![]() |
|
coolstream neo vs vu+unovaše nazory .vu+ určo multimedialne je na tom lepe co? :fuming: |
bambule
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 761 |
![]() |
|
bambuleCo tady pořád otravuješ s takovými blbostmi,když chci něco vědět tak si to pořídím,vyzkouším si to,otestuji a nemusím se tady ptát.To je totiž to co já tady propaguji,když vidím jak zde každý expert píše ,že něco potřebuje. Přece stačí chvilka zkoušky a vím o co jde,né??? :8) :))) Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero,
3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,
|
hery
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 6 052 |
![]() |
|
@hery.. ktosik nám zase chľastal krabicové víno z LIDLU |
medik
Registrace: 11/2011 Příspěvků: 150 |
![]() |
|
medikUž se jednou a pro vždycky naučte experti,že já víno nepiju,!!! :8) Já piju pouze Prazdroj plzeňský!!A jestli to nepochopil jednou pro vždy tak si největší Medik :laughing: :laughing:a to úplně na houby. Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero,
|
hery
![]() |
|
to heryTak proč sem lezeš když nechceš radit , zalez do hospody a neobtěžuj slušný lidi. |
namcoh
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 18 |
![]() |
|
namcohslušný lidi se neptají na ptákoviny,slušný lidi se domlouvají a spolu komunikují třeba na skype.A do té hospody můžeš akorát sám,to není moje nota,to pivečko si sice dám rád ,ale u fotbalu,na který zrovna/ARSENÁL/ koukám.Jinak si své narážky nech a uč se!!!! Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero,
|
hery
![]() |
|
hery,já se ti divím,pro tyto chudáčky je škoda klávesnice,měj se R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 402 |
![]() |
|
to heryKoukej se učit ty a slušnosti nebo popros rodiče aby tě to naučili.Klidně mě dejte banána tady to je stejně o ničem.A nikdy jsem tady pořádnou radu nedostal takže forum parabola přišla o jednoho uživatele. Nazdárek profíci |
namcoh
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 18 |
![]() |
|
![]() |