Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Skylink - nahrávání

Přestože jsem pročetl nepočítaně příspěvků ve zdejší diskuzi, pořád nevím, jak to je s možností přehrátí nahraných programů přes kartu Skylink. Chci si koupit sat. přijímač s nahráváním (zatím mám vybrán HD-BOX 8000HD), ale nevím, jak je (časově) omezeno přehrátí nahraných programů. Psal jsem před týdnem na Skylink, odpověď žádná :-( Děkuji za vysvětlení.

rpribyl
Registrace: 1/2012
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Skylink - nahrávání

Vámi vybraný přijímač nahrává nekódovaně, ale šifrovaně. To znamená, že si nahrávky přehrajete na daném zařízení i za rok, ale už nikde jinde... Ale je imunní vůči změně klíčů od operátora.

Mám HD-BOX 7110 a tam i s jakýmkoliv CI modulem nahrává nešifrovaně a lze je editovat pomocí programu (např. Videoredo) a následně jednoduše konvertovat do mpg, mkv...

HD-BOX 8000 má ambice se stát certifikovaným přijímačem od Skylinku (Skylink ready), proto se musí chovat tak, jak se chová...

HD-BOX 7110 nahrává nešifrovaně i s pluginama pro univerzální čtečku, ale tam bohužel není díky neustálím změnám momentálně stabilita (ale každým dnem se to může zlepšit). I když, někomu to šlape i bez CI... :)))

rejča
Registrace: 10/2007
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Skylink - nahrávání

Takže i když bude přijímač Skylink ready, tak nebude časově omezená možnost přehrátí záznamu?

rpribyl
Registrace: 1/2012

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra