![]() |
|
Ext. HDD pre SAT a TVStojím pred alternatívou a neviem či by fungovala..Skúšal niekto z vás pripojiť k jednému externému HDD Sat prijímač cez e-SATA (linuxový)a TV (Panasonic) tak aby obe zariadenia mali možnosť na disk zapisovať a čítať? Už len formát disku Ext3 neviem či vie Panasonic rozpoznať.. ak áno, možno by to stálo za hriech.. Vďaka za rozumné odpovede. Torodial-90,all Enigma2 devices for a good watch TV :)
|
fesacik
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 326 |
![]() |
|
RE: Ext. HDD pre SAT a TVJe to skrabanie sa cez hlavu.Ked chces spolocne diskove pole kup si NAS.Pripadne naformatuj polovicku disku na ext a polovicku na to co panasonic podporuje,co tak pozriet navod?Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: Ext. HDD pre SAT a TVAko myšlienka to nie je zle.. Ale návod nemám.. je to u kamoša.. podľa toho čo som našiel na nete, mohlo by to tak fungovať.. No nič.. niekto asi musí byť prvý :)Torodial-90,all Enigma2 devices for a good watch TV :)
|
fesacik
![]() |
|
RE: Ext. HDD pre SAT a TVTak nech cita kamos,osobne neviem si e-sata a panasonic ????Skor USB disk,ale mozno to tam narvete kalapacom..........Navyse to rozdelenie,no da sa to ale bude to ako 2 disky,cize ja som pre NAS. Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: Ext. HDD pre SAT a TVto som pochopil.. ale zle si cital..eSata je pre linuxovy sat.. a tv je predsa USB :) to USB som za tv zabudol dopisat :) Torodial-90,all Enigma2 devices for a good watch TV :)
|
fesacik
![]() |
|
![]() |