![]() |
|
Filmbox a Filmbox plus nová poziceFilmbox a Filmbox plus již mají přívlastek na novým TP 12070.Jěště nehrají, ale dají se už naladit! Hezké dny, nerušený a funkční příjem bez výpadků :-)
|
Delta1
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 1 860 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 30 | |
![]() |
|
jupiNa Vitaminkovi je krásné, že vůbec naskočí obraz....Pořídil jsem si na průzkum TS spešl program a tam jsem ten příznak Filmboxů neviděl a to mi drásá, ale já na to přijdu. ;) On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
SaxonHomecasty a Topfieldy ty pozice normálně vidí v seznamu TV.Nemáš je v seznamu Rádio? Hezké dny, nerušený a funkční příjem bez výpadků :-)
|
Delta1
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 1 860 |
![]() |
|
DeltaUž to tam vidim SID 13130 a 13131 mají oba Filmboxy. Jsou vedeny jako TV programy. TransEdit je normálně vidí, ale MPEG analyzátor nikoliv, jelikož nemá co analyzovat...Viz Upload On Air!
|
Saxon
![]() |
|
RE: Filmbox a Filmbox plus nová pozicev pátek mi hlásl TV panák s vest. satelitem taky Filmboxy tak jsem je přidal bez problémů . V sobotu znovu se hlásili tak jsem je taky přidal mám je už dvakrát . R^ |
standa111
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 1 753 |
![]() |
|
standamam pocit, ze to je ten duvod, proc jsem to vcera nevidel. Byla tam nejspis doba, kdy tam oba SIDy nebyli a pak se znovu objevili.On Air!
|
Saxon
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 30 | |
![]() |
|
![]() |