| 04.09.2007, 11:57.15 | |
prosba o raduDobry den vsem dobrym lidem. Prosim, nevite nekdo jake je jednotlive napeti na patici mainbordu u DM 5620s? Odesel mi zdroj - totalne spalenej. Dikec |
![]() topa |
| 04.09.2007, 12:01.54 | |
RE: prosba o raduPokud se zničil zdroj, dá se koupit celý nový asi za 40euro. Levněji stejně zdroj neuděláš, takže není co řešit. Jestli je spálený až tak, že je to mechanicky vidět, uděláš nejlíp, když to svěříš servisu, protože je docela dobře možné, že porucha zdroje způsobila další poškození jinde. Třeba Zorbas, Servis Humax, Klimkovice. |
![]() Antonín |
| 04.09.2007, 12:15.31 | |
RE: prosba o raduDekuji za odpoved. Ja ziji v predstave, ze je mainbord "stejny" jako v nejakem PC. Zdroju z PC mam dostatek (i treba z 12V pracovnich stanici pripojenych k serveru). CHtel jsem se to pokusit nejak zbastlit). On totiz muze byt v haji i mainbord. A tolik penz se mi do toho davat nechc. To radeji koupim new. |
![]() topa |
| 04.09.2007, 12:23.04 | |
RE: prosba o raduI já doporučuji nebastlit a ,,nezkoumat" a poslat Zorbasovi.Tvuj přijímač se dostane do dobrých rukou a určitě to neodnesl jak píše Antonín jen zdroj. Ale novej bych nekupoval.Konkrétně co jsem posílal Zorbasovi DM5620 z vadnýma zdrojema všechny šlapou dodnes jak hodinky. Kolega koupil novej a za chvíli mu zase ,,kleknul" |
![]() pat |
| 04.09.2007, 13:53.36 | |
RE: prosba o raduVelmi dobré řešení je v takovém případě skutečně Zorbas. Když to půjde, opraví to optimálně. Mainboard není stejný jako v kompech. Ba ani podobný. |
![]() Antonín |