![]() |
|
Pojde moj Di-Box T22 do =kyticek= ?Zdravim. Vlastnim DVB-T prijimac Di-Box T22E RF a dovolim si tvrdit, ze je to PAN set-top-box, aj ked podporuje len MPEG-2, kupoval som ho hlavne kvoli citlivosti tuneru. Do vcera slapal 100%, az sa od jedneho momentu zacal spravat divne: na kazdom kanali je obraz rozsypany - kockuje a je bez zvuku. Ked som dal tovarenske nastavenia a skusal naskenovat jednotlive muxy, naskenoval len 1 MUX a kanaly ulozil ako "NoName1, Noname2..". Ked som v menu ladenia a pozeram sa na ukazovatele sily a kvality, tak sila signalu a aj kvalita kazdu sekundu preblikavaju. Sila aj kvalita takto "poskakuje" na hodnotach, ktore prijimac zobrazoval aj predtym. Ako prve ma napadlo chyba v rozvode, ale ked som nahradny prijimac Technisat Digipal 2, tak vsetko slapalo ako povodne nastavil technik, Tehchnisat ukazoval na kazdom muxe silu a kvalitu v pomere 64-65/100. Ten Di-Box sa neprehrial, ani nezasmrdel, na prvy pohlad som nenasiel ani nafuknuty kondenzator na doske. Vyzera to tak, ze tuner sa sprava ronvako citlivo, detekuje mi aj tie muxy, ktore napr. Digipal ani nezaregistruje, no ten bargraf "nedrzi" hodnoty. Nechcel by som sa rozlucit s tymto prijimacom, tak vas chcem poprosit, ci to vyzera na jeho bliziacu sa smrt alebo je podla tych symptomov nadej na "uzdravenie". Ako som pozeral, tak jeho vyroba bola uz zrusena :((( Dakujem za akykolvek podnet :-) |
ingmatik
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 45 |
![]() |
|
RE: Pojde moj Di-Box T22 do =kyticek= ?V prvom rade by som pozrel na zdroj, kondenzátory. |
loop12
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 663 |
![]() |
|
RE: Pojde moj Di-Box T22 do =kyticek= ?daj to nejakemu fachmanovi...poletuje vymeni kondiky a slapes dalsich x rokov dalejskylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 7 883 |
![]() |
|
RE: Pojde moj Di-Box T22 do =kyticek= ?Vráť to na TUSR a pýtaj si nový box aj digitalizáciu.Nespamujte ma, som na to starý!
|
gogo1
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 1 155 |
![]() |
|
RE: Pojde moj Di-Box T22 do =kyticek= ?Do kytiček by to byla velká škoda,T-22 bylo to nejlepší co bylo v této cenové relaci na trhu.Cryptobox 752 Combo,DVB-S Toroidal T-90: 28.2E,23.5E,19.2E,16E,13E,9E,7E,5E,1.9E,1W,5W + 39E,42E,46E,52E + 26E. DVB-T2 MUX 21,22,23,24.
|
BIDLO
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 6 203 |
![]() |
|
To: gogo1Taku moc nemam, ale mas pravdu, slovenska "monopolizacia" je velka gorila. |
ingmatik
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 45 |
![]() |
|
RE: Pojde moj Di-Box T22 do =kyticek= ?Těch T- 22 jsem prodal hodně a ani o nich nevím. Mno, nejspíš nějaký ten kondíček. Doufejme, nedám na ně dopustit. R^ |
HiFiOK
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 951 |
![]() |
|
RE: Pojde moj Di-Box T22 do =kyticek= ?Byli to výborný receivery. Dalo se na ně spolehnout, opravoval jsem snad jeden, jedinej. Zdroj...On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
![]() |