Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Pánové kolegové, kolik dneska přeladění

Jen si myslím, že by bylo zajímavé hodit do placu, jakej byl zájem ze strany zákazníků po službách: já zatím 37 telefonů, 3 e-maily, hotovo 14 přeladění u 10 zákazníků, 5 navigací po telefonu....

Dejte mě lidi a já to /možná/ udělám...

wolf
Registrace: 1/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Pánové kolegové, kolik dneska přeladění

Tak mně už z toho dnes hrabe.Nevyzvednuté hlas. schránky 40 ks.Telefonní hovory cca 60 přeladěno 21 kusů a zítra to vidím do pozdního večera a ještě celý pátek.Člověl si ani neuvědomuje kolik toho za ty roky udělá hlas jak Druppi přeji Všem pevné nervy a spousty lidí kteří to dokáží aspon trochu ocenit :)

ZDK1
Registrace: 10/2007

spam

osobné veci si riešte v hospode

vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.

oneeeee
Registrace: 10/2005

To sa máte,ja len telefonátov som mal 100-150 a stihol som preladiť možno dákych 30-40.Vypadá to tak do soboty.To nerátam ešte tie navigácie cez telefón.

Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.

letas
Registrace: 5/2007

letas

30-40 za den,to je tak 2-4 za hodinu i s cestou,tak to asi letáš,pak to vypadá,už po nich jezdím a už je nikdo nechce ani volat R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

30 - 40 denně v jedné osobě je nesmysl. Tak rychle jezdit neumím. Leda, že by to bylo v jednom paneláku.

Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.

kuba
Registrace: 3/2007

ano je to tak

jeden panelák a stejné přístroje,seting na flashce,jinak kravina letas R^ :laughing: R^

pierrepetr

a 100-150

telefonátů,taky 3-5 min na jeden t.j. 7 hodin hovoru letas,houpy hou R^ :laughing: R^

pierrepetr

Ked to tak citam kolko mate volani atd. si uvedomujem ze ludia co vam volaju vlastne zdegradovali satelitny prijem na rozhlas po drote,ked si nedokazu sami naladit kanal..
Potom vlastne prichadzaju o to v com je vyhoda satelitu,mat moznost vyhladat nove veci na orbite a moznost vlastnej volby.Ked sa nieco zmeni a musia volat niekoho su na tom este horsie ako kablovka... :O

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

ja som naladil jeden a na ostatne kašlem ved maju manual nech ladia ;)

jopo166
Registrace: 1/2009

Já dnes osobně a pěkně ručně 9 přijímačů a to jsem začal ve 12h.

Baron
Registrace: 2/2005
Galerie: Baron

jopo166

Moje řeč. Už sem takto pár lidí taky dokopal k samostudiu. ;)

Dreamsky HD6 Duo, parabola Maximum E85 Multifocus (23,5°E; 19,2°E; 13,0°E;1,0°W)

wladys
Registrace: 2/2009

NJ chlapci neveríte,ale to som začal ráno o 8 hodine o 12 som domov došiel na obed a manželka ma zase uvidela večer pred deviatou.Záleži aj na tom čo ladíte,žiadná flechka,všetko pekne ručne a poväčšine aj usporiadať podľa priania zákaznika.Neviem,ako Vám,ale mne to naladenie aj s usporiadaním trvá tak 10-15 minút.Záleži,aké mašiny Ste dávali,tak teraz sa Vám to vráti pri ladení.Tie moje sa ladia vinikajúco a rýchlo.Nehovorím do vetra,mám s tým mnohoročné skúseností.Presúvať som sa veľa nemusel,lebo všetko to bolo tu na okoli.Ja nudzu o zákaznikov nemám,žiadne reklamy,alebo inzeráty,práca a veci okolo nej je tá najlepšia reklama. ;)

letas

letas

my ti věříme,pracoval jsi 12 hodin ,7 hodin telefonoval,tak za 5 hodin jsi to vše naladil,národ může být pyšný na takové borce R^ :laughing: R^

pierrepetr

Telefonovať sa dá aj,keď si spustíš ladenie,máš na to zopár minút,však to Ty dobré vieš.Ale už idem spať,lebo ráno treba vstávať,národ čaká.Sultán,nepočká. :))

letas

letas

napiš jaké máš v terénu superrychlé stroje R^ :laughing: R^

pierrepetr

ja som preladil 3 ludom..a skoncil som..kazdy ma inu znacku..nemam chut ani cas sa s tym zabavat .

skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky

tulen
Registrace: 9/2009

přeladění

sat.přístroje,které jsem zakoupil a postupně předal rodině jsem přeladil v pohodě i ve věku 63 let.

2 x Vantage 8000S + 160 HDD, Vantage HD 7100,Technisat HD8SX ,T-90,Multibeam E 85,parabola 100 Al

karxyz
Registrace: 8/2007

30.1.prichod domov 21:30, 31.1. 21:45, 1.2.21:15,...

chaldy
Registrace: 12/2007

a nechavate si aj platit za tie preladovacky, alebo je to gratis v ramci servisu?

dalko
Registrace: 11/2006

Este nez ti niekto odpovie blbo.Akeho servisu?Vramci servisu ked uz by to mal preplacat skylink.Predsa box nie je pokazeny.Ludia platia len preto ze si nepreciatli navod a nevedia obsluhovat vlastne zariadenie.Predstav si ze by vramci sluzby niekto chodil zapinat pracku alebo vyminat dvd v prehravaci.

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

RE:liquere

R^ R^ R^

letas

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra