![]() |
|
Optibox Zebra - ProblémDobrý den, rodiče mají Optibox Zebru s kartou Výměna. Mají takový problém, že vždy v noci , asi prý po půlnoci se přístroj sám zapne a přepne na rádio předvolba stanice Slovensko na displeji svítí 0035. Zkoušel jsem zda není zapnut časovač a na nic jsem nepřišel. Vše je vypnuté.Už nevím čím by to mohlo býti. Myslel jsem , že přístroj hledá update softwaru,ale to také není. Jen když jsem to ráno chtěl vypnout něco hledal a pak se sám vypnul. Dynamická aktualizace kanálů je taky vypnutá. Poradíte?Gigablue UHD Quad 4K Pro 28,2°E/23,5°E/19,2°E/13,0°E
|
PC1
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 096 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 28 | |
![]() |
|
RE: Optibox Zebra - Problémna OTA SW už nedají |
Ufones
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 1 917 |
![]() |
|
RE: Optibox Zebra - Problémchce Optibox Zebra kluk na chatu koupit .1. Proto se ptám jaký je ted v přístroji SW když přímač koupí nový ? 2.Jaký jsou rozdíli mezi 2.25 a posledním co je v přístroji SW ?? 3. Co udělat nejdříve až ho přinese domů z prodejny naladit přes OTA nový SW nebo stačí jen zapnout a samo mi to nabídne nový SW ? Nebo doladit zbytek programů a pak řešit nový SW ? 4 Nebo se na všechno vykašlat a pustit a koukat ? Budou nějaký problémi s přijmem na SW co je ted tam atd. Myslím že přes flešku to stejně nahrávat SW nebude jedině si zjednat někoho kdo tomu rozumí , pokud to má vůbec význam dávat nový SW . Jedině OTA to se zvládne . 5.Děkuji |
standa111
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 1 753 |
![]() |
|
standa1111.při předvení v spec.prodejně tam se to dozvíš2.SW 2.25 si dobře poradí s TP s vyšším bitrate pro tv v HD 3.na OTA žadný FW není 4.přes flešku SW jedině ten kdo temu rozumí 5.Optibox Zebra je v celku dobrý strojek pro obyčejné použínání. |
Ufones
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 1 917 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 28 | |
![]() |
|
![]() |