Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

Jak ručně přidám družici ?

Dobrý den
Mám dotaz mám Showbox 301 Platinum a chtěl bych si ručně.
Přidat družici 39°E vím že se dá stahnout seting.
Ale radši bych si tu družici přidal ručně mohl by mi.
Někdo poradit jak jí přidám a jake parametry mám zadat abych přidal 39°E předem děkuju za pomoc.

DjTommy
Registrace: 7/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Jak ručně přidám družici ?

Ako to máš spravené? Máš motor,alebo....
V menu je Hellas Sat2 na 39E,klikni na tú družicu a naskočí ti tabuľka,kde si môžeš editovať. ;)

Openbox S2 HD, SS2,

jank
Registrace: 4/2007

Družici tam na 39°E ručne nedáš, ale LNB konvetror na fokus ano. Jak : 1.V sat setingu - menu zadáš Dis. např. 6. a vložíš 39E., 2. V kanál vyhledávání : transporter nebo manuál zadáš Frekvenci/POL./SR. na TV stanici která na TUTI chodí., 3. Chce to mini TV k parabole a sledovat " badgraf" - LNB konvertor na focu nastavit + skev.

CES

to není =bad=

to je "TOP"

život a CES tropí hlouposti :8)

tonek
Registrace: 1/2009

DJTommy

Přidávání družice lze jednoduše provést pomocí seting editoru SetEditer. Svuj seting si v menu/záloha uložíš na flešku a ten soubor s příponou WCS si otevřeš sv SeEditeru, jednoduše přidáš družici, můžeš si zde jednoduše napsat i všechny TP, nastavíš DiseqC porty apd a uložíš. Upravený setting si opět přes USB nalouduješ do přijímače. Je to šikovné, pohodlé, určitě si na to zvykneš.

Dělám to tak léta.

On Air!

Saxon
Registrace: 5/2007
Galerie: Saxon

Tonek

TOP dotaz , TOP odpověď. Na SD linux :bigeyes: dost. SORRY.

CES

to:DjTommy

Ahoj, dej mail a pošlu Ti setting 75E-30W seřazený dle orbitální. PavelPE

PavelPE
Registrace: 1/2006

Pánové,není to jedno?může přepsat jakoukoliv družici a pojmenovat ji jakkoliv,jen napíše 39E.Doplní si jen transpondéry.Nevím proč děláte z tak jednoduché věci,věc složitou? :lookaround: :)

zzaner
Registrace: 9/2006

zanner

víš, ono to neni tak uplně jednoduché, jak to vidíš ty. Evidentně jsi nikdy SDčkového Shovboxe neviděl, jinak bys toto nenapsal. Další problémje ten, aby se čuně vyznalo v dotazech čtenářů. Situace je taková, že když si vyvoláš tovární nastavení, tak tam máš přednastavených družic plno, včetně pozice 39E, ale co když DJ továrko dělat nechce? Další věc, ručně v přijímači Showbox družici nemůžeš ani přidat, ani přejmenovat, jednoduše to neni v MENU Showboxe možné. Vše víše popsané jde dělat elegantně v legálně zdarma dostupném editoru, který nevyžaduje ani instalaci v PC, rovnou se spouští, tak proto jsem to radil takto. OK?

On Air!

Saxon

Zdravím.To máš pravdu,taký přijmač,který by toto neuměl,jsem neměl v rukách nikdy,Proto jsem to považoval,za běžnou věc.Tímto se omlouvám.

zzaner
Registrace: 9/2006

Showbox má obecně menu dost uživatelsky nepřívětivé, alespoň to dost lidí tvrdí, mě osobně to nevadí, má plno různých doplňkových nastavení. Věškeré operace se týče ladění, editace programů a pod dělám v seting editoru, tak mě podobné věci netrápí. Je výborný, že se dá plno nastavení zablokovat PINem, takže zákazník téměř nic nezkazí.

On Air!

Saxon

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra