Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

Argus picolo a karta výmena

Vie mi niekto povedať, či Argus picolo dobre pracuje s kartou výmena bez sekania a či má dobre čitateľné slovenské alebo české EPG - sprievodcu programov?

Karner
Registrace: 3/2010
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Argus picolo a karta výmena

No já ho mám sice krátce, ale u ICE karet může docházet k zaseknutí dekódování když je povolený EMU. No a co se týče toho EPG, tak co jsem si všimnul, tak v rozšířeném EPG při argusáckým emu fw občas konec chybí. Při alternativním fw se zdá to EPG v pohodě. :lookaround:

Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý

eemil
Registrace: 12/2006

Pýtam sa preto, lebo nie je na zozname vhodných prijímačov pre karty Výmena u Skylinku. Navyše nemá volný slot pre modul Irdeto, ktorý by to umožnil

Karner
Registrace: 3/2010

No na seznamu být ani nemůže, protože má pouze UNI čtečku. S vypnutým EMU by to prej mělo chodit dobře. Jinak ten novější piccollo má i 1 CI slot. :lookaround:

eemil

Už Ti odpověděl správně eemil,
Jen doplňuji:
žádný certifikovaný přijímač nemá EMU, takže klidně vypni EMU a nebude Ti nic sekat.
Když máš Piccollo IP, tak má i CI slot, když dáš kartu do modulu, tak můžeš mít zapnuté i EMU.
To co píši, tak se týká pouze ICE karty, cryptoworks nebo čisté Irdeto, neseká nic a můžeš mít současně i EMU.

Edision Optimuss OS2plus, OpenATV 4.2, připojen na síťový disk, 1.tuner motor 30W-75E v kombinaci s diseqc 10/1 napevno 28,2e - 23,5e - 19,2e - 13e - 9e - 10e - 4,8e - 1w - 5W, 2.tuner diseqc 10/1 28,2e - 23,5e - 19,2e - 13e - 10e - 4,8e - 1w

ojoj1
Registrace: 10/2008

včera jsem tam nacpal Xwindow-sab-1.4.41-picollo-byFFTeam a zdá se že to šlape i na tu ICE kartu s puštěným EMU. Většinou mi to na každým softu když jsem chtěl dát zobrazení zápisů shodilo čtečku, ale na tento to drží a i nova hd po 16 hodinách provozu nebyla hryzlá. :lookaround:

eemil

eemil

Tak to je fajn, myslel jsem, že to je slabším čipem, že to Argus mini a piccolla nezvládají. U Argus VIP a VIP2 žádný problém na žádném SW od 15.12.2010...
Už jsem si výše jmenovaný SW stáhl, až se vrátím z hor, tak to příští týden hned prubnu, díky za zprávu.

Edision Optimuss OS2plus, OpenATV 4.2, připojen na síťový disk, 1.tuner motor 30W-75E v kombinaci s diseqc 10/1 napevno 28,2e - 23,5e - 19,2e - 13e - 9e - 10e - 4,8e - 1w - 5W, 2.tuner diseqc 10/1 28,2e - 23,5e - 19,2e - 13e - 10e - 4,8e - 1w

ojoj1

moc bych se neradoval předčasně, zdá se, že teď to na alíkách (ICE + EMU) netuhne na žádném softu, spíš to tipuju na nějakou změnu ve streamu, než že by nějaký "zdokonalený" new soft :) uvidíme

lance

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra