![]() |
|
Optibox PonyPořídil jsem si jako druhý sat do dílny Optibox Pony.Byl bych spokojen až na to dálkové ovládání.Sat reaguje na DO do max 2 metrů.O půl metru více jen blikne a nic.Vše je nové i baterie.Přece to nevyhodím.Nenechá se s tím něco dělat? |
Marci
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 117 |
![]() |
|
RE: Optibox Ponyreklamovat a příště nekupovat takové harampádí ;) :)))Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.
|
drobeček
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 6 764 |
![]() |
|
RE: Optibox PonyBez ovládača-len na sadanie prachu.Manuálne ovládanie má doma ten kto tento zázrak vymyslel. |
pego097
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 367 |
![]() |
|
RE: Optibox PonyProstě vadnej kus, reklamuj ho. |
dvb.cz
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 345 |
![]() |
|
RE: Optibox Ponynechcem ťa znekľudňovať ale susedovi odišiel po roku na total - nie je schopný ladiť !!! |
jklajban
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 1 798 |
![]() |
|
zajímavýOptibox Zebra je přitom výborná mašinka. Pony zákazníkům nenabízím, jelikož nemá Scart připojení, hodně lidí si pořizuje nové Irdeto mašinky (jinou možnost nemají, když SD receivery s čtečkou už neexistují)a při tom mají stále funkční CRT TV skleněnky. Dálkov.ovládání u Zebry funguje perfektně. |
rush
Registrace: 1/2012 Příspěvků: 83 |
![]() |
|
OptiboxNechci dělat nikomu reklamu ale když jsem se nezávisle ptal tří prodejců na jejich názor tak jsem zjistil. V nynější době ve střední třídě vychází asi nejlíp co se týče reklamací ale podotýkám to je otázka do diskuse Optibox Zebro. Tak jsem si ho pořídil a jsem zatím max. spokojen. |
vito
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 5 |
![]() |
|
![]() |