Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

Sharp LE830E

Dobrý den , vlastní někdo tento model TV ? potřeboval bych poradit se sat tunerem . Díky

Dukan
Registrace: 11/2009
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Sharp LE830E

Já sice nevlastním tuto TV,ale dělal jsem Sharp LEDku se sat.tunerem.Byla to tuším úhl.40palců tj.104cm.Nastavení paraboly na Skylink v pohodě,ale nastavit TV aby fungovala mě zabralo cca.4 hodiny čistého času.Editace programů otřes jako u každé TV se sat.tunerem.Chystám se tam asi příští týden dělat multifocus na 3 družice A1+A2+A3(19E+28E+23E).Ať má chlapec trochu muziky ze satelitu.

Baron
Registrace: 2/2005
Galerie: Baron

No , problém je ten , že mi nejde přidat frekvence . Nikde nevidím FEC a polarizaci , chybi 12109 , 1895 , 11836, 12207 atd. Můžeš poradit ? Díky moc .

Dukan

@Baron, ano šarpy jsou opravdu extra a můžeš být klidný, poprvé s monoblokem aster jsem to neudělal rychleji. To si ještě teď říkám zlatý philips.

@Dukan, hledej, přidat TP jde, ale z hlavy si na to nevzpomenu.

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

Teď si vzpomínám, pásma a polarizace tam jsou nějak úsměvně přeloženy něco jako vodorovně/svisle, což by samozřejmě nebylo až tak překvapující, ale přesně si nevzpomenu..

Někdy je lepší tam nechat angličtinu. Hledal jsem tovární nastavení a tamten překlad mě docela dorazil. Ale už si taky na přesný výraz nevzpomenu, snad jen "obnovit" nic víc..

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

Dbrý den ,vlastním 46LE814E ,Ladění kanálů je trošku slotžitější, ale funguje .Najeďte menu na nadstavení,nadstavení kanálů ,HESLO 1234,nadstavení programu,nadstavení satelitu,ruční hledáníOK,ANO-OK Vodorovný nízkyOK Kmitočet 11836 OK, symbolová rychlost 27500-OK ,spuštění vyhledávání-čekat.Napíše -satekit nalezen ,nebo nenalezen .Tímto způsobem 12109 vodorovný vysoký atd.Symbolová rychlost 27500 je u všech stejná.Přeji ůspěšné ladění.Vetesnik2

vetesnik2
Registrace: 12/2011

To už sem vše zkoušel , problém je když vyvolám obrazovku kontrola intezity kanalu DVB-S tam zadám parametry , mělo by to ukázat intezitu a kvalitu dáného kmitočtu a mě to neukáže nic . Problém bude asi v nastavení DiseqC . Zde není volba A,B,C,D jako klasicky .

Dukan

jinak díky za rady , (normál sat naladím v tom problém není ) tohle je kombinace , že telku nemám doma a je to 300km .

Dukan

RE-Dukan

Vyprdni se na ukazatele intenzity signálu.Já jsem věděl že parabolu mám na 23E na Diseq port A.Pokud ladíš TV jen dle intenzity tam zobrazované je možné že ti TV neukáže žádný signál.Jinak Diseq přepánač je v TV zaklet v nastavení programu a máš na výběr A+B+C+D.A k tomu ještě nastavuješ vodorovný-nízký,vodorovný-vysoký,svislý-nízký,svislý-vysoký.Je to něco jak nastavení Quatro multipřepínačů.

Baron
Registrace: 2/2005
Galerie: Baron

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra