![]() |
|
Pevnost Boyard na Prima Cool od 2.2Konecne som sa dockal, kiez by aj slovenske kanaly vysielali takyto typ relacii a serialov ako Prima Cool. Dufam ze tieto tri serie budu uspesne a odvysielaju aj dalsie.Jedna sa o britske serie z rokov 2000-2003, ktore su kratsie, maju len 45 minut, to je skoda, mne sa viac pacili francuzske plne, ale na druhej strane som asi tieto serie nevidel. Zdroj: http://www.prima-cool.cz/porady/pevnost-boyard |
Dreamer
Registrace: 7/2004 Příspěvků: 505 |
![]() |
|
RE: Pevnost Boyard na Prima Cool od 2.2Musim poznamenat ze Prima Cool je velmi dobry program co sa tyka najme skladieb programov :) Filmy ako planeta opic ich vsetky casti, western, horory a pod. palec hore R^ |
bucuresti
Registrace: 12/2010 Příspěvků: 187 |
![]() |
|
RE: Pevnost Boyard na Prima Cool od 2.2Snad tento kanal nezrusia pre Slovensko, Novy nech si rusia vsetky, ale Primu Cool nie!Som zvedavy ako bude postupovat JOJ plus, zacala sa menit a vysielat niektore programy ktore vysiela aj Cool, ale niekde sa to zastavilo. Uz TV JOJ vysielala v minulosti Krajne medze - jeden z naj serialov vobec, ale vysielalo sa to neskoro, tak je logicke ze to nemalo vysoku sledovanost. |
Dreamer
![]() |
|
RE: Pevnost Boyard na Prima Cool od 2.2volakedy to bolo na markize ;) R^🇸🇰
|
Jupi
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 17 338 |
![]() |
|
RE: Pevnost Boyard na Prima Cool od 2.2Na to sa pamatam, plus bolo ze tam boli nasi sutaziaci, minus ze to bolo kratke.Bolo to asi dost drahe, teraz ma napada, ze ked sa SK a CZ televizie spajaju, mozno by mohli vyslat cesko-slovensky tim, ak by tomu dali dobry vysielaci cas, malo by to nadej na uspech. |
Dreamer
![]() |
|
![]() |