Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Telly/Digi TV SK

Digi vs. magio

Osobne objektivne skusenosti. Asi pred 2 mesiaci som zrusil digi a dal som magio cez metalicku linku poviem vam mal som strach ale teraz som velmi spokojni magio ide uplne super vonku moze byt -20 stupnov vietor snezenie magio super digi sa nedalo pozerat HD kanali na plazme krasa!!! ostatne funkcie supeeeerrr.a hlavne nahravanie uplne super samozrejme optika by bola lepsia ale na dedine asi za 5 az viac rokov ale aj tak ovela lepsie ako digi cena tzrocha vedsia ale zase nieco za nieco . som velmi spokojni ked sa pozrem na tie bva drotiky kade vsetko ide televizia internet no super ziadne anteni no nic super. ospravedlnte moju gramatiku som len obycajny clovek co roby v jednej z nasich automobilek a zo slovenskeho jazika som mal 4.

PALO100
Registrace: 11/2009
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Digi vs. magio

všimli sme si.

vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.

oneeeee
Registrace: 10/2005

aj ja mam magio a som spokojny

Javi
Registrace: 2/2006

No ten JAZIK sa mi velmi pacil.

Kasr
Registrace: 8/2008

Opravdu si PALO100 myslíš, že jsi vtipný?

gliderman
Registrace: 6/2008

ake ma prosim ta digi HD proramy?

🔱3CY🔱

mirny
Registrace: 7/2009

Je vzdy dobre,kdyz je zakaznik spokojen.U nas Magio neni,je zde OUTU,ktera po metalickych kabelech je dle meho subjektivniho soudu svetle fialovym hnusem (pokud by DIGI bylo tmave fialovym,pak ten svetlejsi je mensim).

hdpe
Registrace: 11/2007

PALO100 bude GŘ Magia .-) nebo aspoň obchodní ředitel, který má nůž na krku od GŘ - pokud neprodá - poletí...

pf09
Registrace: 8/2010

hdpe, pf09

vieš keď presadneš z bicykla na babetu je všetko supeeeer. Keby vyskúšal motorku neveril by že môže byť niečo ešte lepšie. Napríklad Daewo Tico.

Som zvedavý čo napíše keď sa náhodou presťahuje niekam kde nie je voľná linka, čo je v SK úplne bežné na dedinách. Bude platiť pekne 24 mesiacov za niečo čo nebude mať. Alebo keď proste usúdi, že už magio nechce lebo mu na to nevychádzajú peniaze. Príde exekútor.
A čo napíše keď mu príde vyúčtovanie za elektriku - to bude možno ťažké prekvapenie.
Našťastie vo väčšine slov ktoré potom ľudia používajú nie sú ypsilony takže v nich človek nenarobí toľko chýb.
Nerád kazím dobrý pocit niekomu ale vlastné skúsenosti sú také. Rv

Dagy2
Registrace: 11/2010

Ja len cumim: na fore magia (tiez som ho prave zrusil - nie satelitny, ale internetovy - ale prvy prispevok je o metalike) ludia len nadavaju a nadavaju a tu sa najdu hned dvaja co su spokojny. Nejde tam Prima, Nova a nejake novinky vzdy pridu tak po 2 rokoch a za peniaze. Sluzba je predrazena, zakaznicka linka je totalne od veci. NEODPORUCAM!

Billysk
Registrace: 4/2006

Billysk

veď hovorím, keď presadneš z bicykla na babetu všetko sa zdá úžasné...

Dagy2
Registrace: 11/2010

ale bicykel je zdravsi, pohyb je pohyb, iba ze by na babete sliapal iba do pedalov

mjamriska
Registrace: 4/2003

RE:Digi vs. Magio

Ako aj ja môžem povedať že som toho už odskúšal dosť.
Ako 1.som mal DIGI-TV na 2TV,tiež žiadna sláva druhý tunner zamrzal dosť často a akonahle došlo k ukončeniu viazanosti hned som Digi zrušil,lebo žiadne CZ programy a pod.Dokonca mi nehali zadarmo aj tú šitnú parabolu.Ako 2.Som skúsil UPC DIrect,tam už bola spokojnosť ako taká aj CZ programy boli ale dlhú dobu v čase mojej viazanosti 24mes. neboli dostupné kanaly ako su STV2 a iné.Tiež som nebol spokojný ked sa presťahovali na THOR 0,8W lebo tam nastavalo dosť často výpadky signálu ako u DIGI-zrušil som aj UPC_D.
Potom som sa rozhodol že skúsim MAGIO cez SATelit na 4W st.
No čo Vám poviem,sám technik medzi rečou ako mi to montoval mi vravel,že všetky služby na orbite na západnej osi 1W-45W su pre našu zemepisnú dlžku dosť nekvalitné a že sa môže stať že aj to SAT magio bude problémove.Na môj veru sa tak aj stalo...Behom prvých troch mesiacoch od pospisu zmluvy na 24mes.mi menili HDD STB asi 5 krát.No ale už ma to nebavilo chcel som zrušiť zmluvu kôli ich zlému tech.stavu služby,nedali sa odpinkať a povedali že vramci viazanosti na SAT MAGIO môž urobiť výnimku že prejdem s tou istou zmluvou ma OPTIK alebo METAL Magio.
Tak som tak urobil.Máme u nás aj METAL aj OPTIKU od Telekomu tak som vybral optiku.A musím Vám povedať že od výmeny SAT za optiku som nevolal na zákaznícku linkku ani 1-krát.Ide ako to má ist.Bez poruchy u mňa,jedine ked oni majú poruchu tak to na ten kanal vypíšu.

Síce je všetko OK ale absentujú CZ kanaly Prima,Nova.Aôe nevadí.Všetko som vyriešil cez DVB-T z čiech lebo bývam v západnej časti BA a som 130km od Brna.

Cez to DVB-T prijímam Nova,Nova cinema,Prima fam.,Prima Cool,TV Barrandov,všetky čT-čky,Dokonca aj Rakúske DVB-T a samozrejme aj naše.

čiže ja som si to takto vyriešil,a mám istotu že od CZ programy neprídem lebo mne ich nijaký poskytovatel neponuka ale príjmam ich ja na vlastné triko.

Prejem príjemny deň...

furioso
Registrace: 1/2011

RE:Digi vs. Magio

no pekne ste sa vyburili a ten raditel by som chcel byt a tim co pisali o tich babetach a bycikloch odkazujem len jedno uz ziadne paraboli a ked tak mudruju tak nech napisu co je lepsie digi som mal asi 5 rokov predtim som mal aj UPC nic moc skylink som nemal ale ma ho kamarat zhorsi sa pocasie a uz to seka tak ako digi aj upc a to nehovorim stale o nejakych preladovaniach vymenach karet a tak dal A tie CZ programi vam aj tak zachvilu nepojdu ale mne ano vysielac kojal chytim ako nic ale novu a to ostatne aj tak nepozeram ked daju nieco poriadne tak same reklami esteze su aj ine sposoby ako pozerat filmi. Nech zije kabel!!

PALO100

digi a magio

no pekne ste sa vyburili a ten raditel by som chcel byt a tim co pisali o tich babetach a bycikloch odkazujem len jedno uz ziadne paraboli a ked tak mudruju tak nech napisu co je lepsie digi som mal asi 5 rokov predtim som mal aj UPC nic moc skylink som nemal ale ma ho kamarat zhorsi sa pocasie a uz to seka tak ako digi aj upc a to nehovorim stale o nejakych preladovaniach vymenach karet a tak dal A tie CZ programi vam aj tak zachvilu nepojdu ale mne ano vysielac kojal chytim ako nic ale novu a to ostatne aj tak nepozeram ked daju nieco poriadne tak same reklami esteze su aj ine sposoby ako pozerat filmi. Nech zije kabel!!

PALO100

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra