Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

Optibox Pony

Pořídil jsem si jako druhý sat do dílny Optibox Pony.Byl bych spokojen až na to dálkové ovládání.Sat reaguje na DO do max 2 metrů.O půl metru více jen blikne a nic.Vše je nové i baterie.Přece to nevyhodím.Nenechá se s tím něco dělat?

Marci
Registrace: 11/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Optibox Pony

reklamovat a příště nekupovat takové harampádí ;) :)))

Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.

drobeček
Registrace: 1/2006

Bez ovládača-len na sadanie prachu.Manuálne ovládanie má doma ten kto tento zázrak vymyslel.

pego097
Registrace: 3/2011

Prostě vadnej kus, reklamuj ho.

dvb.cz
Registrace: 1/2006

nechcem ťa znekľudňovať ale susedovi odišiel po roku na total - nie je schopný ladiť !!!

jklajban
Registrace: 2/2006

zajímavý

Optibox Zebra je přitom výborná mašinka. Pony zákazníkům nenabízím, jelikož nemá Scart připojení, hodně lidí si pořizuje nové Irdeto mašinky (jinou možnost nemají, když SD receivery s čtečkou už neexistují)a při tom mají stále funkční CRT TV skleněnky. Dálkov.ovládání u Zebry funguje perfektně.

rush
Registrace: 1/2012

Optibox

Nechci dělat nikomu reklamu ale když jsem se nezávisle ptal tří prodejců na jejich názor tak jsem zjistil. V nynější době ve střední třídě vychází asi nejlíp co se týče reklamací ale podotýkám to je otázka do diskuse Optibox Zebro. Tak jsem si ho pořídil a jsem zatím max. spokojen.

vito
Registrace: 2/2006

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra