![]() |
|
Panasonic VieraLinkMate nekdoz zkusenost s timhle propojenim, zapojil jsem pocitac pomoci HDMI kabelu do televize a tak stejne mam pripojene Panasonic domaci kino. V nastaveni mam jako vychozi reproduktor vybrano Domaci kino. Kdyz ale z pocitace ustim film, zvuk nehraje... |
martin09
Registrace: 11/2008 Příspěvků: 670 |
Stránka: 1 2 [ 3 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 51 | |
![]() |
|
VieraLink = HDMI=CECNení pravda, že VieraLink podporuje jen Panasoňácký komponenty, několik měsíců jsem to úspěšně provozoval s receiverem Onkyo. VieraLink není nic jiného, než přejmenované HDMI-CEC.Zde bude problém jinde, a sice, jak jsem pochopil, připojuješ PC k televizi a televizi máš připojenu k domácímu kinu. Problém je v tom, že z TV se ten zvuk nemá jak do domácího kina dostat. Musel bys to připojit optikou/koaxem/analogově z PC do domácího kina. To samé se bude týkat i toho satelitního přijímače. Já se práce nebojím. Klidně si k ní i lehnu.
|
kubisek
Registrace: 2/2005 Příspěvků: 1 106 |
Stránka: 1 2 [ 3 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 51 | |
![]() |
|
![]() |