![]() |
|
Plazma Panasonic s DVB-SZdravím,je možné nějak vymazat některé naladěné programy (já jsem v menu na to prostě nepřišel,pouze jde vypnout aby se nezobrazovaly při přepínání ale smazat ani za boha) Je to typ GT14 prodávali ji v Elektroexpertu. Dík. |
srutic
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 79 |
![]() |
|
RE: Plazma Panasonic s DVB-Snelze,jedině všechno komplet |
karel81
Registrace: 1/2011 Příspěvků: 43 |
![]() |
|
RE: Plazma Panasonic s DVB-STo samé LG, Philips a pokud se dobře vzpomínám i Samsung. Takže už zbývá aby je to naučil mechanik od ChanChongu.Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
RE: Plazma Panasonic s DVB-SBuď naplnit nový seznam v oblíbených, nebo expediční nastavení. Holt ani v Panasonicu nepočítají s tak četným přelaďováním a tedy potřebným mazáním, jako je tomu v našich končinách.. ;)On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE: Plazma Panasonic s DVB-STak to jsem nechtěl slyšet, jde mi o to že jsem tchyni přeladoval slováky na novou frekv. zadal jsem hodnoty, kanály se normálně naladily uložily ale jakmile jsem vylezl z menu a chtěl se na ně přepnut, tak píše žádný signál ( v info o signálu jsem zjistil že je špatně SR ačkoli jsem ji při ručním ladění zadal správně-bohužel nejde zpětně změnit) pokud ladění zopakuju napíše už že žádné nové kanály. Už jsem na tom Srá..i přeladoval vícekrát s úspěchem, ale ted nevím co s tím?? :fuming: ;P |
srutic
![]() |
|
RE: Plazma Panasonic s DVB-SAspon v něčem jsme jediněční,když to jinak stojí za h...o !!!Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200
|
habr
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 7 106 |
![]() |
|
RE: Plazma Panasonic s DVB-Sexpediční nastavení a pak vše naladit znovu |
karel81
Registrace: 1/2011 Příspěvků: 43 |
![]() |
|
Samsung to umíMám samsung UE40D6530 a mazání programu není problém a to jak přímo v TV, tak rovněž v PC pomocí editoru! Obrazem na LED panelu Samsung již rovněž překonal plazmové panely Panasonic. Měl jsem nejdříve panasonic a naštěstí jsem jej vyreklamoval. Nyní mám k plné spokojenosti Samsung. |
Luboš
Registrace: 1/2005 Příspěvků: 168 |
![]() |
|
RE: Plazma Panasonic s DVB-SU mě je to naopak .Samsunga jsem se zbavil a teď mám k plné spokojenosti pdp panasonic. |
power3
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 49 |
![]() |
|
RE: Plazma Panasonic s DVB-SNo Luboši není to tak. Pokud nemáš LCD s podsvícením Direct LED a dimingem v cené od 50tis. hore, tak šamšung se svým edge led se rovnat PDP Panáku nemůže. Každý ma jiný zrak, kterým se řídí, ale technologicky pasivní display se stěží vyrovná tomu aktivnímu. Co je to LED panel? Jak se bude říkat skutečným LED tv, když vznikl paskvil LED TV pro LCD s LED podsvícením? A jak je možné, že přepsaný setting v editoru pro šamšunga při nahrání do tv blbne způsobem, že se po čase vrátí zpět původní nastavení? Ale to už neřeším jestli switch channel funguje.VU+Duo 4K SE, Skylink, Visio Big Bisat, 8xALPS Quad. Odroid N2+, Odroid HC2, Raspberry Pi 4B. CoreElec, OMV.
|
meduzka
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 004 |
![]() |
|
RE: Plazma Panasonic s DVB-SMěl jsem tu NeoPDP 600HZ plasmu s blikajícím se obrazem a spotřebou elektrického přímotopu, která a to je nejhorší se časem ještě zvětšuje. Sám Panasonic přiznal, že ten jejich šunt po roce ztratí tu tzv. nekonečnou černou a dále bude jen z černé šedá. Děkuji nechci. Samozřejmě, že ten, kdo měl starou LCD Samsung a přešel na poslední modely Panasonicu, bude nadšený, ale to se nedá srovnávat s posledními modely LED televizorů. Mi jde rovněž o to mít i chytrou televizi s integrovanou wifi, možností přehrávat mkv, internetový prohlížeč atd. Naštěstí samsung funguje na linuxu a amatérští programatoři již pro mne vytvořili spoustu aplikací, bez kterých se již nehodlám obejít. Panasonic bude vždy jen hloupý televizor s několika omezenými funkcemi a archívem jedné komerční televize. Děkuji, ale toto opravdu nechci. Navíc motherboard Panasonicu, přesněji jeho satelitní část nezvládá DVB-S2 s kódováním 8PSK a FEC větším než 3/4 (a i toto je na samotné hraně hardwaru). Modlete se všichni majitelé Panasonicu, aby SKYlink nezvýšil FEC. Třeba na 5/6, nebo 9/10. Při 5/6 již neúnosné kostičkování a při 9/10 již úplný rozpad obrazu. Zažil jsem to při experimentování bulharů s vysokým FEC na Astře 23. |
Luboš
Registrace: 1/2005 Příspěvků: 168 |
![]() |
|
RE: Plazma Panasonic s DVB-SLuboš: TV má být jenom hloupý zobrazovací panel. Na DVB-S mám sat.přijímač, na mkv popcorn C200, vše zesíťované kabelem ve zdi, nikoliv hloupé a nestabilní wi-fi. To vše je dohromady chytřejší než hloupý chytrý samsung. V případě kvality jsem u LCD akceptovat pouze podsvícení direct LED + diming, který se zavřenýma očima dosahuje kvality aktivního zobrazovače. Při počtech 50-60 tis za tuto tv, životnosti a ceny aktivního pdp se náklady na el.energii po dobu životnosti tv nevyrovnají. Lidské oko vnímá stabilní obraz od zhruba 60 Hz, čili marketingové čím víc Hz tím víc adidas neberu. Nechť si hloupý zákazník koupí tv s dvb-s tunery, kde je komfort podpory, ladění, třídění programů ubohý oproti pořízení DVB-S STB, o podpoře cz titulků a problémech s přehráváním různých mm souborů nemluvě. DVB-S je v TV bednách ještě mimino a to se týká i podpory.VU+Duo 4K SE, Skylink, Visio Big Bisat, 8xALPS Quad. Odroid N2+, Odroid HC2, Raspberry Pi 4B. CoreElec, OMV.
|
meduzka
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 004 |
![]() |
|
RE: Plazma Panasonic s DVB-S...absolut vodka souhlas...DVB-S je černá díra, nikdo nemá baterku a kdo tam vleze zjistí, že kdyby tam nelezl, nepotřeboval by baterku...uteče hodně vody až podpory různých značek budou vědět, co poradit...a nežli budou vědět, bude tu DVB-T/T2... :laughing: |
Dadycool
Registrace: 1/2012 Příspěvků: 145 |
![]() |
|
@sruticMám taky tu GT14 a šlo to naladit, celý TP slov. TV, žádný problém. Mazat to však nejde. Jedině přes automat přeladit. |
rodra
Registrace: 10/2010 Příspěvků: 251 |
![]() |
|
RE: Plazma Panasonic s DVB-SNo mě to taky vždy šlo, ale teď se to prostě naladilo blbě, jak jsem výše popsal a teď jsem v riti do toho expedičního nastavení se mi moc nechce.Nejsem si jistej jestli u automatickýho ladění to projede i tu novou frekv. pokud ji nebude mít uloženou, pokud se pamatuju tak když se koupila muselo se dost programů doladit ručně. p.s. celkově ladění a editace kanálů je tak zmršený, že to tak není snad u toho nejblbšího satelitu. ;P |
srutic
![]() |
|
RE: Plazma Panasonic s DVB-SNěco na tom je, automat mi tento TP přeskočil, tak jsem jej zadal ručně. Naladil se OK. Já spíše řeším problém s ukládáním pozic. Okolo pozice cca 1500 mi začne zdvojovat, někdy i ztrojovat uloženou pozici (1512-Nova, 1512-Nova, 1512 Nova). Dělá to pak neplechu při třídění a přepínání, protože je z toho TV zblblá. Už jsem to řešil loni s Panasonicem. Poslali nový soft, který museli vymyslet údajně v Japan, ale právě teď při tom přelaďování se to znovu objevilo. Proto jsem šel do automatu, aby napřed vše smazal. Teď už zase OK |
rodra
![]() |
|
RE: Plazma Panasonic s DVB-STakze pokud to dobre chapu tak pri automatickem preladeni napred vsechny programy smaze? To by mohlo vyresit muj problem dik. |
srutic
![]() |
|
RE: Plazma Panasonic s DVB-Sjj. Je to tak. |
rodra
![]() |
|
RE: Plazma Panasonic s DVB-SAno mám taky panasonic model 2009 s vest. satelitem spokojenost na 100% Jak tady píšete , doted vše chodilo a přeladovalo ,ted pokud nejde naladit jakákoliv pozice jako Slováci atd. tak dár automatické laděný na všechny družice co chytáte najednou . Je to jediný způsob , vše se vymaže a nahraje znovu , zkontroluji co tam chybí a dodám manualně ted to tam půjde dodat dříve ne ( i já musel manualně doladil Slováky ) . Pozor nepléc si automatické ladění s aktualizací programů ta na to nejde a programy se nenaladí , ani vypnutí a zapnutí tv . Pokud někomu selže automatické ladění tak dát tovární nastevení ale z mé praxe tak 99% to vyjde jiný řešení není .Seřadit programy a koukáš normálně dál . Já z 2000 programů z několika dručic mám seřazení 50-60 českých programů za 30 min , Řadim programy podle abecedy do oblíbených 1-3 atd. a jde to super .Nevyhledávám programy podle pořadí jak se načetliˇ( 5 NOVA , 100 PRIMA, 350 SPORT1 , 490 BARANDOV , 800 čt1 . atd tak ne to bych dělal celý odpoledne . ) |
standa111
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 1 753 |
![]() |
|
pro standu a rodruchlapi diky za rady R^ |
srutic
![]() |
|
![]() |