Quantcast

Diskuse

Uzamknuté diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

ariva 200hd

Zdravim,dostala se my do rukou Ariva 200 hd kterou my donesl kamarád s tim že mu na displeji sviti napis ASH a že nejde spustit,ptal jsem se ho co tomu předchazelo než se tam ten napis oběvil,tak my řekl že skoušel aktualizovat sw. přes sit a kdyz se to stahlo tak tam svitil tento nápis.tak nevim,pokud nekdo mate s tim to skušenost tak dejte vědět.děkuji

pifpaf
Registrace: 10/2006
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 44
Odpověď v diskusním vlákně

RE: ariva 200hd

Fu ha?Co tu je starci na chmelu? R^ :laughing:

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

nicolepcd

Asi si to neumíš dát do kupy tak,aby Ti vše chodilo,z toho si nic nedělej,byl jsem taky v takové fázi asi před 5 lety!!! :8)

Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero, 3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,

hery
Registrace: 5/2007

neda mi to

pifpafe, ty si zrejme maturant produkt soucasneho skolstvi, mas v tom tvem kouzelnem prvnim prispevku 4 chyby, trosku to rve oci !

lkfreak
Registrace: 9/2009

Kolega hery měl těch sat-rec. hodně druhů, umí a zná. Jen si nikdy nekoupil snad Technisata - ten není na ty jeho experimenty stavěnej. Zdravím Tě Jardo. R^

CES
Registrace: 4/2007

@CES

Zdravím Tě taky,musím to upřesnit,měl jsem tady Technisat HD
který si koupil soused.Tento přístroj je dobrý pro takového člověka,který přijde domů,pustí si Sky Link,nebo UPC,kde má kartu s modulem apak je vše OK.
Jinak jak říkáš na mé experimety,to není stavěné,prostě nic moc neumí. :8)

Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero, 3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,

hery

hery

Když už jsi na příjmu chtěl jsem se zeptat jak se Ti jeví GM 990 Spark. Něco už jsem o četl, ale Ty ho máš určitě dobře prolezlej, jak se Ti jeví tento stroj. Dík

slapet
Registrace: 11/2007

ariva 200hd

Myslim ze tahle diskuze panove je uplne o ho..ě a admin by mel zamknout toto tema!
Jeden o voze a druhy o koze.
Nemuzu koupit ,,sunt,, za par kacek a cekat zazraky!(nemyslim tim tu Arivu)Bud chci kvalitni prijimac a musim cekat ze tomu bude odpovidat cena nebo nechci investovat at uz z duvodu financi nebo jinych a pak teda musim pocitat s nasleedky.Nebo zvolim zlatou stredni cestu coz je vzdycky opet sazka do loterie,ale kde je dnes zlata stredni cesta je otazkou.Kazdy brani svuj prijimac protoze nechce verejne priznat ze koupil prvni sunt co by mu radoby kamarad poraduil a nemuze se vymotat z problemu.Jinak souhlasim s nazory ze asi bude jedina cesta nahrati SW prez kabel RS232.
Hezky den vsem R^

bistro

hery

jestli bys měl nějaký tip na to aby to šlo přes emu já nějaký magie na compu neumím tak my dej vědět na e-mail neyo10vcentrum.cz díky

nicolepcd
Registrace: 9/2011

Hezký den i Tobě,nebýt Tebe tak jsem se s tím Dreamboxem asi potentoval a letěl by z okna,Dík za dobrou práci. :8)

hery

@hery

Skúšal si to BBC na 27W?
Len ma zaujíma,či to vieš rozkódovať... ;)

Biedne forum, riešia sa tu samé blbosti ,len nie satelitná problematika,v kazdom vlákne sprostosti,hádky a trápne fotky uja ibuprofena. Dokial tu redakcia nezakročí ,o čom pochybujem, tak neprispievam .Dodatok: po čase vidím, že to ide ku dnu, tak Zbohom.

marval450
Registrace: 1/2010

marval450

Zkoušel jsem to a nejede,nemám z toho mindráky,koukám na
ASTRA 2 28,2E v kodu Videoguard a jede mi vše i to co máš uvedené na 27,5W.

hery

slapet

ok přístroj,ovládání a celý systém stejný jako nový Argus linux,manželka je s tím spokojená,kouká celý komplet UPC a CS a SK link,a mám od ní pokoj,jinak Oscam je možno utvořit, X možností portů pro sdílení,což je OK.

hery

@hery

Len ma zaujímalo,či to vie otvoriť aj nejaký iný STB ako DR.HD...
Samozrejme to tiež pozerám na 28E-je tam lepší obraz ,EPG a titulky... ;)

Biedne forum, riešia sa tu samé blbosti ,len nie satelitná problematika,v kazdom vlákne sprostosti,hádky a trápne fotky uja ibuprofena. Dokial tu redakcia nezakročí ,o čom pochybujem, tak neprispievam .Dodatok: po čase vidím, že to ide ku dnu, tak Zbohom.

marval450
Registrace: 1/2010

ja se tady dotazoval na to jak vyřešit problém a ne na to co by si ten dotyčný měl a neměl koupit,a co je dobré a co špatné,to že se tady oběví hery a bude myt zase ty jeho ožralé keci to jsem věděl protože byl patek a zase se doma nudil.jinak všem kteři mě poradili co se týkalo problému děkuji

pifpaf

hery

Dík za odpověď mám na něj políčeno asi pude do baráku. ;) R^

slapet
Registrace: 11/2007

delas pokroky

pifpafe, jenom jedna chyba na trech radkach, nesmim to skolstvi tolik pomlouvat :)

lkfreak

pifpaf

Ty se můžeš ptát co co chceš,kařdý analfabet ví že musí použít RS232 a nahrat to přes PC,jen Ty jsi jak vypoklý puk a víš kulové,tak se tady nenaparuj kouhoute a makej,doufám,že od včerejška Ti Ariva/čínský gumák už maká/jestli né,tak jsi pěkný expert co nic neumí:

hery

ale hery ty vůbec nečteš co tady pišu, to co my tady podsouváš jsem uz dávno udělal,kdybys nechlastal tak to viš,zas nejsem takový amatér že bych to neskusil přes rs 232,skusil a nešlo to tak proto jsem se tady dotazoval,a už vubec nestojim o tvoje vychlastané reakce ,starej se o sebe nejsem na tebe zvědavej,běž se leičit ze zavislosti na alkoholu :))

pifpaf

JÁ SE tY HEJSKU NEPOTŘEBUJI LÉČIT,ALE TO POTŘEBUJEŠ tY,KDYŽ SI NEPORADÍŠ S BANÁLNÍ VĚCÍ A S TÍMTO ZATENTOVANÝM GUMÁKEM.
To dovede jenom expert,který potřebuje klackem přes ruce aby už nesahal na sat. přístroj,protože každý další krok ,který udělá je hrozný ,odstrašující a nakonec ten přístroj dovede k vyhození,tO DĚLÁM NORMÁLNĚ A TAK TU arivu UŽ BYCH DÁVNO HODIL Z OKNA.
aLE TY SI JI ŠETŘÍŠ JAKO BY TO BYLO ZLATO,nÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ
je to šrot který tu nechci vidět,a takový jako jsi,co potřebují léčit tady taky nechci vidět,zde jsou tak možné né k radění,ale na houbičky.Tak si konečně přeber Ty hovádko. :)))

hery
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 44

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra