![]() |
|
TechnisatTechniStar S1 a problemy po přeladěníProblemy mám z programy NovaHD aPrimaHD.Po přeladění nabíhají velmi obtížně (1x z 5 pokusů)a nebo vůbec.Zkoušel jsem přeinstalaci-stejné.Ostatní programy v pohodě.Před přeladěním normál,nyní ČtHD i zahraniční HD programy jdou, nevím v čem je problém. |
George243
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 24 |
![]() |
|
RE: TechnisatTechniStar S1 a problemy po přela...Jestli to zlobí při přepnutí např. z nějakého slovenského programu (TP 11836) tak jsem měl totéž.Vymaž všechny programy z TP 11797 a znovu nalaď, ale frekvenci zadej 11793 (tzv. podladění). Pokud máš i placené programy, udělej totéž s TP 11876. Ten podlaď na 11872. Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
RE: TechnisatTechniStar S1 a problemy po přela...George243, přečti si vlákno o Technisatu níže - čas 10:10, včerá jsem T.Star S1 tak OK - no problem naladil , modul Irdeto CI+ Smit, karta Irdeto. Kolego joscer, už sis ten modul Smit Irdeto HD CI/CI+ koupil ? / maká/ ? R^ |
CES
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 4 385 |
![]() |
|
@CESNekpupil jsem ho. Podařilo se mi udělat downgrade Mascoma CRW/IR z FW 1.23 zpět na 1.20 a teď šlape s ICE kartou jak má. Takže zatím nemám důvod. Druhého Mascoma co mám jsem chtěl za toho Smita Irdeto vyměnit u prodejce, ale nějak se mu nechtělo. Jedině, že by se mi podařilo toho Mascoma někomu udat, tak bych si toho Smita koupil.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
RE: TechnisatTechniStar S1 a problemy po přela...Díky , podladění funguje ! |
George243
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 24 |
![]() |
|
![]() |