Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

CSLink na TechniSat - nemohu najít programy

Dobrý den,

snažil sem se najít odpověď, ale nedaří se tak se ptám.

Po včerejších změnách na CSLinku sem se pokoušel přeladit (např. NGC, NGW, Spectrum, Universal, ...), ale můj TechniSat nenajde nové stanice.

Předpokládám, že už jsou "někde" tyto stanice naladěné - otázka zní, kde? Navíc sem zjistil, že ani jména stanic neodpovídají realitě a po přepnutí na program se změní...

Dá se nějak najít chybějící stanice nebo alespoň refreshnout všechna jména naladěných stanic v seznamu?

Děkuji za pomoc, klikat ty stovky kanálů snad nebude nutné :O

camel1cz
Registrace: 12/2009
Odpověď v diskusním vlákně

RE: CSLink na TechniSat - nemohu najít program...

1. Vymaž ve FAV a TP celou Astru 3A ,2. Na kanál vyhledávání zadat " satelit Astra 23,5°E " a zeleným dát vyhledávání. 3. Na HD stanice, NGC, NGW, ..... zadat : frekvence /pol./ sr. a dát vyhledat. 4. Potom přetáhnout do FAV. Přehledy FR/pol./SR. na stránkách Skylinku - CSlink.

CES
Registrace: 4/2007

@camel1cz: to že sa ti premenovali stanice je práve V PORIADKU! TechniSat totiž premenuje na aktuálne stanice! Keby si len trošku hľadal, tak zistíš, že niekotré stanice sa medzi sebou presunuli. TechniSat našiel nové mená a na tieto pozície prepísal názvy podľa skutočnosti.

Na HD stanice nepotrebuješ samozrejme nič urobiť - máš CSlink ako píšeš "tudíž" žádné HD

Dagy2
Registrace: 11/2010

Re: máš CSlink ako píšeš "tudíž" žádné HD

Pokud má HD stroj, tak nějaké snad ano. ( novaHD, CTHD, PrimaHD)

Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.

kuba
Registrace: 3/2007

nikdo nezná všechno...

....já taky nevím, jak se dělají knedlíky, no a moje žena zase neumí instalovat satelity. To je vcelku normální, né ??? Včera jsem celé odpoledne jezdil po klientech a přelaďoval. Vrátil jsem se v 8 večer s pocitem dobře vykonané práce. :8)

DVB-S/S2 ( E-85 /28,5/23,5/19,2/13/ ), DVB-T/T2 ( Žižkov,Ládví,Cukrák,Černá hora,Buková hora, Ještěd, Jablonec,Sněžné jámy (PL),

pigfucker
Registrace: 5/2008

@ CES: díky, tohle mě netrklo :))) Je to o moc lepší, než proklikávat všechno, nicméně i tohle je docela pracné - místo cca. 5 stanic budu honit a rovnat do FAV všechny :fuming:

@ Dagy2: mám TechniSat MF4. To přejmenování stanice se právě NEstalo! Aby se název změnil, musím na stanici naladit (kliknout). Nové stanice se "schovávají" pod starými jmény a jediná řešená, která vidím jsou: a) jak zde padlo, vše naladit znovu a nebo b) proklikat ty stovky programů a najít tam ty maskující se za cizí jména. Nechce se mi ani do jednoho, ale než to řešit, beru a)

@ pigfucker: ...já umím ladit i vařit knedlíky, ale necpu to sem, páč to je off topic :))) Ehm, no offense, man! :)))

camel1cz

camel1cz, když to do FAV přetáhneš z "providera", tak za 5 minut hotovo.

CES
Registrace: 4/2007

camel

aha som ťa trochu nepochopil - ale platí rovnako ako som napísal. Po prepnutí na daný kanál TechniSat prepíše názov na nové aktuálne meno.
Samozrejme že to nejde bez toho aby si na neho klikol. Inak nemôže načítať nové dáta daného programu.

Bez kliknutia to dokážu len služby ktoré majú svoje prístroje ako magio, upc prijímače a pod. U tých si zase nenaladíš nič iné....

Dagy2
Registrace: 11/2010

Tak hotovo. Nakonec sem to fakt smazal a naladil znovu.

Děkuji za rady!

camel1cz

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra