Quantcast

Diskuse

Uzamknuté diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

ariva 200hd

Zdravim,dostala se my do rukou Ariva 200 hd kterou my donesl kamarád s tim že mu na displeji sviti napis ASH a že nejde spustit,ptal jsem se ho co tomu předchazelo než se tam ten napis oběvil,tak my řekl že skoušel aktualizovat sw. přes sit a kdyz se to stahlo tak tam svitil tento nápis.tak nevim,pokud nekdo mate s tim to skušenost tak dejte vědět.děkuji

pifpaf
Registrace: 10/2006
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 44
Odpověď v diskusním vlákně

RE: ariva 200hd

Vice se dozvíš na bb-forum info,
nutné nahrát sw přes kabel

AmikoAlien8900/GM Unibox 2

bigj
Registrace: 1/2009

nahrat software cez rs232 nanovo, nespravna aktualizacia, pripadne chyba siete pri aktualizacii, je to opravitelne

quick123
Registrace: 12/2008

oprava

ab-forum info

AmikoAlien8900/GM Unibox 2

bigj
Registrace: 1/2009

Téma: ariva 200hd

Ahoj, je zablokovaná, aktualizuj firmware kabelem RS 232 přímo z PC a Arivou. Dále čti rady a návody v dokumentu "Jak na Arivu" seženeš na AB-forum.Musíš se registrovat... R^ ;)

(: Nevím, jestli to tu už někdy někdo psal, ale moc děkuji všem, kteří svými schopnostmi umí udělat radost druhým, bez ohledu na ztrátu svého času :)

marco37
Registrace: 7/2008

uz jsem skousel přes rs 232.ani se to nehlo

pifpaf

A mal si odfajknuté include bootloader? Treba nahrať cez RS 232 najprv originálny soft a až potom EMU.

vw1
Registrace: 1/2006

RE: ariva 200hd/Two

Já jsem měl stejný problém hned první den po zakoupení a při aktulizaci firmware pomocí "flash-ky" se mi to zaseklo i se stejným nápisem. Pomohl mi až jak jsem Ti psal kabel RS232 propojený Ariva + PC a nahráním celého (v mém případě a v té době)jedničkového firmware + settingu od Lososa. Všechno od něho jelo a jede ... Ostatní a postup najdeš v příloze "Jak na Arivu" (ke stažení AB-Forum), taky si něco přečti... R^

(: Nevím, jestli to tu už někdy někdo psal, ale moc děkuji všem, kteří svými schopnostmi umí udělat radost druhým, bez ohledu na ztrátu svého času :)

marco37
Registrace: 7/2008

mél jsem a org. sw. také.kdysi jsem to uz delal ale naskočilo to za chvilku

pifpaf

Toto je prušvihová záležitost čínského gumáka/ARIVA200HD/
Jde to spravit,vše bude OK jak radí předešle všichni machři.
Kdybys měl ale přístroj trochu solidnější za trochu větší peníze tak se Ti to nestane.Ten dá stop každému špatnému,nebo nedokonalému SW,který by tam neměl přijít a upozorní Tě na to.
Třeba u Vantage,ARGUS VIP nebo Octagonu se Ti to nestane.
Zajímavé je to,že třeba u Dreamboxu klonu mužeš odrovnat sim kart a můžeš to skoro vyhodit!!!

Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero, 3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,

hery
Registrace: 5/2007

@Hery

ahoj Hery jak uz jsem psal ze začatku přijimač neni muj, s problemem se na mě obratil kamarád

pifpaf

@hery

Chcem sa ťa opýtať na čom ti ide bbc pack na 27,5W?dík ;)

Biedne forum, riešia sa tu samé blbosti ,len nie satelitná problematika,v kazdom vlákne sprostosti,hádky a trápne fotky uja ibuprofena. Dokial tu redakcia nezakročí ,o čom pochybujem, tak neprispievam .Dodatok: po čase vidím, že to ide ku dnu, tak Zbohom.

marval450
Registrace: 1/2010

Tak daleko teď nemusím s motorem jezdit,jede mi vše na ASTRA3,/holand,bulhaři, a SK aCS link komplet včetně HD,
jede mi vše na ASTRA1 /D+,Sky deutch,canál franc/Na hotbirdu Cyfra+,Sky Italia komplet 150 programů,Sky UK na 28E včetně HD,o Řekách a Turcích nemluvě,Platforma HD 9E,kabelkiosk,celý C+NORDIC a VIASAT a to není vše.Nemám potřebu brázdit takto západní pozice,ale kvůli Tobě to udělám,vyzkouším a po fotbalu Borussie Tě upozorním. Zatím se měj , :8)

Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero, 3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,

hery

heryho inteligencia

To hery : ty si tak strasne inteligentny clovek ... sam doma pouzivac nejaky hyundai dodavany od DIGI TV za 1KC a tu vypisujes take kraviny, Ariv som montoval uz desiatky kusov a nemal som snimi absolutne ziadne problemy taktiez ani opticum ani cryptobox mi nikdy problemy nerobil .
Ale beriem si tvoju radu k srdcu, az mi napises kde sa daju kupovat nove STB znaciek Vantage,ARGUS VIP nebo Octagon v cene okolo 70€ tak s Arivami som skoncil ...
Mudry vie byt kazdy, Ariva nema absolutne ziadny problem, uz si viem predstavit ako v tej arive mal patch FW a aktualizaciou cez siet skoncil s ASH - chyba zakaznika a nie cinana ani STB .
Taketo rady vedia vsetci davat, ale sami kupia lacnu Arivu aby mali aspon HDcko ...

MaTToS
Registrace: 11/2010

Tyhlety dárečky jako jsi Ty mám strašně rád!!! :laughing:
Každý ať si koupí co chce a na co má,a že Ty máš Biznis s ARIVAMI tak Tě lituji,tos teda klesl na dno,
Tyto přístroje jsem koupil ,vyzkoušel,využil a pak zadramo dal kamarádovi na Slovensko,ať si vyzkouší,takhle to dělám skoro výdy,nebo za symbolickou cenu a dám dál.
Ale protože Ty se živíš takovou činností ,že přístroje prodáváš,máš jiné problémy.
S takovými hochy,kteří přijdou k zákazníkovi a já jako OK amatér musím po nich předělávat a nebo dělat jejich práci za kafe a pokec ,tak kdybych ho tam měl u ruky,tak ho přetáhnu železnou tyčí,a už by neškodil. :8)

hery

MaTToS

Teď momentálně, chlapečku mám tady 2x Dreambox 800HD,1x GOLDEN MEDIA SPARK HD,Vantage,ARGUS VIP,FERGUSON 8800HD a OCTAGON 918 HD,Argus pingulus
Takže s tím Tvým DIGI TV sráčem se udus.
Digi koukám celé,jako kdyby ho nikdy nezakodovali(včetně jugoslávců,maďarů atd.
Tak si ujednot své prioroty a nenavážeš se do mě!!!
Jsi obyčejný obchodník a monter!!

hery

tak ariva 202 už mi tohle ASH udělala z ničeho nic 2x. Bez kabelu bych byl v pr-deli :laughing:

Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý

eemil
Registrace: 12/2006

RE:eemil

Je tam vadná flash, byla celá v pr... jedna série 202,102 120 a 220 Combo, reklamuj u prodejce. Bude se to opakovat.

Dejte mě lidi a já to /možná/ udělám...

wolf
Registrace: 1/2006

tak ariva

nikdy ani zadarmo R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

wolf

díky za upozornění R^

Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý

eemil
Registrace: 12/2006

pierrepetr

Přesně tak,a vůbec v životě jinak!!!!!! :8)
Rovněž tak TECHNISAT je mi jedno jestli tabatěrky v SD,nebo ty křápy nové v HD.
Jen samé problémy a hlavně u lidí,kteří jsou zaslepení,a nepočítají přídavné moduly,kromě dekodovací karty./Další diletanti sat.nebe!!! :8) :laughing:

hery

hery

to neřeším,ti chytráci co na tom vyzráli a ušetřili pár kaček tady pak nejvíce pláčou,dobře jim tak,ono dokud jen přepínají programy,tak to se zatnutýma zubama jde,ale když se něco přelaďuje a pak přemísťuje programy to je teda čína,vůbec nemá cenu se o těchto shitech bavit,měj se R^ :laughing: R^

pierrepetr

a čo vlastne riešite .

vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.

oneeeee
Registrace: 10/2005

oneeeee

Velký kulový,který třeba mě,a i Tebe jak Tě znám vůbec nezajímá,protože jsme v tomto směru úplně jinde.
Protože když náhodou jsou nějaké problémy,tak si je vyřešíme sami,a jiné nepřipouštíme.. :laughing: R^

hery

oneeeee

to je právě ten problém,že my víme a někteří čtou a nechápou,ale to je normální R^ :laughing: R^

pierrepetr

hery

to je zajímavý tobě de vše na 19,2 a mě jde jen orf a austria sat na arivě 100e :lookaround:

nicolepcd
Registrace: 9/2011
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 44

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra