl hodiny po telefonu než jsem došel, že to je jen vylouplý kabel...
Ach jo a takových podobných bude....

Edision Optimuss OS2plus, OpenATV 4.2, připojen na síťový disk, 1.tuner motor 30W-75E v kombinaci s diseqc 10/1 napevno 28,2e - 23,5e - 19,2e - 13e - 9e - 10e - 4,8e - 1w - 5W, 2.tuner diseqc 10/1 28,2e - 23,5e - 19,2e - 13e - 10e - 4,8e - 1w

ojoj1
Registrace: 10/2008

ojoj1

skor to bude Poliak ako Severni Moravak :8)

Dreambox 800HDSE, Golden Media 9080HD, Golden Interstar 870, emme esse 100 offset Al, Visiosat Big-Bisat 4 ms plast, inverto 0.2dB Twin 2x, alps 0,2dB 5x, DG 380S usals, Skylink, Astra 23.5E, 0.8W, 5W 28,2E 13E 7E

zdenoq
Registrace: 9/2010

Tak tak. :)))

Nepijte vodu!!! Souloží v ní ryby ! PS: a srát též nechodí na břeh.

lachtan
Registrace: 7/2007

Saxon

Identy jsou od pátku odpoledne.
Ještě tam je OTA pro GoSAT 7055.
Zkoušel jsem to i dnes a jsou tam ;)

Tomík535-hezky napsáno R^
To je realita dnešních dnů.
Zabírá fixou popsat vstupy-výstupy a diseq, pak, když se vrací hned je zřetelné co a jak doma mají :8)

Hezké dny, nerušený a funkční příjem bez výpadků :-)

Delta1
Registrace: 6/2007

delta

Krucifix, včera večer jsem to projel pře StreamGuru a ještě přes Showboxe a nic jsem neviděl. Asi nějaká čertovina... :)))
To OTA tam je krásně vidět/Gosat i Technisat/, včetně všech EMM a ECM adalších dat, ale nic od Filmboxů jsem tam večer neviděl...
Viz v Uploadu.

Zkusim to znova, ahoj.

On Air!

Saxon

saxon

stoho si nič nerob ani na vitamínke som to nenašiel holt vydia to iba niektoré prímače mi si musíme počkat na 1.2 ;)

🇸🇰

Jupi

Jupi

Dreambox 800HDse to vidi :8)

Dreambox 800HDSE, Golden Media 9080HD, Golden Interstar 870, emme esse 100 offset Al, Visiosat Big-Bisat 4 ms plast, inverto 0.2dB Twin 2x, alps 0,2dB 5x, DG 380S usals, Skylink, Astra 23.5E, 0.8W, 5W 28,2E 13E 7E

zdenoq
Registrace: 9/2010

OptiboX Zebra je vidí :8)

O2Tv,VU+ Zero,Hliník 85cm IBU Twin 19.2E+23.5E Panasonic TH 42PX80.

Saták1
Registrace: 7/2008
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 30

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra