![]() |
|
Opticum X7 ziadny signalstava sa obcas, ze mi prijimac vypise ziadny signal,DVB-T ide normalne, po restartovani nabehne vsetko ako ma. cital som, ze to moze robit LNB alebo stabilizator LM317T. LNB vymenim, ked bude teplejsie, zatial som zmeral napatia, pri V mam 14,1V a pri H 19,1V. nemozu byt pricinou tie vyssie napatia? prijimac je este v zaruke, tak nechcem do toho velmi vrtat. |
DeMon
Registrace: 12/2011 Příspěvků: 16 |
![]() |
|
RE: Opticum X7 ziadny signalNapětí máš v pořádku zdá se.nedělá ti to opletení někde v konektoru?? Zkrat nebo špatný dotek mrkni nato. |
koax
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 2 326 |
![]() |
|
RE: Opticum X7 ziadny signalAk zoberieme do úvahy, že máš parabolu OK nastavenú, tiež to vidím na zlý kontakt alebo možno aj zlý LNB. Mám ten prijímač a funguje spolahlivo. |
Nibiru
Registrace: 3/2008 Příspěvků: 1 061 |
![]() |
|
RE: Opticum X7 ziadny signalkeby bol zly kontakt, tak by sa to nenapravilo restartom, ci ano? skusim vymenit LNB a uvidime.. |
DeMon
![]() |
|
příjde na tokteré programy vypadávají, zkus také zjistit teplotu a to nejen venku ale i doma ???více jak 14 volt není v pořádku ale nemusí to být problém ? zkus přijímač u kamoša nebo si pujč jiný a zkus doma . pak se dá pokračovat po upřesnění slova "občas" |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
RE: Opticum X7 ziadny signalvypadnu vsetky programy zo satelitu,vonku sa teplota meni, doma vzdy okolo 21, viac ako 14V?, obcas znamena niekedy aj dvakrat za den, inokedy ani raz, uplne nepravidelne a nezavisle od teploty alebo casu.. |
DeMon
![]() |
|
RE: Opticum X7 ziadny signalměl jsem LNB které při teplotě pod -15 vypadávalo, to ale nemusí byt Tvůj případ, může to být cokoliv, přepínač DiSECmáš li ho , přijímač, rušení od internetové antény a jiné spekulace , nejjednodušší je začít jak jsem psal výše ?!?! |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
![]() |