![]() |
|
NEFUNKČNÍ HD PROGRAMY 47PFL7606k PhilipsNedaří se mi naladit na této tv HD programy, ostatní programy běží v krásné kvalitě...mám UPC Direct, kartu novou Irdeto, dekodér Smit, parabolu 80 cm, konvertor 0,1 a drát asi cca 12 metrů, na ostatních sat příjmačích mi karta s HD běží, mně se zobrazuje jen zelenočervené zrnění až kostky a pruhy - velké a zobrazí se mi, že není k dispozici žádný program (upgrade tv na verzi ---,93 cca před 3 dny a stále stejné)...pomůže někdo? Předem odpouštím těm, co mi napíšou, že DVB-S2 v tv je na nic....díky ...chlapík, co prodává karty na SAT UPC se fakt snažil, ale karta i modul je naprosto v poho, ale s tou telkou se musí někde (ale kde) nějaká funkce povolit nebo oživit no...ale jinak supr trupr...už bych neměnil, i když HDéčka nepůjdou... |
Dadycool
Registrace: 1/2012 Příspěvků: 145 |
![]() |
|
RE: NEFUNKČNÍ HD PROGRAMY 47PFL7606k Philipshttp://www.p4c.philips.com/cgi-bin/dcbint/cpindex.pl?ctn=47PFL7606K/02&slg=cs&scy=CZTady máš poslední soft, ten mám ale taky, takže si nejspíš nepomůžeš.. ;) Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
RE: NEFUNKČNÍ HD PROGRAMY 47PFL7606k PhilipsNieco je pekna definicia.Skus sa pozriet na forum philipsu ked ti tu nikto neporadi.Jedine ze by nikto nemal k -ovy philips a UPC?!?!?!Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: NEFUNKČNÍ HD PROGRAMY 47PFL7606k Philipsuveď televizi do továrního nastavení -- je to v menu. je třeba zkusit znovu naladit komplet všechny programy, když tohle nepomůže, pak je na řadě servis. co popisuješ, je bohužel očividně závada. může pomoct restart televize, nebo taky flešnutí systému, ale to doma neuděláš ... televizi máš fajn, ale za ty peníze by měla fungovat, co myslíš? |
lastopia
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 57 |
![]() |
|
RE: NEFUNKČNÍ HD PROGRAMY 47PFL7606k Philips...hm, měla by jet komplet, ale co....budu muset zatlačit na Filípky...děkuji všem za odpovědi...Ono asi ta kombinace UPC direct + Irdeto+Smit+47PFL7606K je trochu asi cesta do neznáma... :-/ |
Dadycool
![]() |
|
RE: NEFUNKČNÍ HD PROGRAMY 47PFL7606k PhilipsKvůli obrazu je to dobrá cesta a topící blikačky už u mě odpočívají v pokoji ;)Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
RE: NEFUNKČNÍ HD PROGRAMY 47PFL7606k PhilipsNa bezplatnej linke Philips sa verím dozvieš ako na to ak je to v možnostiach súčasného FW, mal som tú možnosť sa presvedčiť že telefón obsluhuje človek čo sa vyzná.Tak je to aspoň na linke podpori v SK.(Pošepnem že nový FW pre majiteľov 6606 sa plánuje na prelom februára a marca.) |
tras
Registrace: 2/2011 Příspěvků: 425 |
![]() |
|
Nový Soft pro Cam moduly Smit/IrDeto......nemá někdo možnost stáhnout mi do mého modulu Smit/IrDeto nový soft 4.2.4.4 který je k dispozici na STV1 na Skylinku??? v okolí ústí nad labem?? děkuji, nějak se dohodneme... :) :) :) |
Dadycool
![]() |
|
![]() |