![]() |
|
Panasonic VieraLinkMate nekdoz zkusenost s timhle propojenim, zapojil jsem pocitac pomoci HDMI kabelu do televize a tak stejne mam pripojene Panasonic domaci kino. V nastaveni mam jako vychozi reproduktor vybrano Domaci kino. Kdyz ale z pocitace ustim film, zvuk nehraje... |
martin09
Registrace: 11/2008 Příspěvků: 670 |
Stránka: 1 [ 2 ] 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 51 | |
![]() |
|
Řešení problémuMně se to stalo taky (spojený PC s TV přes HDMI a zvuk nejel). Problému se chopil bratr, a přišel na to, co už tu výš kdosi píše: Skutečně se to musí správně nastavit v počítači. Akorátže už nevím, jestli to bylo na kartě pro nastavení grafiky a nebo zvukovky, ale někde tam to je. V Sedmičkách i ve Vistách je to normálně už všechno nainstalované, akorát se musí najít to správné zatržítko nebo šavle a zvuk začne frčet přes HDMI kabel, nevzdávej to. :) R^ |
Louskacek
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 1 390 |
![]() |
|
RE: Panasonic VieraLink@Louskáček, bavíš se o stolním PC nebo notebooku?Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
RE: Panasonic VieraLinkbtw UPC planuje, ze pojedou jen v Irdetu, ze? at zbytecne nekupuju vyhradne Irdeto |
martin09
Registrace: 11/2008 Příspěvků: 670 |
![]() |
|
RE: Panasonic VieraLinkBavím se o stolním počítači s Vistama, u toho jsem byl. Ale dodatečně mi brášin říkal, že měl tentýž problém s noťasem se Sedmičkama. Jenže to jsem zrovna nebyl doma, když to řešil. Ale pochopil jsem to tak, že stejný problém měl i stejné řešení. :lookaround: |
Louskacek
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 1 390 |
![]() |
|
RE: Panasonic VieraLinkViera link je predpokladam nejaky honosny nazev pro HDMI-CEC a s timto problemem to nema nic spolecneho a ani to nepotrebuje aby vsechna zarizeni byla Panasonic. Spis bych rekl, ze graficka karta v PC neumi vystup zvuku pripadne je neco nastaveno blbe v driverech v PC. |
Mikek
Registrace: 7/2011 Příspěvků: 822 |
![]() |
|
RE: Panasonic VieraLinkViera LINK - propojení jednotlivých spotřebičů Panasonic a ovládání jedním DO |
pf09
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 3 407 |
![]() |
|
RE: Panasonic VieraLinkNo dyt rikam. Honosny nazev pro HDMI-CEC, ktere samozrejme funguje i na pristroje vsech ostatnich znacek, co podporuji HDMI-CEC a je zcela lhostejne zda se to jmenuje BraviaSync, VieraLink nebo jakkoliv. Se zvukem to ale fakt nesouvisi. |
Mikek
Registrace: 7/2011 Příspěvků: 822 |
![]() |
|
RE: Panasonic VieraLinkale dyť taky PC nepřipojuješ k panákovi přes Vieralink, ale natvrdo, takže je to o nastavení PC a ne tv... |
pf09
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 3 407 |
![]() |
|
RE: Panasonic VieraLink@Louskáček, když jsem si ve stolním PC před lety měnil grafickou kartu za novou s hdmi výstupem, musel jsem ji propojit se základní deskou přiloženým káblíkem, právě kvůli zvuku.Teď mám problém u noťasu s displayportem, nemohu přijít na to, proč mi do tv jde jen obraz. Hledal jsem v nastavení ovladačů, ale zatím nenašel.. :(( Zvuk mám stejně do zesáku analogově přímo z noťasu, jen mě se.re, že jsem na to nepřišel.. ;) Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
RE: Panasonic VieraLinkano zkušenosti s VieraLink mám.S plazmou Panasonic mám připojen DVD přehrávač Panasonic a když zapnu přehrávač,zapne se i telka a můžu ho ovládat jedním ovladačem od Tv tot vše.O2Tv,VU+ Zero,Hliník 85cm IBU Twin 19.2E+23.5E Panasonic TH 42PX80.
|
Saták1
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 3 291 |
![]() |
|
Tomik535Snad jsem celé téma dobře pochopil a dám vám rozhřešení.Kdo máte problém na Vistách při propojení počítače (notebooku) s HDMI kabelem mezi TV. v liště u hodin klikněte pravím na ikonu reproduktoru.Poté vyberte položku zařízení pro přehrávání.Zde vyberte výstup HDMI u mě Raltek Digital Output a dole vyberte položku nastavit jako výchozí.Poté si užívejte zvuku na Tv.Na závěr podotknu po nastavení musíte resetnout aplikaci v které to video nebo ten stream pouštíte.tudíž zavřít ten prohlížeč nebo player a opět jej otevřít. :8)Nepijte vodu!!! Souloží v ní ryby ! PS: a srát též nechodí na břeh.
|
lachtan
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 1 650 |
![]() |
|
RE: Panasonic VieraLinkSice nemám Vistu ani hdmi, ale sedmičku a displayport, což by ale mělo být prašť jako uhoď..Podle tvého postupu mi totiž to co popisuješ ukazuje stejně. Myslím, že jsem to dokonce i zkoušel. Ale teď si nejsem jistý, zda i s připojeným kabelem k TV, nemohu teď vyzkoušet. Bez něho tam mám jako výchozí zařízení pouze repráky noťasu a nic jiného. Uvidíme.. Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
RE: Panasonic VieraLinkUdělám jednoduchý stream nastavení a postnu to na youtube.Nepijte vodu!!! Souloží v ní ryby ! PS: a srát též nechodí na břeh.
|
lachtan
![]() |
|
lachtantak jsem to nastavil přesně podle lachtana v sedmičce a hle ono to funguje, konec přehrávání filmů na mé ledce se zvukem z notasu - velké díky chlape!!! |
bibin
Registrace: 4/2009 Příspěvků: 57 |
![]() |
|
RE: Panasonic VieraLinkZde je linkhttp://www.youtube.com/watch?v=za9I-BGHjJo Omlouvám se na té Tv je to trochu rozmazané.Je to točené na rychlo mobilním telefonem,ale vše podstatné je tam zachyceno. :8) Nepijte vodu!!! Souloží v ní ryby ! PS: a srát též nechodí na břeh.
|
lachtan
![]() |
|
Panasonic VieraLinkhttp://translate.google.cz/translate?hl=cs&langpair=en|cs&u=http://parkerbrother.hubpages.com/hub/How-to-Connect-a-Macbook-Pro-to-a-Panasonic-Viera-HDTV |
fritz
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 14 |
![]() |
|
RE: Panasonic VieraLink@Lachtan, dnes jsem to zkoušel, i při připojené tv mi to prostě nejde. Žádné další zařízení než interní reproduktory tam prostě nemám a nevím jak tam tu tv přidat. Obraz bez problémů.Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
RE: Panasonic VieraLink,,nevím jak tam tu tv přidat,, (předpokládám je myšleno rozšíření pracovní plochy o druhou obrazovku?)Jakou máš grafickou kartu?,,Obraz bez problémů.,,(tuto část jsem nepochopil)pokud jsem pochopil správně bod 1 ohledně rozšíření pracovní plochy o druhou Tv obrazovku poté mi to nedává smysl. :8) Nepijte vodu!!! Souloží v ní ryby ! PS: a srát též nechodí na břeh.
|
lachtan
![]() |
|
RE: Panasonic VieraLink1.Základní věc: Obraz(jedno zda rozšíření prac. plochy nebo klonování zobrazení) funguje normálně.Nefunguje: Zvuk do displayportu(kabel DP-hdmi). Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
RE: Panasonic VieraLinkTěžko říci co máš v notebooku nebo Pc za zvukovku.Zda připojení přes displayport,které používáš podporují tvé ovladače.Přiznám se nic mě tak nenapadá.Nepijte vodu!!! Souloží v ní ryby ! PS: a srát též nechodí na břeh.
|
lachtan
![]() |
|
RE: Panasonic VieraLinkJe to notebook a každopádně ho podporují obrazově, protože s tím problém není. S tím zvukem jsem taky v koncích.Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
RE: Panasonic VieraLinkMůj subjektivní názor je,že zakopaný pes bude někde v podpoře ovladačů zvukové karty.Bud ti tam něco chybí,nebo je někde něco zakázané.Nepijte vodu!!! Souloží v ní ryby ! PS: a srát též nechodí na břeh.
|
lachtan
![]() |
|
RE: Panasonic VieraLinkMožná by zabralo zjistit co tam máš za ovladač a nakouknout na netu na aktualizaci a přeinstalovat jej.Nepijte vodu!!! Souloží v ní ryby ! PS: a srát též nechodí na břeh.
|
lachtan
![]() |
|
RE: Panasonic VieraLinkTo jsem zkusil taky, ovladač aktuální. Už mě to nebaví, až to budu potřebovat, svěřím to zkušenějšímu.Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
RE: Panasonic VieraLinkOk rozumné :)))Nepijte vodu!!! Souloží v ní ryby ! PS: a srát též nechodí na břeh.
|
lachtan
Stránka: 1 [ 2 ] 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 51 | |
![]() |
|
![]() |