![]() |
|
MGM vo formáte 16:9Zdravím, neviete nahodou kedy začne kanál MGM Channel vysielat vo formate 16:9? |
mbfin
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 1 325 |
![]() |
|
RE: MGM vo formáte 16:912.10.2012presne v čase: 17 hodin 24 minut a 10 sekund |
Nibiru
Registrace: 3/2008 Příspěvků: 1 061 |
![]() |
|
RE: MGM vo formáte 16:9ne, já slyšel, že to bude o 5 minut později, dřív to prý nestihnou :)))Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
![]() |
|
RE:MGM vo formáte 16:9Až budou stát zase Sparty 8 korun :laughing: |
bora
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 722 |
![]() |
|
RE: MGM vo formáte 16:9Nikdy.Dokud jim cpete prachy,tak si myslí,že jste spokojení. |
mcm1
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 858 |
![]() |
|
RE: MGM vo formáte 16:9No ne ale vazne, nevite nekdo proc v roce 2012 jeste tolik SD programu vysila v archaickem 4:3. Po zazoomovani na 16:9 je to pak akorat soustava par barevnych ctvercu. |
Mikek
Registrace: 7/2011 Příspěvků: 822 |
![]() |
|
RE: MGM vo formáte 16:9mcm1 to vystihl přesně. |
HiFiOK
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 951 |
![]() |
|
HiFiOKHm a poradíš, jak zrovna MGM necpat prachy, když je dostupný jen v rámci balíčku s dalšími programy?Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
sirokouhle filmy v kinachChcem sa opytat odbornikov , preco lcd, led a plazmy neponukaju cely obraz, aky sme videli v kinach. A o panaromatickach filmoch sa ani nezmienujem, lebo uhlopriecka 87 je mala.Pisem to preto, lebo vo filme Winnetou pri rozhovore nebolo nikoho vidiet, a bolo tam v programe aj v teletexte dableju. W. |
majky
Registrace: 1/2012 Příspěvků: 202 |
![]() |
|
dablejuna ovladači najdi tlačítko formát a vyzkoušej jeho funkci.nebo v MENU najdi formát obrazovky v nejhorším případku si přečti NÁVOD pěkný a CELÝ obraz :8) |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
RE: MGM vo formáte 16:9joscer: Na to se běž zeptat do Skylinku, kterej ten balíček vymyslel :lookaround: |
Pitomec
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 2 522 |
![]() |
|
dableju podruhea jestli kukaš satelitku tak také formát obrazu v SAT RECEIVERU treba nastaviť :8) |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
PitomecMě to nevadí, že je to v jednom balíčku. Já se nikoho na tohle ptát nemusím.Já jen chtěl, aby uvedl na pravou míru tu dobrou radu nad zlato. Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
RE: MGM vo formáte 16:9chce to psát a volat na Skylink, a na provozovatele MGM v CZ, nevím kdo to je ale taky mě to pěkně se... tohle se už má dávno vysílat v 16:9 a ne v tom šíleném orámování (Filmboxy a další, ani na to nekoukám) |
Hollys
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 767 |
![]() |
|
HBO zastupujehttp://www.firmy.cz/detail/614939-chello-central-europe-praha-karlin.htmltak tam volejte, piste :-D Jinak AXN (take Crime i Scifi) na UPC to same Film+ na UPC to same Filmbox Family na UPC to same Filmbox na UPC mam smrstene na 4:3 (dela Vam to same?) Na skylinku funguje OK na skylinku je nemam tak nevim, kdo mate cslink jak to tam vypada? |
Hollys
![]() |
|
RE: MGM vo formáte 16:9pardon,HBO = AXN, pokud vim, ale nevim zda i ty UPCacke? Chello CE = MGM CZ Filmboxy = SPI |
Hollys
![]() |
|
Kino CSA Kino CS (na Skylinku) je aktualne vysilano take s podivnymi sedivymi (ce cernymi) pruhy nahore a dole (ty po stranach jsou ocekavatelne, ale proc ty nahore a dole proboha), asi chybne zmuxovany porad, fuj! |
Hollys
![]() |
|
Filmbox Family na UPCFilmbox Family na UPC to same - nyni to uz nema pruhy nahore, takze tam to zalezi na poradu, co zrovna vysilaji, neni to systemove przneni asi...Ale Film+ na UPC to dela asi systematicky... |
Hollys
![]() |
|
![]() |