Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

Opticum X7 ziadny signal

stava sa obcas, ze mi prijimac vypise ziadny signal,DVB-T ide normalne, po restartovani nabehne vsetko ako ma. cital som, ze to moze robit LNB alebo stabilizator LM317T. LNB vymenim, ked bude teplejsie, zatial som zmeral napatia, pri V mam 14,1V a pri H 19,1V. nemozu byt pricinou tie vyssie napatia? prijimac je este v zaruke, tak nechcem do toho velmi vrtat.

DeMon
Registrace: 12/2011
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Opticum X7 ziadny signal

Napětí máš v pořádku zdá se.nedělá ti to opletení někde v konektoru?? Zkrat nebo špatný dotek mrkni nato.

koax
Registrace: 2/2008

Ak zoberieme do úvahy, že máš parabolu OK nastavenú, tiež to vidím na zlý kontakt alebo možno aj zlý LNB. Mám ten prijímač a funguje spolahlivo.

Nibiru
Registrace: 3/2008

keby bol zly kontakt, tak by sa to nenapravilo restartom, ci ano? skusim vymenit LNB a uvidime..

DeMon

příjde na to

které programy vypadávají, zkus také zjistit teplotu a to nejen venku ale i doma ???

více jak 14 volt není v pořádku ale nemusí to být problém ?

zkus přijímač u kamoša nebo si pujč jiný a zkus doma .

pak se dá pokračovat po upřesnění slova "občas"

tonek
Registrace: 1/2009

vypadnu vsetky programy zo satelitu,
vonku sa teplota meni, doma vzdy okolo 21,
viac ako 14V?,
obcas znamena niekedy aj dvakrat za den, inokedy ani raz, uplne nepravidelne a nezavisle od teploty alebo casu..

DeMon

měl jsem LNB které při teplotě pod -15 vypadávalo, to ale nemusí byt Tvůj případ, může to být cokoliv, přepínač DiSEC
máš li ho , přijímač, rušení od internetové antény a jiné spekulace , nejjednodušší je začít jak jsem psal výše ?!?!

tonek
Registrace: 1/2009

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra