![]() |
|
Karta =GITAL= nekomunikuje s HD-BOX IRDDobrý den,koupil jsem si přijímač HD-BOX IRD8000-HD a vložil do něho ještě starou kartu diGITAL link, kterou mám doma a v Openboxu X-820 mi funguje bez potíží. V tomto přijímači píše, že se jedná o chybnou kartu, a to nejspíše z důvodu, že přijímač dle mého nepodporuje starý typ kódování - Cryptoworks, který mi na openboxu jede. Domníval jsem se, že karta zvládne Irdeto, ale jelikož je stará, tak asi ne. CO mám nyní dělat? vyměnit kartu a připadně jak? mám na ni ještě půl roku předplacený program TOTAL ( CS LINK ) děkuji moc za pomoc |
trakce
Registrace: 7/2011 Příspěvků: 24 |
![]() |
|
RE: Karta =GITAL= nekomunikuje s HD-BOX IRDMyslím, že sis to špatně načasoval, v nejbližších dnech představí pan Glisník superakci k migraci od CSLink ke Skylink, která má být pro zákazníky CSLinku hypervýhodná. Ten HD Box nemá CI slot takže buď vyčkáš se starým Openboxem, nebo půjdeš do IR karty CSLink.VU+ZERO 4K E85 5W,4W,1W,5E,9E,13E,19E,23E
|
tkan
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 1 414 |
![]() |
|
trakcedo IRD CSlink můžeš jít jen když si ji zakoupiš.Co se nyní jeví pro tebe lepší? |
Ufones
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 1 917 |
![]() |
|
RE: Karta =GITAL= nekomunikuje s HD-BOX IRDtak som na tu "hypervyhodnu" ponuku hovadsky zvedavyyyy :laughing:skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 7 883 |
![]() |
|
RE: Karta =GITAL= nekomunikuje s HD-BOX IRDČekat a přejít ke skylinku, hned jak nabídne přechod a nebo vypláznout prachy za novou CSlink kartu (že asi předpladné propadne?)A nebo nový přijímač. Žádná další cesta není. |
rejča
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 697 |
![]() |
|
RE: Karta =GITAL= nekomunikuje s HD-BOX IRDAjaj, mám doma 2 karty Gital, tak pak jednu vyměním a je to.Jinak je možné propojit openbox s HD Boxem přes LNB out? z LNB out povedu kabel do HD BOXU do LNB in . půjdou mi všechny funkce, když mám 4 konvertory na obou přijímačích? děkuji |
trakce
Registrace: 7/2011 Příspěvků: 24 |
![]() |
|
Trochu mimoNahrávání - lze nahrávku z tohgoto přímače přenést do PC a normálně přehrát? Jsou přípony *.tp nebo jiné? Uvažuji o koupi, ale z recenzí není jednoznačné, zda nahrané soubory nejsou kódované a lze je přehrát třeba v nějakém médiaboxu. |
smutnak
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 112 |
![]() |
|
![]() |