Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

Argus VIP 2 - ex.disk

Prosím,jaký externí disk mám koupit aby nebyl problém s nahráváním.Děkuji za konkrétní tipy.

afti
Registrace: 1/2006
Odpověď v diskusním vlákně

tohle

šéfuje myslím ojoj R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

RE: Argus VIP 2 - ex.disk

tak tak pierrepetr,
disky k Argusum doporučuji buď Verbatim Store n Go USB 2.0 nebo levnější A-Data. Je důležité kupovat s vyšší rychlostí zápisu, pak můžeš najednou nahrávat 1x HD program + 2 programy SD.

Jen bacha na prodlužovací kabely, napájení je jen po jednom kabelu USB a pokud je na kabelu strata napětí, mohl by si pak přijímač říci o formát.
Taky je nezbytné používat tlačítko na dálce(bezpečné odpojení USB) při odpojovaní disku a nevytrhávat ho za provozu. Když se Ti stane, že se do disku nedostaneš, pak stačí připojit disk k PC, zálohovat filmy, pak vrátit do přijímače a tam provést formát a pak z PC na disk opět nahrávky vrátit....

Edision Optimuss OS2plus, OpenATV 4.2, připojen na síťový disk, 1.tuner motor 30W-75E v kombinaci s diseqc 10/1 napevno 28,2e - 23,5e - 19,2e - 13e - 9e - 10e - 4,8e - 1w - 5W, 2.tuner diseqc 10/1 28,2e - 23,5e - 19,2e - 13e - 10e - 4,8e - 1w

ojoj1
Registrace: 10/2008

Argus VIP 2 - ex.disk

Používám VIP2 s ext. diskem A-data NH 92 320 GB bez problémů, jen jsem sehnal delší propoj. kabel, s prodlužovacím USB to nešlo. Dovolím si využít tématu a vznesu dotaz: dá se nastavit uspání HDD, pokud není používán? Díky.

Hackney
Registrace: 1/2008

Argus VIP 2 - ex.disk

Mám sice jen VIP, používám starší WD My Book 500GB, externí napájení, 1 partition, formátováno přijímačem, běží bez problémů, uspávat nejde, jede jakmile je receiver zapnutý, potvrzuji nutnost odpojení disku přes DO...

Edision Argus VIP, motor 50E-50W, LGTV

commar
Registrace: 10/2005

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra