![]() |
|
Optibox aligator nenačte TT kartuDobrý den, známý má kartu TT a příjimač Optibox Aligator ji nenačte.(verzi fw přijímače zatím nevím)Jiné CW karty Skylink, cslink jsou OK. Karta TT v jiných přijímačích je také OK. Nevíte, zda se dá tento problém vyřešit jinou verzí firmwaru nebo spíše hledat problém ve čtečce (třeba špatný kontakt?) |
udrzba
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 123 |
![]() |
|
RE: Optibox aligator nenačte TT kartuStará vyřazená karta.. |
Fanyn
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 5 677 |
![]() |
|
FanynFanyn: Vyřazený pouze Ty,kecaš!!Protože jak uvádí v jiných přijímačích je OK, Tudíž je nutné kouknout jestli v menu je cryptowoks,jestli ano tak chvíli počkat na čt1 a když se nenačte do 1/4 hodiny tak zkuste jiný SW. Měl jsem tady problém dnes obdobného případu,ale u nového VANTAGE od kámoše,musel jsem to celé upravit na starší SW,které zabralo na všechny druhy karet!! :8)hlavně,že si to odvezl a vše OK,aspoň zde nemám další křáp!!!! Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero,
3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,
|
hery
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 6 052 |
![]() |
|
RE: Optibox aligator nenačte TT kartuU karet TT má tchýně dostala kdysi náhradu ,záleželo pouze na čísle ,jinak ji máme ještě doma jako škrabku. |
Fanyn
![]() |
|
RE: Optibox aligator nenačte TT kartuA nekecám??? |
Fanyn
![]() |
|
RE: Optibox aligator nenačte TT kartuKecáš,protože mě stále ještě jede!!!! a pojede stále :8)Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero,
3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,
|
hery
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 6 052 |
![]() |
|
@Fanyn"záleželo pouze na čísle" mám tomu rozumět tak, že tento přijímač některé karty TT načte a jiné TT nenačte?Řešení žádné? Vyměnit přijímač? Dokoupit modul? Změnit fw? |
udrzba
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 123 |
![]() |
|
RE: Optibox aligator nenačte TT kartuV roce 2006 proběhla výměna karet TT a zákaznici dostali výměnou bezplatně nové karty.Čísla která se měnila určil TT... |
Fanyn
![]() |
|
Změnit fwmodrou sky+gitalku mi zkousne,mrknul bych na AB/optibox pantera aligátor/možná se dočteš víc,cw karty mají problém s vypadáváním zvuku,TT jsem nikdy neměl,pod fw 20.04 bych nešel !Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 3 916 |
![]() |
|
RE: Optibox aligator nenačte TT kartuA čo chceš tým povedať,to nerieší jeho situáciu.O výmene všetci vieme,to není jeho prípad.Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
|
letas
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 3 147 |
![]() |
|
RE: Optibox aligator nenačte TT kartuzameraj sa na pin kod karty. |
zebra
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 15 |
![]() |
|
RE: Optibox aligator nenačte TT kartuTato serie karet se v Alligatoru a v Pantheře musi tzv. "zapinovat" . Nastav si rodicovske opravneni na 18+a potom zadej min. 3x spatne pin. Karta pak zahlasi chybu, po jejim vysunuti a opetnem zasunuti do ctecky ti normalne pojede. Pin lze kdykoli pozdeji odblokovat na webu skylinku, pokud ji budes provozovat zase jinde. |
joki
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 121 |
![]() |
|
RE: Optibox aligator nenačte TT kartuaspoň zde nemám další křáp!!!!hery, to jsi jistě touto hláškou některé uživatele Vantage nadzvedl ze židle R^ :))) Zgemma H9 combo-OpenATV 6.4.Parabola no name AL 112/97,motor DG 240S,2x karta Freesat,tv LG 65QNED91Q/
55FUC8160 Finlux s modulem Smit Cl+.Příjem pozic 80E - 45W.
|
Jarous
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 100 |
![]() |
|
RE: Optibox aligator nenačte TT kartubol tam problem u prijimaca panthera a aligator u starej TaT karty, po vlozeni vypize nespravna karta. Vcera vysiel novy soft pre tieito prijimace. Je to tam upravene a stara TaT karta funguje odskusane .Soft najdes na: http://www.sat-support.org/?a=downloads&dir=20 |
miki
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 203 |
![]() |
|
RE: Optibox aligator nenačte TT kartuZdá se,že nejnovější fw už konečně bude OK,21.66+4.42 loader !!!Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 3 916 |
![]() |
|
RE: Optibox aligator nenačte TT kartuzablokuj si pin, tak ako ti radil joki a bude to ok |
feri33
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 312 |
![]() |
|
![]() |