![]() |
|
přijímač TechnisatZdravím-tak se nějak nemůžu rozhodnout mezi-Technisat Digit ISIO S1 a TECHNISAT DIGICORDER S1 1TB S- je rozdíl jen v tom že první nemá disk-na druhou stranu není s diskem hlučný?Cenově je první výdodnější-má někdo s těmito skušenost???Poradí mi někdo???Momentálně mám Koalu ale ta se někdy seká,tak ji asi vyměním.....Díky ..... :lookaround: |
Tiplik
Registrace: 4/2010 Příspěvků: 49 |
![]() |
|
RE: přijímač Technisatvlákno s 2200 príspevkami na t.v.f.r.e.a.ksamozrejme že ho poznáme |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 173 |
![]() |
|
RE: přijímač TechnisatNic s ventilátorem - Digicoder ho má, vzal bych to ISIO S1 a k tomu externí HDD / např. Transcenda - nemusí se formátovat, kam ho připojíš tam jede/. Mám HD8-SX. R^ |
CES
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 4 385 |
![]() |
|
RE: přijímač Technisatmám ventilátor a interný HDD 4 roky (digicorder HDS2X). Nema problema a za externý by som nikdy nemenil.Ale ten cenový rozdiel ISIO a corder je šialený. |
Dagy2
![]() |
|
RE: přijímač Technisat"...nemusí se formátovat, kam ho připojíš tam jede..."...to je nejaký inteligentný HDD zo Star Treku?! :O |
brga
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 1 199 |
![]() |
|
RE: přijímač Technisattiplik, aby si predišiel sklamaniu a naopak vedel výhody Technisatu stojí za to prečítať si aspoň časť toho vlákna.dôležité témy sú: - použitie CI-modulov - použitie správneho HDD - konfigurácia antény - žiadny čierny príjem atd. Výbava, nastavenie, obraz, zvuk, EPG, sieťové služby, HbbTV, precise recording u staníc ktoré ho používajú sú na výbornej úrovni. Je to prijímač plug-and-play, žiadne browsovanie po nete, ale chce robiť všetko precízne tak ako píše návod. Žiadne hokusy pokusy. |
Dagy2
![]() |
|
RE: přijímač TechnisatTiplik,pridam sa k Dagymu, prijimac je fajn, obraz super, ale treba si o nom fakt precitat. corder je krajsi - hlavne displej, ale ta cena za hdd je uletena...ak ti zalezi na aj na cene tak externy hdd, najlepsie s napajanim, trebars: WD My Book AV DVR Expander, cena http://pevne-disky.heureka.sk/western-digital-my-book-av-1tb-3-5-usb-2-0-wdbabt0010hbk-eesn/ ma eSata, a naformatovat prijimacom - predides problemom. |
HornetF18
Registrace: 10/2011 Příspěvků: 878 |
![]() |
|
martin181take se nemohu rozhodnout mezi digio nebo vantage610 cetl jsem plno veci o digio ale o 610 se mimo recenzi od opravdovych uzivatelu tezko neco sezene tak si rikam jestli je to tim ze se prodava daleko vice digio a je asi lepsi kvality nebo co.kazdo padne bych chtel od vas poradit co by asi byla lepsi volba.nejdulezitejsi je kvalita obrazu.dekuji |
martin181
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 124 |
![]() |
|
a co vu-duo,ultimomal som 2 TechniSaty takze viete na cej strane som, ale chcem teraz prijimac kde dam aj 8LNB aj iny modul kartu (ofigo) a nebavi ma ani ten reset CI modulov ked prepinam medzi SkyLink (ICe, TS CW modul), CS-L (CW, CW) a Hello Conax.Plus do kratkeho buducna budem chciet nadalej nahrat film aj ked oni zvazia ze to nie je nieco by som mal nahrat, uznajte... Co myslite VU Duo ci Ultimo, zvyknem si po TS? PS: som pocitacovy clovek, "riesenie" linuxu mi nerobi problem (ale nech to ide bez zaseknutia hoc aj 12h denne! :)) ) D. K |
krikri
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 1 823 |
![]() |
|
kri........za 10 dni sa budes z toho linuxu rehotat.Ak mas prachy tak ultimo predsa len novsi procak pokial viem,alebo?Viac tunerov,zosietujes krizom krazom a bude zase matrix.... :laughing:Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
@krikrikeď prečítaš posledný príspevok vo vlákne ktoré som dával na začiatku zistíš že:- všetko šlape total bez problémov. problémy sú, keď niekto silou mocoou vymýšľa kombinácie modulov a kariet - nahrávanie je OK - samozrejme nekodované ako vždy u TS a prenositeľné, nesmieš použiť CI+ modul. To nemá nič spoločné s TechniSatom - 8LNB samozrejme ide len fintou cez diseq1.2. 1.1 nehrozí. Ale zvyknúť si zvykneš na hocičo, ako hovorí klasik aj na šibenicu. :))) |
Dagy2
![]() |
|
@dagy2 kombinaciatakze prijimac TechniSat HD8+1) modul TechniSat CW 0003 - karta SkyLink ICE, modul v CW mode 2) modul SCM Philips CW, karta CS-Link -Gital CW 3) v integrovanej citacke Conax - HelloHD Conax (opravnenia programov na kartach mam) Dopozeral som serial na HBO2-CSLink, prepnem na HistoryHD-SkyLink a uz "this channel is encrypted in C..., I..." Idem do menu Conditional Access - dam CI Reset na modul, modul sa zinicializuje, stanica nabehne... NIekedy staci prepnut na stanicu inde, dajme tomu Markiza HD atp. naspat a nabehne ale kedze skor nie, uz davam automaticky CI reset. Najnovsi fw, ako v prijimaci tak v moduloch. Co robim zle? ;-) Dik! K |
krikri
![]() |
|
krikriV Technisatu HD8-SX s modulem Smit Irdeto HD CI/CI+ a kartou ICE - inicializace CI modulu - jsem potřeboval jen jednou, když jsem do slotu zasunul modul a kartu - od té doby už ne. R^ :) |
CES
![]() |
|
@CES karet kolika kolik modulu-karet mas v prijimaci? |
krikri
![]() |
|
krikriICE a Conax v čtečce. |
CES
![]() |
|
@CES Conax coco mas v Conaxe ak to neni tajomstvo, planujem 4. - alebo polsku Cyfru alebo Xtra... |
krikri
![]() |
|
Technisaty zvládnou mnoho LNB,teď mám kaskádu 4/1 +16/1, celkem 19 LNB a jde to. Rychlost přepínání stanic je však pomalá. Chybějící Blind Scan mě rovněž štve. Ve čtečce Conax je polská TNK, v CI slotu je SMIT s kartou ICE. Když do dalšího slotu dám Diablo 2.3, začne se to na kódovaných sekat. Technisaty jsou asi na jeden slot...Každá složitá věc se skládá ze série jednoduchých věcí.
|
samorost
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 412 |
![]() |
|
![]() |