![]() |
|
Megamax/Zone Club na všetkých kartách UPC DirectV ktorom balíku ide? Iba s PLUSOM alebo aj s MEDIUMOM? Môže niekto povedať, kto má predplatený iba základ, či Medium?Streamingový obsah z: Netflix, Max, Prime Video, SkyShowtime, Apple TV+, Disney+. Lineárne: DVB-T, SAT (1°W - 28.2°E). Iné: VOYO, Magio GO.
|
zmarian
Registrace: 6/2011 Příspěvků: 3 052 |
![]() |
|
Radějiat se zabejvaj tou momentální předpotopní HD nabídkou.SD patlanin taj maj snad dost. Rv |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 460 |
![]() |
|
RE: Megamax/Zone Club na všetkých kartách UPC...ide to klasicky v zaklade - chid 0010hobo, tie tvoje kecy o sd patlaninach si nechaj pre seba, 95% predplatitelov upc nema hd box, nevidim teda dovod preco by nemali pridavat sd |
feri33
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 312 |
![]() |
|
feri33A co jim brání ho mít?A podle tebe je budoucnost vysílání ze satu SD nebo HD? |
hobo
![]() |
|
RE: Megamax/Zone Club na všetkých kartách UPC...buducnost je hd, co ale nic nemeni na tom, ze 95% ludi ma zatial stale stary crt tv a teda aj hd u (nevhodné slovo)e :) |
feri33
![]() |
|
feri33já mám tiež CRT televízor a Hd je tam moc pekné takže tak ;)🇸🇰
|
Jupi
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 17 338 |
![]() |
|
@feriDík za info. Pod základom myslíš Medium, že?Streamingový obsah z: Netflix, Max, Prime Video, SkyShowtime, Apple TV+, Disney+. Lineárne: DVB-T, SAT (1°W - 28.2°E). Iné: VOYO, Magio GO.
|
zmarian
Registrace: 6/2011 Příspěvků: 3 052 |
![]() |
|
RE: Megamax/Zone Club na všetkých kartách UPC...jupi pekne, pekne, urcite ale vis, ze pozerat HD na crt cez scart nie je zrovna to prave orechove :) |
feri33
![]() |
|
RE: Megamax/Zone Club na všetkých kartách UPC...zmarian, jj medium |
feri33
![]() |
|
feri33To jako myslíš vážně,že u nás má 95%lidí CRT?Tak z mojich známejch už tuto TV nemá nikdo.Logicky se už nevyplatilo je opravovat a jinou by sehnali tak ve sběrném dvoře.Mám zkušenost,že lidé mají spíš placky do kterých pouštějí nesmyslně pouze SD a to je kámen urazu. |
hobo
![]() |
|
![]() |