Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

vu+uno vs.duo

vaše nazory ktery box.podpora asi stejna.a jak dal.

bambule
Registrace: 2/2009
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 28
Odpověď v diskusním vlákně

RE: vu+uno vs.duo

Ako cerstvy majitel VU+ DUO mozem s cistym svedomim prehlasit, ze na plazme Panasonic P50VT30 je obraz lepsi ako skvely. Ani v porovnani so sat tunerom priamo v telke som nevidel rozdiel. Kvalita obrazu o VUplus nie je tema.
K povodnej otazke - ci Duo alebo Uno zalezi od toho, ako ho chces vyuzivat. Ak pozadujes nahravanie na inom transponderi ci satelite pri sucasnom pozerani, potrebujes Duo. K tomu samozrejme musis mat patricne dimenzovany exterier. Ak nie, tak UNO.

JanoHels
Registrace: 1/2006

Že jsem urazil VU+ DUO ? Ani náhodou - mám je s Arivou vedle sebe a výborně se navzájem doplňují.. :D

47PFL5603D, VU+ DUO, Ariva 202E

Děda Petr
Registrace: 10/2007

Ještě bych rád doplnil :
VU+ DUO používám k nahrávání programů z 23,5°E pomocí časovače (aby mi nic neuniklo ;) ), programování je snadné a rychlé a i přehrávání nahraných pořadů je bezvadné (má výborné funkce přeskoků, zpomalení, atd.) V tom je VU+ DUO nepřekonatelný. Tohle Ariva moc dobře neumí a navíc má jen jeden tuner.
Arivu - vlastně mám dvě, 200 HD a 202E (ty střídám) používám na "surfování" po orbitu, k tomuto účelu plně vyhovuje... - navíc její používání, ladění a pod. je snadné i pro dědky, jako jsem já... :)

47PFL5603D, VU+ DUO, Ariva 202E

Děda Petr
Registrace: 10/2007
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 28

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra